Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@marusia12 hlavne nech mam uz pokoj a nemusim vysvetlovat stale niekomu dokola, ze ako to je a hlavne kazdu chvilu mam uplne ine informacie. na nervy toto. mam aj ine veci na praci. uz by niekto mohol vydat prirucku ako a co pred, pocas a po konkurze. jeden stat, jedno konanie a tristo verzii...
@mawka podľa mňa, tie dezinformácie sú účelovo robené, aby nás mohli ľahšie ojeb...ť
@marusia12 no podla mna su toto dost dolezite veci ako napriklad poslat ziadost na sud o zastavenie exekucii... lebo vsade rozpravky o tom, ze po oddlzeni sa vsetky taketo konania automaticky zastavuju a pritom to tak nie je, musis poziadat sud a kym nebudu sudom zastavene, tak ti mozu nadalej zrazat zo mzdy. komu toto niekto povedal, ked ziadal o oddlzenie, komu to povedala spravkyna? vidim tu jednu osobu, ktorej to bolo zaslane po oddlzeni z cpp. nikto iny to tu nespominal.
@saintlaurent prene. este asi budeme vela krat prekvapeni.
@mawka no nakoniec tomu, čo tu bolo to tlačivo zaslané môže mať úplne iné exekúcie ako zvyšok nás.... čiže on môže byť iný prípad.... čo však skutočne nechápem. Pozri v časti odôvodnenie, čo sa tam uvádza... ak je tam info, že si oddĺžená, nič sa nikam posielať už nemusí. To je skutočne nejaká extra blbosť. Lenže čo ak aj zavoláš do CPP, dajú ti info, zariadiš sa podľa toho a nakoniec ani nemáš ako dokázať, že ti dali zlé info a že si niečo nakoniec porušila... chlapík si tam evidentne rozpráva čo ho napadne 😀
uz sa ozval dalsi, ze voci mojej osobe exekucne konanie zastavili.
kazdy proste inak 😵
A ked ste mali navrh na exekuciu aj vas predvolavali na sud na vypocutie?vdaka
@ivik31 a čo sa tam chceli dozvedieť, a kto to riešil - CPP, správca alebo človek je na to sám...
Ahojte, citam tu vsetky tie skusenosti a chcem sa spytat - ako ste sa vlastne dostali do situacie, ze musite vyhlasit vlastny bankrot? Nezvladate platit hypoteku alebo ine uvery? Alebo co sa stalo? Absolutne nikoho neodsudzujem a nepytam sa v zlom, len ma tak zaujimaju ludske osudy a co zivot prinasa... Dakujem za odpoved 🙂
@saintlaurent to nie ja ale brat,ma navrh na exe. z postovej banky,ale fali mu vupocuvanie na 8.11.na sude
@alex666 má chuť sa tu niekto vyplakať? ja nie😀
@marusia12
@saintlaurent nehladam senzaciu, ani nechcem, aby tu niekto vyplakaval. Zaroven nikoho neziadam, aby tu hovoril o sukromi, ak sa na to neciti. Kto chce, nech odpovie, kto nechce, nech si to necha pre seba a ja to uplne respektujem. Nerozumiem Vasim ironickym komentarom...
@mawka tak mne povedal spravca, ze ja nic nemusim nikomu posielat, on vsetko vybavi, vsetko co som mala pred bankrotom sa zastavuje, keby niekto nieco na mna mal, mam sa preukazat rozhodnutim zo sudu co je uz pravoplatne, aj to mi ofotil...ak nieco, mam odkazat na neho....ze mi strhat nic uz nemozu, co nastastie hned pochopila aj moja uctovnicka...takze som po rokoch mala konecne teraz cistu vyplatu...evidentne to mal nastudovane, mal aj na stole taku malu knizku o bankrote po novom, v nom milion poznamok 😀 tak snad to ovlada...nechapem co tu niektori spravcovia furt vyzaduju, aj exekutori...jasne mi povedal, ze oni sa musia sami prihlasit, ak nie, smola..
v zdravotke som dnes dosiahla narok na plnu zdrav. starostlivost, aj ked svietim v zozname dlznikov. takze dlh svieti, ale nie som ruzova :D s tym, ze po zruseni konkurzu sa dlh vynuluje. mi odpisali. no aspon nieco sa pohlo.
a pojdem sa spytat na sud, lebo dalsi exe mi napisali, ze 13.9. bola exekucia zastavena. tak ci to sam sud neriesil uz. cize tento exe, co poslal aj potom a co vypisoval aj mojmu synovi skusa a skusa a pokusa. sila...
@alex666 Tu sa môžeš naučiť jednu sakra dôležitú vec: nikdy, ale nikdy si nepožičaj ani cent!
@marusia12 hej... tak pekne si ho nazvala. ja by som tu jeho aktivitu nazvala uplne inak... nehovoriac o tej zenskej, ktora tam sedi a ktoru som nedavno musela upozornit na to, aby vazila slova a rozmyslala akym tonom sa bude so mnou bavit.. otrasny je henten exe urad.
ale zase ma napr. prekvapil urad JUDr. Kruteho, ktory bol kedysi fakt krutý exekutor, v poslednej dobe a po tych jeho pruseroch zmenili pristup a snazia sa dohodnut, vyjst v ustrety... ich chvalim. aj Kroupu z Myjavy.. Plus Ďorďovič je tiez fajn.

@mawka no neuveríš, ale ten chlapec v BA podáva info aj mne 😀 to je tam asi nová sekretárka, lebo vždy dvíha tel on a tieto záludné odpovede mám od neho 😀 No zlatý....