Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@campeador centrum hlavnych záujmov v SR máte vtedy ak spĺňate viacero podmienok : nielen to že žijete v SR, ale že tu máte veriteľov, prácu, rodinu. Skúma to súd v kontexte viacerých skutočností. Samotné vycestovanie do zahraničia nie je problém. Skôr môže byť problém že súd vás oddlzi a vy nebudete tu keď vás bude správca kontaktovať a bude to považované za vašu nesucinnost a dôvod na zrušenie konkurzu.
@88888888888 ak už bol podaný návrh na súd a auta sú uvedené v zozname majetku, tak už ich nezosrotujte, nechajte to na správcu. Ak návrh nebol podaný, opravte zoznam majetku a auta zosrotujte.
@88888888888 tak posluchnite, čo vám poradili.
Dohodneme ss zo spravcom ..no nechcem upravovat rasdsej nic aby si nemysleli ze zsvadzam tie auta nikto nekupi to su sroty hofnota 100 euro
Dobry den prosim vas je tu niekto kto si poziadal o osobny bankrot a vlastnil 1/8 spravca to predal? dakujem
@nellydick mam tu veritelov, aj rodinu.ale mam moznost prace mimo SR,Ak by sa spravca ozval tak by som prisiel.Ide mi o to ako sa to berie.Je tam polozka v case podania navrhu.A kedze uz navrh podani na CPP mam a aj rozhodnutie o zastupovani tak by som uz mohol pracovat mimo SR, alebo chapem to zle?
AHOJTE NIECO VAM POVIEM CO SA MI STALO BOL SOM ODLZENIII A BOL SOM OBCHODNOM VESTIKU VSADE PISANI ZE SOM ODDLZENII 2 MESIAE SOM MAL VIPLATU PO 2AJ PO,L MESIACA MA KONTAKTOVAL SPRACA PITAL SA MA CO VLASTNIM NASIEL MI NAMNA AUTA PISANE SOM MU POVEDAL ZE TIE AUTA NEMAM UZ A ODVEDY SA MI NEOZVAL A ZRAZU SOM SA NEVIDEL OBCHODNOM VESTNIKU A VSETKO SI PLATIM AJ TICH 500 EUR PRAVIDELNYCH SPLATKACH KDE JE PROBLEM MOZE MAT HNED ZRUSIT SUD CI AKO
Tomu sa povie nepoctivy zamer..mal si ich nahlasit a nasledne potom so spravcom dohodnut..asi tak
Chcem sa opytat fakt musim napisat do papierov vsetkych veritelov kde nieco dlzim a ani jedneho nezabudnut?alebo ako to je?kde ich zistim vsetkych?neni nejaka spolocnosf ktora by mi to zistila a spravila za mna?dakujem za odpoved
@borko88 https://ru.justice.sk/ru-verejnost-web/pages/se...
Na ľavo je
len prebiehajúce konania dajte tak aby bolo okienko nezaskrtnute prázdne okienko a ani tak Vás nenajde tak neviem.
Ja mám ukončene tak sa nenajdem a ked nemam tam zaskrtnute tak ma najde.
Skúste.
Ak mate bankrot mozte potom mat na seba noexo pisane napr po pol roku kupite auto.a este jedna vec ako to je z pozickami vlastne daju vam v banke uver napr na byvanie?
Prosim vas podaval niekto osobny bankrot konkurzom a vlastnil 1/8 nehnutelnosti ci to spravca odpreda?
Oznam o zrušení konkurzu z dôvodu, že konkurzná podstata nepokryje náklady konkurzu
je to v poriadku? uz to mam ukoncene? lebo som teraz v pomykove..9.3.2018 oznamenie o zacati konkurzu a oddlezenie a teraz toto..co to pre mna znamena?
Prosim vas...ten dopis,ked vam napisu,ze prijimaju vas pripad vam pride doporucene,ci obycajne?
Doporucene
žienky, ku akemu datumu sa platia tie splatky Centru? vdaka

To znamena ked mate docasne odhlasene z evidencie t.j este mozte naspat prihlasit am