Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
Niekto tu ide hovoriť o IQ a sám si nie je schopný prečítať diskusiu, dávať otázky k veci, prečítať si uznesenie a pod.
Vy, čo sa tu navazate do marusie12 ste čím takým sem prispeli??? Tu máte rady ako na zlatom podnose a ešte sa urážate?! Takíto ľudia seru aj mňa. Bez marusie12 a pár ďalších ľudí by ste s bankrotom boli v riti!
@mawka Tak po 1. Ak sa niekto slušne niečo opýta. Tak kto chce mu odpíše. Kto tu prvý začal urážať bola Marusia. Mne osobne pomohol CSP A CPP. Dnes vyhraty boj s nebankovkou. A nie vy dve!!. Ak pomáhate druhým tak OK. Ak by prvá nezačala urážať tak by bolo všetko OK. Najprv si to prečítajte a potom sudte. Tak ešte raz kto chce tak nech sa pýta a nech neodpovedá kto buzuruje. Nie je to Vaša skupina ale slúži pre všetkých!!! Toť vsjo.
@ivka0412 tak ak sme ti nepomohli v tejto diskusii my dve a par dalsich, tak naco sem 1.) chodis a za 2.) ti pomohol kto, ked to tu citas a pytas si rady? lebo mozem zratat na prstoch jednej ruky ludi, ktori tu z vlastnej vole pisu ako to cele prebieha, ludia, ktori su v procese oddlzenia, konkurzu a nevykaslali sa na diskusiu dnom zverejnenia v obchodnom vestniku.
isteze je diskusia pre vsetkych, ktori hladaju informacie, pripadne sem relevantne informacie zavesia. ti ostatni nech sa mojkaju v CPP, ktore - a to mi mozes verit nedava riadne informacie. keby davalo, tak tato diskusia neexistuje. a keby si ju ludia citali od zaciatku, zistili by kopec dalsich veci a nemuseli by sa na ne dokola pytat. lebo vies, normalne je, ze si dam tu namahu, precitam si tych 80+ stran dozadu, vypichnem si veci, urobim si poznamky a davam otazky k veci alebo pridem s niecim novym. no a takto to tu robi velmi malicko ludi. zvysok pride, vycucne info, desat razy sa spyta na to iste, ofrfle diskutujucich a odide prec. ohromne 🙂 nehovoriac o tych, ktori pisu IP, potrebuju pomoc, clovek s nimi stravi kopec casu, rpicom by nemusel a potom tu idu papulovat a oduvat sa.
ja sa vazne necudujem, ze tu clovek vypeni.
a vobec, vratme sa k teme oddlzenia. je zaujimavejsia ako sa natahovat kvoli totalnym sprostostiam.
a na zaver, tu v tejto diskusii je prave vidiet, kto aktivne oddlzenie riesi, rovnako konkurz, kto sa o co zaujima. bankrotom to totiz cele nekonci, ono to len zacina. zial, mnohi ludia si to nie su schopni uvedomit alebo nechcu.
Môžem sa spýtať? Ak chcem platiť ten šek na 14 eur treba tam zadávať aj vs alebo šs? A ak áno čo zadávateľ? Rodné číslo ? Skúšam sa dovolať do Cpp ale márne.
takze zo zakona zastavene ci nie? 🙂 mimochodom, ziadost na sud som posielala vidite kedy a sud sa mi ozval az kedy.
@saintlaurent Včera som Vaše vulgárne obrázky nahlásil adminovi a dnes sú odstránené. Ak sa Vám páčia takéto výrazy tak si ich vylepujte doma spolu s marusiov12.
@vil311 to ste sem dosli riesit nejake neslusne vyrazy alebo oddlzenie, konkurz a veci s tym spojene? aby ste sa nepototo. ze vam tu davame komplet informacie, ku ktorym pridete ako slepe kura k zrnu je asi vedlajsie alebo nic, ze?
akou informaciou, novinkou, postupom nas obohatite vy? to by ma zaujimalo. mate nieco nove ohladom konkurzu, viete mi vysvetlit ten zakon, co som dnes fotku pridala, ze ako to je teda so zastavenim exekucii alebo ste nasadeny troll alebo len jednoducho potrebujete byt zaujimavy alebo o co vlastne ide?
