Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
POZOR,POZOR,POZOR.Tu nájdu pomoc aj Tí,čo majú dlhy,hlavne v nebankovkách a nemôžu podať osobný bankrot,alebo ako sa jednoducho brániť proti exekútorom,proti dražbe atd.Vedeli ste napríklad,že skoro všetky zmluvy hlavne od nebankoviek sú porušené???že skoro všetky zmluvy neobsahujú zákonom stavené požiadavky???čiže stačí vrátiť iba to čo Vám požičali a všetky úroky,odmeny naviac,ak ste im už zaplatili,je bezdôvodné obohatenie a môžete to získať späť?Neveríte,však,ved ani ja som neveril,ale stačí kliknúť na tento odkaz nižšie a ľahúčko si sami pomôžete,prajem veľa krásnych chvíľ,uvidíte.Tu je ten odkaz:
https://blorlive.webnode.sk/neplatne-zmluvy/
@hugo333 no toto ide od Ulmanovej ktorú práve prepierajú na FB že porobili zlé papiere a ze klame ludí ,že žobre peniaze a pritom si dovolenkuje v zahraničí za peniaze ktore pytaju .. Dávala status že sa chce vrátit zo zahraničia ale nema na letenku. To je akože normálne?? Ľudia najskôr si pozrite na FB centrum.správnej pomoci -skúsenosti a uvidíte čo tam ľudia píšu, aké majú s nimi skúsenosti (nie so všetkými) a sem to dali zámerne lebo Ulmanovej centrum neuznáva a neodporúča osobný bankrot a každý kto to v ich skupine spomenul bol vysmiaty, urážaný za hlupáka a podobne.
Ahojte,
ukoncila som uspesne osobny bankrot aj konkurz. Daňový úrad ma teraz kontaktoval ze mi ide penalizovat dlh z roku 2012 ktorý ale patrí do môjho bankrotu .... stalo sa Vám, že sa pokúšali o niečo podobné aj u Vás? Potom čo rieši bankrot, ak by každý veriteľ začal penalizovať dlhy ktoré práve bankrot robí nevymozitelnými. Keď nemôžu vymôcť dlh, tak ho budú aspoň penalizovať? Ozvite sa mi ak sa u Vás deje, dialo niečo podobné, ďakujem.
@motylik1987 Neuviedli ste či do konkurzu idete vy alebo manžel. Ak vy, tak auto darované manželovi nie je vaším majetkom *(nepatrí do BSM) a teda sa vo vašom konkurze nebude predávať. Napíšete ho ani do Zoznamu majetku dlžníka.
@kaja30 - už sa do skupiny nedá prihlásiť - je už zablokovaná...dajú sa len ťítať príspevku tým ktorý už v nej boli pred uzavretím....
@hugo333 - nemúť tu hlavu ľuďom....v novej skupine proti skupine CSP sa už ľudia organizujú a je len otázka času kedy bude podané TO z dôvodu podozrenia na bytovú mafiu...podľa toho ako to prezentuješ v tejto diskusii - si asi jedným z členov tejto skupiny....ak máš rozum - zariadiš sa inak ako lákaním ľudí v tejto diskusii do toho veľkého podvodu na čele s Ulmanovou...aj keď tá v tejto chvíli má podpilený konár - ale kedže sa nachádza v krajine odkiaľ sa trestne stíhané osoby nevydávajú na SK - je v podstate neohrozená...na rozdiel od všetkých ostatných čo sa podieľali a boli priamo jej podvodoch...
POZOR!!!!!!!!!!
Dávam do pozornosti všetkým, aby svoje dlhy (aj z nebankoviek) riešili jedine cez CPP (Centrum právnej pomoci) formou konkurzu (osobného bankrotu) a NIE CEZ nejaké CSP (Centrum správnej pomoci) - je podozrenie že sa jedná o bytovú mafiu a už sa pripravujú kroky na podanie TO proti tejto skupine...všetko čo prezentujú vo svojich videách sa nezakladá na správnych právnych krokoch a ich jediným cieľom je na Vás a Vašich dlhoch a problémoch zarobiť!!!!!!Ich klienti sú úmyselne uvádzaný do omylu, že činia správne právne kroky na svoju ochranu a pravda je žiaľ presný opak!!!!
