icon

Osobný bankrot

endy227
23. sep 2022

Dobry den prajem, mozem sa po osobnom bankrote vydat? Mate s tym niekto skusenost? Neovplyvni to nejak ?

Strana
z2
miiceencoovaa
17. júl 2023

@nikaleo17 áno môžu, takisto aj na majetok, ak ma nejaký na seba písaný…mali sme veľa zákazníkov, ktorí boli živnostníci.

mata2003
20. okt 2023

Dobrý deň, stalo sa už niekomu, keď vyhlàsil osobnÿ bankrot a bol majiteľom domu na ktorom mal hypotéku, že by prišiel o dom?

monika101146560
2. nov 2023

@babydesire to si myslím ale, že toto teda ani nemali vymyslieť, zaplatíš 300euro za niekolkotisicove dlhy a exekucie, ALE uz nikdy na seba nemozes napisat ani len skúter, proste navždy budes na niekom závislý.

babydesire
11. feb 2024

@mandzula no ano, to je pravda,,to som napisala neadresne,,myslienka, vyjadrujuca nespravodlivost.. ☹

babydesire
11. feb 2024

@babydesire ano,,presne takto som to myslela..kazdy robi chyby,,,a za chyby sa plati...

babydesire
11. feb 2024

@miiceencoovaa ano,jasne,,ale zvycajne mnohy takyto ludia si najdu "sposoby" ako zit a prezit a uplne im to vyhovuje..ziju na hrane, zo dna na den, je im to fuk ci nieco maju alebo nie, alebo si najdu blbca/trubku co ich bude zivit,,pripadne cucaju rodicov a pod..cest vynimkam, aby sa niekto neurazil..nikomu neprajem nic zle,,ale OB je nespravodlive

babydesire
11. feb 2024

@mandzula ano mas pravdu, ale je to naozaj zacarovany kruh, do ktoreho sa dostanu nielen priamy ucastnici ale cela spolocnost..rovnako ako ked sa pomaha neprisposobivym, deti ziju v otrasnych pidmienkach v ciernych stavbach ale neostava nam nic ine len to ticho tolerovat..a ked je zle tak sa im stavia, rozdava,kupuje...len som vyjadrila nesuhlas s OB..odpusteny dlh, je ako kradez.

babydesire
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2