Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
Dakujem velmi pekne
Dobry den chcem sa spytat som v konkurze (osobny bankrot) moze mi spravca navrhnut zrazky od zamestnavatela? Majetok nemam ziadny ale pracujem dakujem za odpoved
Ahojte. Dnes dorazilo rozhodnutie o zastupovani z CPP. Co sa teraz bude diat? Pride teraz ked to pidaju aj info zo sudu ze to podali? Dakujem
Dobry vecer....mam zaplatit prvu splatku do CPP....akou formou to platite?mam tam uvedene bankove spojenie statna pokladnica ....a pod varianilnym symbolom dlznika ale to v zmluve nevidim.dakujem za odpovede
@luckarisko74 rodné číslo je VS...či šekom, či cez hocijaký účet - je to jedno...podstatný je VS a to je rodné číslo
@kicilanka dakujem pekne
Dobry den chcem sa opytat minuly rok v lete som bola odlzena osobnym bankrotom aj konkurzom a 2mesiace provident a pohotovost vyvolavaju ze chcu peniaze to uznesenie nemam doma oni to chcu zo sudu papier spravkyna mi tiez povedala ze nemam nic platit a uz sa mi vyhrazaju trestnym oznamenim no neviem co robit dakujem velmi pekne za odpoved
@matula06 cca 2 dno dozadu o tom bola myslím na markíze nejaká relácia, že to robia a že im netreba nič platiť, uvádzali tam príklady, ked majú rozhodnutie súdu, že sa im nepriznáva nič a napriek tomu volajú. vypisujú, vyhrážajú sa exekúciami...pritom nemajú žiaden právny podklad na výkon exekúcie....
Právnik odporučil - IGNOROVAŤ...ak budú vyvolávať rodinným príslušníkom a susedom - treba im napísať, že podáte žalobu na ochranu osobných údajov....
Ahojte este sa chcem spytat ked ste posielali exekutorom navrh na zastavenie exekucie uvadzali ste tam aj sumu co ste dlzny ci to tam nemusi byt.dakujem
@luckarisko74 podľa čísla exekúcie vedia všetko ...len Boh vie a exekútor, čo si tam všetko aktuálne zarátali....
@kicilanka ved preto sa pytam lebo to uz nie su urcite aktualne sumy.....
Je tu niekto nový kto má ukončený konkurz? Posledný záznam vo vestníku mojej správkyne je začiatkom januára a od vtedy nič. Len čakam a nic....Pekný deň....
A podotýkam že nás správca upozornil,že nakoľko majú toho veľa tak uzavieraju konkurzy z 2mes omeškaním t.j nie 45 dni podľa zákona ale do 3mes od vyhlásenia Ob...zajtra idem s maminou k spravkyni do Šale tak som zvedavá ...ako dopadne
Ahojte prave som v stadiu ze idem posielat exekutorom navrhy na zastavenie exekucii....pisem kazdemu zvlast ale mozem napisat aj na sud tento navrh tak vseobecne?dakujem
@luckarisko74 každú exekúciu je potrebné samostatne...
To mi je jasne ale tu v diskusii som videla navrh aj taky ze nielen exekutorom ale aj na okresny sud ze pisali aby zastavili exekucie vedene pod rodnym cislom

Prosim ak som napisana v obchodnom vestniku moja mzdarka mi uz nebude posielat zrazku exekutorovi resp.staci ze som v obchodnom vestniku (konkurz) dakujem