Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
Ahojte stretli ste s tym,ze CPP podalo ziadost na sud 26.7. A do dnesneho dna to nebolo zverejnene?
@martina.hl tak asi toho majú dosť veď nie ste jediná koho riešia 🤷 trpezlivosť ruže prináša 😏
Prosim vas,za kolko dni sud uzna rozhodnutie za pravoplatne? Dakujem
@vivi78 ahoj ja som to podával pred týždňom na CPP a pani mi povedala 2az 3 mesiace mám čakať 😟
Co je prosim vas Er cislo exekucneho konania?
@kaja30 myslim,ze som dost trpezliva,len som si myslela,ze aspon súdy dodržujú lehoty... 🤔som podávala žiadosť do CPP 17.1.2019,rozhodli o zastupovaní 31.1.2019 a konečne to dali na súd 26.7.2019,tak čakám a čakám. Tak som chcela vedieť či je to bežné.🙂
@martina.hl no ale tak ešte nečakáte zasa až tak dlho ... Môj muž čakal len kým sa na konzultáciu dostal 6 mesiacov 🙈 lebo nemali skorší termín, potom po podaní na súd myslím že mesiac a pol trvalo kým sa dostal do vestníku a keď sa tam už dostal, tak po ďalších troch mesiacoch mal bankrot ukončený 🤷 Nebojte sa zverejnia to 😉
@martina.hl súd už musel rozhodnúť.
@nellydick aj baba na infolinke mi to vcera hovorila,ale nebolo to tak, az dnes konecne vo vestniku 🥳
Tak ako som sľúbila, dávam vám všetkým na vedomie, že sú už zverejnené rozsudky o zrušení oddlzenia pre nepoctivý zámer dlžníka. Možno už o nich niektorí viete. Je podaných vyše 100 žalôb ešte nerozhodnutých. Ak máte veriteľa Bencont investment...očakávajte žalobu. Žalujú všetkých zaradom....
Zivnost ostava, nikto nic nezrusi
@111122223333 otcovi budu strhavat😥musi to splatit
@maria456 no to by bolo fajn ak by ju nechali ďalej teda - manžel ju má zatiaľ ešte tiež 😏 a známy ten si dokonca rozšíril živnosť tesne po bankrote 🤷 len viem že som niekde čítala, že minimálne tuším 3roky po bankrote nesmie mať živnosť preto som sa obávala ako to bude... Ale ak ju naozaj ponechajú tak pre nás len dobre aspoň budeme mať po rokoch z čoho odložiť aj keby len máličko 😊
@nellydick ja to hovorim zo svojej skusenosti od maja 2018 mam bankrot, a nikto mi nic nezrusil.
Svagor si v pondelok otvoril zivnost a dali mu ju.
Ja mam taky problem, ze soc. poistovna dala na mna trestne oznamenie, teraz skumaju ci som mala dostatok financió na platenie odvodov 😬
Tak dufam ze mi to dobre dopadne,a urcite je to koli OB
@maria456 tak uvidíme časom teda... A to trestné mal aj môj muž. Skúmali veru či mal na to presne ako píšeš (snáď nevadí tykanie)... Dohodol si so sociálkou splátkový. Spláca to aj po bankrote, hoci v menšej splátke - pre istotu, lebo sa bojí čo by sa stalo ak by to prestal platiť keď to mal na polícii ako ty a splátky mal dohodnuté ešte pred bankrotom, tak nechce to prestať splácať aby sa to nebralo ako úmysel že podal bankrot hoci si dohodol splátky 🤷
Nelly nevieš bližšie info k zrušením?

@fifo22 Záleží od toho, či ste nieco ešte potom dopĺňali alebo nie. Taktiež záleží od konkrétneho zamestnanca CPP, ktorý má pridelený Váš spis....keďže boli dovolenky.
Skúste sa informovať mailom alebo telefonicky.