@11mirka22 takže čierne na bielom priamo od FS:
Dobrý deň,
zdaňovacím obdobím fyzickej osoby je kalendárny rok. Jedinou výnimkou z tohto pravidla je, ak je zdaňovacie obdobie kratšie z dôvodu úmrtia daňovníka. Uvedené platí pre všetky fyzické osoby (ľudí), bez ohľadu na to, či majú status podnikateľa alebo nie.
V prípade akýchkoľvek nejasností nás môžete kontaktovať odpoveďou na tento mail.
Uvedená odpoveď má informatívny charakter a bola vypracovaná na základe informácií poskytnutých daňovým subjektom v jeho žiadosti.
S pozdravom
JUDr. .........
Centrum podpory pre dane
Finančné riaditeľstvo SR
@vedis Už sme to tu tiež rozoberali a písala som postup čo treba urobiť.
Proti rozhodnutiu DU treba podať v lehote odvolanie. Následne rozhodne FS ktorá s veľkou pravdepodobnosťou potvrdí rozhodnutie DU.
Proti rozhodnutiu FS treba podať správnu žalobu na krajský súd. Niektorí správcovia to urobia ochotne sami. Iní nie. Vtedy je dobré obrátiť sa na advokáta alebo CPP ak spĺňate podmienky na bezplatnú právnu pomoc.
Zatiaľ nemám informácie ako rozhodne krajský súd.....či to berie ako nový dlh alebo je to príslušenstvo dlhu na ktorý sa vzťahuje oddlzenie. Aj pre súd je to novinka. Bude musieť sa s tým vysporiadať 😁
@nellydick Dakujem velmi pekne za odpoved.O oddlženie chcem žiadat ja.Manžel nema taketo problemy naštastie.Mne vznikli pocas predošleho vztahu aj mojou hlupostou a naivitou a nerada by som bola, ak by kvoli tomu trpel moj manžel.Kvoli tomu sa snažim premysliet si tento krok aby som potom nelutovala.Velmi ste mi pomohla.Mam dohodnutu schodzku s CPP ale az o 2mesiace,a po prečitani diskusie to chcem poslat postou sama,len som potrebovala tuto info,aby som manželovi neuškodila.
@motylik1987 aj keď pošlete poštou žiadosť, treba rátať s tým že sa budete musieť dostaviť osobne do CPP za účelom podpísania zmluvy o pôžičke...
@nellydick to nebude problem,dakujem 🙂
@kicilanka ano maš pravdu. Asi už neznieslito čo začali ludia písať , ako ich klamú a podobne. Začali dokonca vyhadzovať zo skupiny a založili novú kde sa snažia z toho vyvliecť. Sama Ulmanová má dlhy, dokonca problém aj s bytom ako tam písali, tak asi nebude tak dobrá ako sa snažila tvrdit keď ani sebe nevie pomôcť. Hlavne že už pol roka dovolenkuje aj s tým jedným za peniaze ktoré vydrankali od centrumákov a bez hanby chce peniaze aj na letenku domov. Včera dokonca na ňu niekto podal trestné oznámenie .... Mrzí ma len hlúposť tých, čo im stále prispievajú 😞
@kaja30 Ach bože,čo to tu trepete obe zase,aké peniaze im kto prispieva,ja som napísal,že som našiel občianske združenie,ktoré pomáha zadlženým ľudom,ZADARMO.Podľa toho čo tu píšete,asi zastupujete tie nebankovky,alebo čo.Ja som len poukázal,že tá organizácia CSP (ja nie som jej členom,som po bankrote,tak ja nepotrebujem ich pomoc),dáva dobré rady.Čo ste slepá?ved je tam video,ako vyhrali súd s nebankovkou,poučujú,ako napísať odvolanie,ako sa brániť na súde,ako sa brániť proti dražbe atd.,čo je to málo?pýta tam niekto peniaze za tie rady?Ja som to našiel náhodou,tak preto som to tu posunul,lebo veľa ľudí zadlžených hlavne nebankovkami tu plakalo,že nemôžu ísť do bankrotu,tak toto by im malo bezplatne pomôcť.Tak poprosím,netrepte tu už sprostosti,Vy dve ste tu najmúdrejšie na svete.Pekný deň.
