Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@majorosovalucia
§8 ods. 5 živnostenského zákona. Aby ten človek na to nedoplatil.
@tinkasp ako ja to už mám za sebou už aj konkurz zrušený, ale o aké veci sa jednalo, ktoré by predali, neviem si to predstaviť? U mňa správkyňa nebola, len som jej napísala čestné prehlásenie,že nevlastním nič hodnotné. Povedala, že nevidí dôvod na návštevu , preklepla si ma celú , na DI, u nás normálne na obecnom úrade, lebo bývam v obecnom byte.
Ahojteeee😉😉Hurááá dnes nam volali že sme oddlžený. Ďakkujem zato 🍸🍸
@bejo111 tak blahozelam . a kolko Vam trvalo to cele od podania ziadosti v CPP az po dnes?
@janka456janka 25.7.sme podali žiadost. Dnes nas informovali že sme oddĺžený. Ale dnes poslal manželovi spravca mail a chce vypisať papiere . Ten dokument sa volá :Výzva na poskytnutie súčinnosti. Chcu tam vela potvrdeni za posledných 5 rokov.Mate s týmto niekto skusenost? Dakujem
Bože všade je to inak. To mu nechápem. To fakt je všetko v rukách správcu. Je tu aj niekto z východu?
Neviem zase ďalšia bezsenna noc. Radosť trvala len chvíĺu 😭
@nifido noo, kto má bloknutý tak má vďaka exe účty hlboko v mínuse.
@mawka Toto fakt netuším, nestretla som sa s tým, že by ktosi pýtal 5 rokov dozadu info, lebo v zákone sa hovorí o 3 rokoch. To sa aj vypisuje ako čestné vyhlásenie pri podaní do CPP a lehota 3 roky je v zákone tiež. Všetko dostupné si oni vedia zistiť z registrov a sami dobre vedia, že kto má exe, peniaze mu chodia aj tak inde, tak sa nedopátrajú. Neviem načo mu je výpis z BU, keď sú tam roky exekúcie a žiaden pohyb.
@majorosovalucia áno tie veci som uvádzala v zozname majetku, tak mi povedali v cpp, ze to musim napisat, a celkova hodnota dokopy je 185€...televizor, nefunkčné DVD a mobil na suciastky
odo mňa chceli v CPP uviesť majetok iba vyššej hodnoty /2 000€ +/

@vil311 navsteva bola vopred ohlásená, veci nezobral hned, potom to zverejní v obchodnom vestníku v 3 kolach, musi sa predat naraz vsetko jednemu záujemcovi, ked sa nikto neprihlasi, tak sa majetok vylúči z konkurzu, ak áno, tak sa opat dohodne termin na prevzatie veci.