@mawka vil311má pravdu, netreba tu zaplniť stránky obrázkami, tie si posielajte v ss nech je to prehľadnejšie, ajtak sa tu objavujú tie isté otázky dookola. Možno by to mal admin trochu vyriediť ako napr. príspevky typu som prechladnutá,bolí ma hrdlo atď. To sem nepatrí. A ktéme, tebe aspoň došlo vyjadrenie zo súdu,mne zatiaľ neodpovedali ani na jednu žiadosť o zast.exe. a to som im posielal ešte pred tebou.
@wapman pozerala som ten zakon, ja som nikde nenasla, kde by sa spominalo, ze exekucie pred nejakym datumom a po datume, zastavovanie. len ze sa zastavuju automaticky. uz som z toho jelen. a popravde, dnes ma postar prekvapil, tiez som uz nedufala, ze nieco zo sudu pride. prisli len tri zo vsetkych. fakt jeden bordel vo vsetkom.
Nie všetci exekútori su zlý. Ja mam jedného. Komunikujem z jeho asistentkou. Je to v pohode pani. Vyšla mi kopu raz v ústrety aj pomohla. Vysvetlila čo som nevedela. Keď budem oficiálne oddlzena tak zavolám jej. Sudca povedal mi dnes,že keď to bude oficiálne tak sa pozastavuju všetky súdne pojednávania a ďalej všetko rieši správca. Týka sa to aj exekúcie. No uvidíme.
To isté platí aj pre banky. Nechápem jednu vec:mbank mi vynulovali účet bez všetkého,bolo tam-4800 € tak isto aj vo VUB a tam to mám stále. Ďalej nechápem že na os.účte som mal -100 € a zas sa mi to navýšilo o ďalších 10 € keďže som nevedel platiť poplatok za vedenie účtu kôly exe. Navyše mi tých 100 €pohladávku postúpilo vub pre Intrum Slovakia, veď by po bankrote mali tiež vynulovať účet nie?
@mawka k tvojej otázke ohľadom paragrafu 48 vysvetlím po lopate: s tvojou žiadosťou o zrušenie exe sa súd nebude zaoberať keďže máš to už zrušené od dátumu uverejnenia vo vestníku. ZO ZÁKONA! to znamená že: súd by mohol upovedomiť exekútora že koná v rozpore zo zákonom ak by ti neodblokoval účet...ale zrejme aj exe majúčas na to minimálne 30dní ak nie viac.
@vil311
dobrý deň, posledný krát k tejto téme - vaše spôsoby nápadne pripomínajú správanie
neuspokojeného veriteľa, to ste si mal čo odpozerať😀 ale rešpektujem názor🙂 majte sa pekne
@mawka mám spisový znackuuuu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
V piatok si hovorím kľud,vezmi všetky nervy do hrsti,a znova volaj do cpp,zdvihli mi na asik 13 x,šéfka už na mňa cuudne kukala,ale vravím si prdí hadí,a zdvihla mi milá pani,ktorá mi okrem nej dala aj odpoveď,kedy som bola podaná, takže potvrdila znova ten dátum,takže problém na súde,som tam aj volala znova,dala sa prepájať na kanceláriu konkurzov,pre tých čo nezachytili:Ba-okresny súd, Záhradnícka,justicak,2.poschodie,číslo dverí 288, samozrejme nezdvihali,nemajú stránkové,iba po a stredu,takže pondelok,ja snáď už nevydržím dovtedy,MUSIA mi povedať,kde je zadrhel,lebo by budem zlaaaa 😂😂😂😂 tak som sa tešila,z tej info z cpp,že ma počul aj generálny 😂😂😂😂
Zabudla som zo samej radosti napísať že mi dala SPISOVU ZNACKU PODANIA 😍😍😍😍

@ivka0412 do 15.12