Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
Zdravím, chcem sa spýtať, nie je protizákonné, keď centrum odmietne žiadosť, kompletnú len preto, že ju vypracoval iný právnik, právne je v poriadku, no oni trvajú na konzultácií, ďakujem ...
Ahojte. Posledá skúsenosť kamarátky - v piatok bola u Dr. Všetko ok, konkurz uspešne ukončeny, mala dlh na zdravotke par sto € ale u Dr vraj žiaden problem už. Vypisali jej liek, dnes išla do nakupneho centra do lekarne a lekarnička jej nechcela vydat liek lebo videla že svieti ako neplatič. Nakoniec jej ho navelice vydala ale situacia asi dosť neprijemna. Teda - poistovňa musi aj naďalej uvadzať že je neplatič? Navrhla som jen aby si dohodla splatkovy kalendar a pomalicky dlh splatila lebo ja by som sa asi od hanby prepadla v plnej lekarni a hlavne - liek jej vydali vraj až po značnom presviedčani. Je to takto ok že je stale vedena v systeme ako neplatič ?
@nellydick nie je to pravda, čo tu stále tvrdíš. Už tu x ľudí písalo, vrátane mňa, ze mas normálne spustenú starostlivosť aj po oddlzeni a ukončenom konkurze, aj bežnú, nie urgentnú. Len treba komunikovať so zdravotnou poisťovňou. Ja keď pozriem do epobocky mojej zp, tak mám všetky dlhy vynulovane a to doslova. A starostlivosť mám spustenú 24h od oddlzenia. Detto SP. Žiadny problém s vyplácaním PN čo som teraz na rizikovom a som vyhodená zo zoznamu dlžníkov.. a všetko do nuly sa udialo rok po ukončení konkurzu.

@tuty isto 2017? Mne pani v CPP povedala, ze od rozhodnutia cca 1,5-2 mesiace by mi malo prist Uznesenie, tak neviem teraz