Osobný bankrot
Dobry den prajem, mozem sa po osobnom bankrote vydat? Mate s tym niekto skusenost? Neovplyvni to nejak ?
Dobrý deň, stalo sa už niekomu, keď vyhlàsil osobnÿ bankrot a bol majiteľom domu na ktorom mal hypotéku, že by prišiel o dom?
@babydesire to si myslím ale, že toto teda ani nemali vymyslieť, zaplatíš 300euro za niekolkotisicove dlhy a exekucie, ALE uz nikdy na seba nemozes napisat ani len skúter, proste navždy budes na niekom závislý.
@mandzula no ano, to je pravda,,to som napisala neadresne,,myslienka, vyjadrujuca nespravodlivost.. ☹
@babydesire ano,,presne takto som to myslela..kazdy robi chyby,,,a za chyby sa plati...
@miiceencoovaa ano,jasne,,ale zvycajne mnohy takyto ludia si najdu "sposoby" ako zit a prezit a uplne im to vyhovuje..ziju na hrane, zo dna na den, je im to fuk ci nieco maju alebo nie, alebo si najdu blbca/trubku co ich bude zivit,,pripadne cucaju rodicov a pod..cest vynimkam, aby sa niekto neurazil..nikomu neprajem nic zle,,ale OB je nespravodlive
@mandzula ano mas pravdu, ale je to naozaj zacarovany kruh, do ktoreho sa dostanu nielen priamy ucastnici ale cela spolocnost..rovnako ako ked sa pomaha neprisposobivym, deti ziju v otrasnych pidmienkach v ciernych stavbach ale neostava nam nic ine len to ticho tolerovat..a ked je zle tak sa im stavia, rozdava,kupuje...len som vyjadrila nesuhlas s OB..odpusteny dlh, je ako kradez.

@nikaleo17 áno môžu, takisto aj na majetok, ak ma nejaký na seba písaný…mali sme veľa zákazníkov, ktorí boli živnostníci.