icon

Osobný bankrot 2017 - skúsenosti

paulina111
17. mar 2017

Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.

agness30
25. okt 2018

@marusia12 pretoze ma obtazuju ich telefonaty a sms-ky..

mawka
25. okt 2018

@agness30 podaj trestné oznámenie rovno na nich, šak čoho sa bojíš? Dôkazy máš. A keď nemáš gule, tak ich ignoruj.

mawka
25. okt 2018

@marusia12 a preco to tak je? Šak ... Asi mi niečo unika. Prečo by mal byť navrhovateľ niekto iný? Nechápem. Ale tak na Slovensku sa asi nemôžeme nad ničím pozastavovat..

12mata
25. okt 2018

Nemáte niekto informácie k možnosti napadnutia zmluvy o spotrebnom úvere Wustenrot z hľadiska nekalých obchodných praktík?

marusia12
25. okt 2018

@mawka skús popremýšľať, prečo to tak v tomto chorom štáte je. Objavuje sa to u viacerých. Sledujem to dlhšie.

mawka
26. okt 2018

@marusia12 áno, choré to je. Btw, ja viac ako rok po bankrote a stále mi chodia zastavovacky, šak času habadej, nie?

kaja30
26. okt 2018

@marusia12 No fanúšik isto nie a určite nesúhlasím so všetkým čo vraví a koná. Známej toto poradil jeden pán aj keď z tej stránky, vkuse jej vyvolávali, vyskúšala - dala si posúdiť zmluvu a napokon na súde (na ktorý vymáhači ani neprišli) jej odklepli vrátenie cca 760€ za úroky. Nepíšem neoverené fakty , ale jej fanúšik ozaj nie som a keď ju nonstop otravujú , tak je to obťažovanie 😉

marusia12
26. okt 2018

@kaja30 a tých 760€ nakoniec aj reálne dostala???? Či to zostalo len na papieri? To je rozdiel...

dankagirl
26. okt 2018

@12mata treba si zmluvu prefotiť takze kópiu poslat Komisia na posudzovanie podmienok v spotrebiteľských zmluvách. po posúdení môžete podať bud podnet alebo žalobu odporúčam Vám na fcb skupinu Csp centrum správnej moci

kaja30
26. okt 2018

@marusia12 tak to viac neviem keďže som sa s ňou viac o tom nebavila ale zistím 🙂 no hlavné je že je potom uz neotravovali

nellydick
27. okt 2018

@dankagirl dajte pozor na CSP - Centrum správnej pomoci. Už som o nich písala, sú ako sekta, veľmi nebezpeční. Nepomáhajú nezištne.

marusia12
27. okt 2018

@kaja30 No neviem... hlavné je, že ju potom neotravovali, ale prachy aj tak nedostala... asi tak nejak to totiž bude.

Ulmanová sa na Sr zaslúžila akurát tak o to, že zavalila súdy debilnými návrhmi, ktoré sú častokrát zlé a chodia tam zastupovať úplné trúby. Nehovoriac o jej zastavovaniach dražieb. Kopec ľudí síce spory vyhralo ale peniaze nikdy nedostanú. Aj vďaka Ulmanovej sa mení spôsob zastupovania účastníkov na súdoch. To je tak, keď sa z JRD baby stanú právničky.

kaja30
27. okt 2018

@marusia12 😀 hej hej prachy že teda nedostala , ale vraj se*ie na to , hlavne že ju už neotravujú . No ktovie ako to ma p. Ulmanová , ale ľudia sa asi tešia skôr tomu ak vyhrajú dražbu či podobné , hoci peniaze neuvidia. To je jedno ja ju neriešim nech si robí čo chce v tomto. 😉

marusia12
27. okt 2018

@kaja30 Čo sa týka vyhraného súdneho sporu, tam nejak nerozumiem, načo zavalila súdy X žalobami s výsledkom, že síce by mali byť ľuďom tie peniaze vrátené, ale nikdy ich nedostanú. Rovnako tak jej musí byť jasné, že ak Vás nejaká takáto spoločnosť otravuje a máte už istinu uhradenú, nikdy Vás na súd nedajú. Ak ma už nejaká firma otravuje, nie je predsa problém podať TO. Len by ľudia museli mať záujem svoj bordel aj riešiť.

