Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@saintlaurent Sorry ale ja s toho neviem vist. 😢
😲
podane 23.10.2017, dufam ze to bude ok do 15 dni, potesilo by mato velmi.
@janka456janka To asi zavisi podla kraja s ktoreho si, niekde to trva dlhsie inde kratsie
@nifido už som strácala nádej a prichádzali mi ďalšie exekúcie. Dokonca jeden michalovský exekútor mi poslal namiesto oznámenia o exekúcii rovno že príde aj s policajtmi mi zabaviť majetok ktorý nemam. Dopočula som sa o ňom že to sú jeho praktiky zastrašovať ludi. Jasné že neprisiel. V Cpp mi poradili neotvárajte a že dovtedy budem oddlzena. Bolo to koncom augusta. Vtedy ešte ani nepodali na sud takže by som sa dostala do problémov keby som to nechala tak a nedohodla sa s exek.Blazkom. inak neodpovedá na maily i keď iba tak komunikuje cez telefón odmieta niečo riešiť.
@janka456janka neboj už ti každú chvilu zavolaju že je to ok. Že majú veľa preto to tak dlho trva
@ivka0412
@ivka0412 nieje to náhodou už premlčané? Poprípade sa odvolajte na ochranu spotrebiteľa . Ono aj keď rozhodne súd aj tak je tam lehota pokiaľ vám dôjde rozhodnutie, potom 15 dní na odvolanie a dovtedy by vám mohli byť oddlzeny. Ja som mala s triangelom a právnik použil premlčaciu dobu 3 roky a nič som im už nemusela dat
@saintlaurent gratulujem! 🙂
Prajem pekny den chcela by som sa opytat na vasu skusenost ak ma manzel zatial iba rozhodnutie z cpp ze ho budu zastupovat mozu mu exekutory davat prikaz na zrazky zo mzdy a zamestnavatel je este povinny zrazat? Zas sa ozval nejaky exek.a akovzdy hrozi ze koli tomu pride zas o pracu .Pytam sa preto lebo ta co ma manzela v cpp nastarosti ma dovolenku a az v pondelok sa bude moct informovat a poradit.
@korbelka1 no to este potrva dlho. volala som do CPP a ze este na sud posielaju z konca juna. ze este tak mesiac mam pockat pokial sa dostanem na rad. takze mozno tento rok este nebudem ani oddlzena .😢
@saintlaurent Už som to nasla. Dik
Keď Vám cpp poslalo papiere o rozhodnutie o zastupovaní bolo to presne tých 30dni ...alebo dlhšie ..mamina ich odovzdala 13.10 v Nitre ...ďakujem
Prajem pekny d
Prajem pekny deň,ja som viackrát tu pisala,že som oddlžená,akurát mi prebieha konkurz.Stále však mi posielaju zo sudu predvolanie na sudne pojednávanie vo veci ktoru som uviedla vo veriteloch.Opatovne som zaslala na sud uznesenie o oddlženi a ten dotyčny si može uplatnit pohladávku v konkurze ,ale stále vytyčuju pojednávania.Volala som do cpp,kde mi povedali aby som zaslala uznesenie o oddlženi,ale ja už neviem čo mám robit.Neviete mi niekto poradit,lebo zjavne ani v cpp nevedia.Ďakujem.
Zdravím Vás, tiež som podával osobný bankrot.
Podanie na CPP Žilina 14.8.2017
Rozhodnutie CPP o zastupovaní 12.09.2017
Dnes mi volali že som oddlžený.
Takže ja musím pochváliť prácu CPP, že im to tak rýchlo išlo.
Všetkým prajem nech Vám to dobre dopadne.
Mam to!!!! Podala som ziadost 8.8. a dnes mi volali, ze som oddlzena a mam si od spravcu vypytat uznesenie aby mi zastavili uz zrazky z vyplaty. Jupiiii🙂
Dnes som už hned volal aj so spravcom a dohodli sme sa na stretnutí v jeho kancelárií. Keď som sa ho pýtal čo bude potrevať tak mi povedal že iba OP že ostatne veci mu budú doručené zo súdu, nechcel ani tie papiere čo sa vypisovali v CPP.
mne povedali, že uznesenie sa dá vytlačiť z registra úpadcov, že je tam na to link
@janka456janka volaj im pravidelne.
@saintlaurent Ano je to tam a da sa to vytlacit odtial

takže 5.10. podané na súd. Dnes mi volali, že súd rozhodol 16.10. citujem "už máte to oddĺženie vo vrecku" 😉- a vo vestníku by to malo byť do 26.10. Lebo že im to trvá tak 10 dní, lež to zverejnia.