Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@lui22 odpovedala Vám presne @dankagirl....
...marusia tvrdila aj že exekúcie máme len z 1 súdu a že píšem blbosti ak píšem že z viacerých a nakoniec včera sama napísala, že z jedného jej ich ukončili a z iného nie...
...to že niekde (predtým) netrebalo mať čerstvý exe doklad, neznamená že teraz ho od vás nebudú pýtať...stačí si prečítať túto diskusiu a dozvieš sa, že čo platí niekde, nemusí inde....
...v tlačive je jasne napísané, že nie starší ako 30 dní...pritom v niektorých CPP to nepožadovali...niekde pýtajú všetky exe vymenovať, niekde im stačí len jednu uviesť...
Moja mama je dnes v OV odĺžená má však 80 rokov a z dôchodku jej strhávajú exekúcie.Vie niekto poradiť,kedy soc.posťovňa prestane zrážať ex.z dôchodku? Až keď zašlú exekútori zastavenie do SP?Ďakujem
Vie mi niekto poradiť či sa v životopise v bode 8.2 uvádzajú všetci súrodenci?Ďakujem
Takže idem len napísať, že bankrot podávaný v auguste, vyhlásený vo februári, ukončili pred dvoma dňami - dokopy 8 mesiacov ....a dva od podania vo vestniku, OB konkurzom, tak som sa toho bála nakoniec veľmi jednoduchá záležitosť...🙂
netešte sa zbytocne!!odlzenim sa nic neskoncilo!!Som on juna 2017 oddlzena a dnes mi prisiel list ze pohladavka zs roku 2012 sa bude nadalej vymahat ze exekucne konanie pokracuje aj po oddlzeni pretoze ide o nedotknutu pohladavku, podla zakona 166c odstavec 1 a) spravca neupovedomil o vyhlaseni konkurzu veritela. volala som exekutorovi co to ma znamenat ze ja som veritela uviedla do zoznamu pri podavani navrhu na konkurz a povedal ze moj spravca ich pisomne o tom neupovedomil tak dalej budu pokracovat vo vymahani dlhu!!Viete mi s tym poradit?Ja predsa nemozem za to ze ze spravca si neurobilsa svoju pracu!
@romika7 maly ste ich upovedomiť vy sama a nie čakať na správcu (Radim to každému odloženému)a tým pádom to nie je vaša chyba ale ..chyba správcu ..treba ho ihneď kontaktovať ,že sú nesplnil svoju povinnosť a podať má neho oficiálnu sťažnosť na príslušný sud ,ktorým Vám bol pridelený a nedotknuteľná pohľadávka je len vyživovacia ovinnost Atd sú rozpísané na stránke ...cpp a môžem Vás poprosiť o akú pohľadávku- spoločnosť ide...ďakujem
@dankagirl http://www.epi.sk/zz/2005-7#p166c tu su uveden mne napisali v liste hned tu prvuje 166c 1 a)
Samozrejme, že exekútori budú skúšať, ja sa nebojím 🙂 chvalabohu mám krásne zariadený život a môžu mi fúkať práškový cukor do zadku, vštkým som posielala od začiatku maily, že podávam osobný bankrot

@marusia12 Dobrý deň.Chcem sa opýtať na vašu skúsenosť,lebo už fakt neviem čo treba....Ďakujem