Rovnako tak by som vo veľkom poďakovala Ulmanovej za oklieštenie možnosti na zrušenie exekúcie . Jej CSP tu narobili viac bordelu ako osohu.

marusia12
27. okt 2018

@mawka často sa tam ukazuje ako navrhovateľ bankrotu Finančná správa. Keď ale rozklikneš RÚ jednotlivca, tam už svieti ako navrhovateľ z CPP on.

kaja30
28. okt 2018

@marusia12 no asi tak nejak veru.

vivi78
28. okt 2018

Dobry vecer...uz druhykrat mi vratili papier,kde sa vypisuju majetky,zevraj som to zle vyplnila ☹
Jedna sa o dvojdom-okal,ale na LV je zapisany,ako byt. (Samozrejme nasa je len polovica jednej strany-druha strana je cudzich ludi). Mam to napisat do kolonky byt?-lebo tu zase ziadaju aj poschodie atd.
Dalsia je nodvorie a zastavene plochy-je to jeden LV-s tymto co? Ja som z toho jelen ☹
Dakujem za rady

katka48
29. okt 2018

ahojte , ako je to bsm ? automaticky sa rusi a co po tych 6 rokoch ? treba to spravit u pravnika , ci ako to je ?

marusia12
30. okt 2018

@laurentsaint impertinentna lejdy 😀

marusia12
30. okt 2018

@katka48 akých 6 rokoch?

katka48
30. okt 2018

@marusia12 po ukonceni bankrotu

marusia12
30. okt 2018

@katka48 ale 6 rokov je lehota čoho?

tuty
30. okt 2018

Ahojte prosím vás prišla mi odpoveď z centra z Bratislavy že má budú zastupovať ako dlho trvá súd má niekto skúsenosť.dakujem

vaapeter66
30. okt 2018

@tuty je to vekmi individualne. Záleží od mnozstva žiadostí. My sme mali hotovo za mesiac!

vaapeter66
30. okt 2018

@kaja30 ludia si casto mylia CPP, KTORI zastuouju v bankrote a inych pravnych veciach a CSp, co sa neda porivnat...

tuty
30. okt 2018

@vaapeter66 ďakujem .dúfam že to nebude trvať dlho ,😉

vaapeter66
30. okt 2018

@tuty aj oni maju lehoty

kaja30
30. okt 2018

@vaapeter66 no neviem či mýlia , alebo skôr veria že im rýchlejšie pomôžu vyriešiť problém no každopádne tam majú dobré ohlasy. Sledujem ich stránku a čítam tie príspevky a niektoré sú fakt na zaplakanie. No uvidíme ako im to pôjde ďalej. Minule tam riešili OB ktorý neodporúčajú a tiež riešili že tam je kolonka či si chcú nechať po OB aspoň dáky majetok či niečo v tom zmysle a že ľudom radia zaškrknúť políčko že NIE. Ja to veľmi nechápem , ale potom som rozmýšľala že fakt prečo ľudia škrkajú že nie ? Prečo si ho po OB nechcú nechať ?

marusia12
31. okt 2018

@tuty v BA od podpísania žiadosti po rozhodnutie súdu aktuálne okolo 4-5 mesiacov.

marusia12
31. okt 2018

@kaja30 vy evidentne tiež nemáte jasno v tom, čo tá kolonka znamená, že?

Čo sa týka CSp, Kristána viackrát vysvetľovala, prečo bankrot neodporúčajú. Osobne jej vyjadreniam rozumiem, bohužiaľ je veľa ľudí takých, na ktorých sa jej dôvody uplatniť nedajú. Kristína ide cestou zastavovania exekúcií, avšak táto možnosť bola osekaná z 11 na 4, aj vďaka jej cirkusom na súde. Stretla som viacero jej klientov, nakoniec sa u nich aj tak robil bankrot, lebo inej cesty v tomto štáte momentálne niet.