@hugo333 no nie nie som najmúdrejšia, ale bola som v ich skupine na FB kde ľudia začali písať pravdu ako to tam funguje. Vraj zadarmo ano ? Hlavne že si vraj bez hanby pýtajú peniaze za napísané žaloby,návrhy a podobne. Zadarmo ano? Vraj si pýtali určité % z vyhratého súdu. To je zadarmo ? Dali status aby sa povyhadzovali členov skupiny ktorý neprispievajú ! Zadarmo ano ? Výbery v zahraničí kde pani Ulmanová dovolenkuje - to tam akože čo platí z penazí čo ľudia staaaale prispievajú do centra ako hlupáci ? A tečka bola keď napísala že sa chcú vrátiť ale nemajú na spiatočnú letenku ! Ľudia ich vôbec nepotrebujú pri nebankovkách ktoré ich na súd ani nedajú tak nepreháňajte, lebo 100% by prehrali skrz prehnané úroky čo dobre vedia. Napr. môj známy má dlh na pohotovosti - pôvodný dlh mal 250€ a teraz pýtajú skoro 12 000€ !!!! Ukážte mi súd ktorý by im to odklepol ? Ani jeden a keďže to vedia, tak ho na súd ani nedali a len otravujú! A je tam xy ľudí čo píšu že brali od nich peniaze tak tu prosím nezavádzajte nakoľko si to vedia prečítať aj na ďalšej stránke ktorá bola vytvorená - centrum správnej pomoci - skúsenosti a názory exCentrumákov . Tam sa toho ľudia dozvedia ako to tam funguje.
Aj ja som bola v csp,omylom,lebo som si myslela ,že je to cpp 🙊😃 odišla som zo skupiny,lebo sa len osocovali,tak či tak,csp ide dole vodou podľa mňa..iba hlupák by im uveril a ako to tu bolo spomínané,vôbec nepomáhajú nezištne len presviedčajú ľudí,že sú spasitelia nezištný....😁 Najlepšia perlička bola,keď aj pomohli ľudom získať peniaze z bo tak im ztoho nedali toľko koľko čakali...a iba kydali na nich ...takže taky sú spasitelia úplne novodobá sekta
Sú už dôkazy o tom, ako CSP fungovalo...Marili dražby bytov...to dávali vo videách - prvú dražbu ktorá prebehla "neúspešne"...naivný a neznalý človek nadobudol dojem, že takto sa dá vyhrať nad exekútorom, nad nutnosťou splatiť svoje dlhy...nikto z CSP tým úbožiakom nepovedal, že po prvom neúspešnom kole nastupuje druhé a potom prípadne tretie kolo...a že každým kolom vyvolávacia cena ich majetku klesá...následne nastupuje do hry realitná spoločnosť, ktorá nehnuteľnosť vydraží za najnižšiu vyvolávaciu cenu...Realitná kancelária sídli na adrese kde ma sídlo neziskovka CSP pani Ulmanovej...je množstvo fotografií, kde sa pani Ulmanová verejne prezentuje v realitnej spoločnosti ako spriaznená osoba...cez FB natiahli siete - skupiny CSP ktoré mali zastrešovať celé SK...ľuďom podhodili pár vzorov podaní na súd...súdne konania by však boli ľudia vyhrali aj bez týchto vzorov v prípade, že sa na nich vzťahovali zákony súvisiace s rozhodcovskou doložkou v úverových zmluvách....ľuďom sa predkladajú len rozhodnutia súdov, kde klienti boli úspešný (boli by aj bez CSP)....neprekladajú sa tie, kde ľudia prehrali, lebo boli vyjadrenia, odvolania, podania na súdy napísané úplne "bludne"...ak niekto v skupine upozornil na tieto fakty - hneď bol vyblokovaný....
