Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@majanet bavili sme sa tu viackrát o účtoch
ale nie o tom, že nedoporučujeme si zriadiť účet,
ale že je otázne, či banka pristúpi k zriadeniu účtu u klienta, ktorý mal účet s mínusom u nich pred OB a ostala po ňom "sekera" ktorú znášala potom banka....
Môžeš posielať zo svojho účtu, z účtu hocikoho iného, alebo aj šekom..podstatné je, aby CPP vedelo za KOHO to je 😉
Takze pustili sme sa do vyplnania papierov. Spriaznene osoby- budu ich kontaktovat? Pise sa v manuali ze ked nevieme celu adresu tak aspon mesto a tel.cislo. mamina nechce aby sa to dozvedeli jej rodicia no musi ich tam napisat. Kontaktovali takto niekoho z vasich pribuznych?
Jaj taaak dakujem ❤
Babule ked som v registri upadcov aj vo vestniku co dalej?
@maartinaa82 otvor si fľašku vína a osláv nový začiatok
@maartinaa82 Cakat kym sa ozve spravca.
zaujimavy clanok
https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/45840...
@maartinaa82 a poznačiť si, že budúci mesiac treba poslať splátku CPP 🙂
@ivka0412 bola som snim, predvolal si ma...spisal somnou nejake veci a dalej nic...
@kicilanka takze teraz ked mi opatovne budu volat "vypalnici" tak co im mam povedat
@maartinaa82 Ja som oddlžena skoro 3mesiace a za tie mesiace som absolvovala 3 pojednávania na sude. Posledne minulu stredu mi prišli zo sudu papiere. Dnes som odniesla odvolanie na súd. Ta ze asi tak. Ta že každy ma iné skúsenosti keď je oddlžený,Tak ked si už tam bola tak treba čakať.
@maartinaa82 teraz ak si už u neho bola, tak musíš len čakať kým to celé ukončí...
Výpalníci - dvihnúť, ostro povedať, že si prešla OB a že ak o tom nevedia, tak porušujú zákon, ktorý im zakazuje volať ti a obťažovať takýmto spôsobom...ak niečo chcú, nech ti napíšu - to je jdiná forma ktorú môžu uplatňovať...inak že na nich podáš trestné oznámenie....ak volajú z mobilného čísla, môžeš aj smsku im napísať...
na mnohých mobiloch sa dá už aj zablokovať určitý prichádzajúci hovor (číslo volajúceho)...im to potom dôjde, že sa už nedovolajú a prestanú....
Ďakujem veeeeeelmi pekne za rady baby 😘
@maartinaa82 ja mam vsetky cisla oznacene ako otravne, pevne linky nedviham a ked nejake nezname tak dvihnem, pockam kto sa ozve..u vypalnikov je skoro vzdy prva otazka na moje meno ci sa spravne dovolali, pripadne ked sa predstavia tak sa neozvem, chvilu je akoze hluchy telefon a potom to zlozia..ja s nimi nediskutujem, ja som s nimi ziadnu zmluvu nespisala, ja nie som ich zakaznik..ked nieco riesia tak nech daju k sudu..ale to nedaju, lebo vedia preco..ani nikomu neposkytujem moje udaje do telefonu..typu meno, datum narodenia, rodne cislo apod..mnoho som uz vytocila, pretoze chceli odobrit ze sa spravne dovolali a ja som odmietla s nimi toto riesit..teraz uz mi pride len obcas nejaka sms, furt dokola ti isti, akoze mam bezodkladne zavolat a blabla--no co ze ja im mam vyvolavat..oni odo mna chcu nieco , ja nie..s nimi sa neda dohovorit, uzernikmi..
Zienky nechce sa mi hladat, prosim poradte, do C - doplnujuce informacie, iba dalsich exe pisat alebo vsetky dlhy ako v zozname veritelov?
Počula som, že po zmene zákona o exekúciach sa rušia exekútorske úrady...brala som to ako také šumy že jedna pani povedala...
Došlo mi zastavenie exekúcie a tam že nástupca pôvodného, tak som schválne pozrela, kedy ten pôvodný skončil...a zaujímavé zistenie 😃
Pozrite sa sami koľko exekútorov bolo odvolaných z funkcie v roku 2014,2015,2016 a potom ten rok 2017 a už aj rok 2018 - veľmi zaujímavé 😃
už to asi prestáva byť lukratívna činnosť ........

Čaute babenky takže od dnes mám konkurz ukončený-zrušený lebo majetok nepokryje konkurznú podstatu. Čiže moje dlhy sú nevymáhatelné.

pytam sa preto, lebo ja ucet nemam...tak neviem ci si ho mam zriadit alebo posielat cez ucet ineho clena z rodiny...kedze ste tu niekto pisa, ze ani potom nedoporucuje zriadit si ucet...uz davnejsie