V skupine CSP sa platí dobrovoľný ročný členský poplatok na chod "neziskovky" 120€...za vypracovanie "odborného" podania na súd ďalších 50-200€...z týchto vybratých príspevkov v "odnožiach" základnej CSP museli odnože posielať na účet neziskovky p. Ulmanovej 50%...
p. Ulmanová "ušla" z SK pod zámienkou, že ide písať knihu pre všetkých Slovákov, ako vyhrať nad štátom a bankami...transparentný účet je jasným dôkazom toho, že p. Ulmanová z tohto transparentného účtu v rozpore so zákonom o neziskovkách a ich účtovníctve využíva príspevky na úhradu vlastného pobytu (a svojho partnera) v krajine, ktorá nemá dohodu o vydávaní trestne stíhaných osôb...
pani Ulmanová je trestne stíhaná pre spreneveru...sama ma exekúcie a prišla o bývanie....
V týchto dňoch sa konečne začali ozývať ľudia, ktorých táto "skupina" obrala o posledné čo mali....podvodom, úmyselným uvedením do omylu....zbierajú sa všetky fakty a dôkazy, aby sa mohli na ňu podať TO ....sú už dôkazy aj na to, že z vynesených rozsudkov súdov len opisuje časti a skladá to do celkov, ktoré nemajú v podstate žiadnu hlavu ani pätu a pôsobia až zmätočne...ale jednoduchý človek nadobudne pocit, že je to výrok právne vzdelanej osoby....
To je CSP...a pani Ulmanová stále dokáže "masirovať" mozgy ďalším a ďalším "dobrovoľným" prispievateľom....uvidíme koľko jej to ešte vydrží....
@kaja30 obávam sa podľa najnovších zistení, že tej sa bude ďalej dobre žiť z naivity ľudí...ona má toľko FB profilov na ktorých finančne profituje, že sa ani nečudujem, že sama seba nazýva kráľovnou...
TO sa pripravuje...musí sa podložiť dostatočnými faktami a dôkazmi, aby to nebolo zamietnuté...
Malo byť podané TO avšak z iných dôvodov ako sú podvody....
Sama som zvedavá, akého konca toto sa dočká...Slovač je národ, ktorý veľa rozpráva a kričí a hejtuje...ale keď dôjde na lámanie chleba, všetci sú ticho a nič nevidia a nepočujú....žiaľ....
@kicilanka no uvidíme čo z toho teda bude, ale stačí jedno šťuchnutie a orgány sa v tom už prehrabú. Je to sila veru. Žiadala na letenky, ludia prispeli behom pár dní okolo 800€ a šupom to vybrali. Naozaj bez chrbtovej kosti !!! A peniaze im ďalej a zas a znova prudia na účet. Fakt hlupost ludi nepozna hranic
@nellydick Presla som poctivo 250 stran diskusie ale nikde som nenasla Vasu odpoved na podobny pripad :( chcela by som kontaktovat cloveka ktory mal ten problem a pytal sa na to. Pokial to takto prejde Danovemu uradu, zacnu to robit vsetci veritelia a osobny bankrot tym padom nikomu nepomoze. Znova budu exekuovat, znova budu siahat na mzdu a na ucty.
V marci som podavala papiere do cpp. V polke aprila mi napisali ze co sa tyka majetku boli papiere vypisane nespravne a zmatocne a mam sa dostavit na osobne stretnutie 13.8.!!! Oooch boze moj. Netusim co tam bolo zmatocne ked dokopy tam nic nebolo.
@nellydick Ďakujem, za Vašu ochotu s ktorou nám tu pomáhate. Môj problem sa ale komplikuje tým, že exekútorka daňového úradu vydala rozhodnutie o penalizovaní toho dlhu ktorý spadal do bankrotu vo februári 2018 /mimochodom den po oddlzeni/ a ja som sa to dozvedela až teraz keď som mala za rok 2018 preplatok na dani a oni z neho chcú uhrádzať tie penále. Takže rozhodnutie exekútorky som neodporovala a teraz neviem voči čomu sa budem odvolávať či voči rozhodnutiu exekútorky ktoré nemám lebo som si ho vtedy neprevzala, alebo voči tomu že chcú penále ktoré považujem za vyrúbené nezákonne, uhrádzať z môjho preplatku. Som z toho úplne popletená.

@11mirka22 áno - ale pre istotu som tomu pánovi teraz ešte napísala dotaz, že žiadame vyjadrenie aj k FO NEpodnikateľovi 🙂