Pád SVB a reakcia FEDu
Snazim sa v tom zorientovat. Cela tato situacia s bankovym sektorom v USA a s poklesom akcii atd. Moze mat za nasledok ze FED sa konecne unormalni so zvysovanim urokovych sadzieb? Moze sa stat ze sa zlakne ECB a nebude viest podobne prisnu menovu politiku ako FED?
@bobo777 preco tazko? Ked jeden vyhlasuje, ze je to pravda a druhy ze je to klamstvo, tak kto ma pravdu? Nie kazda odpoved je exaktna ako v matematike 1+1=2. Uvedomely neznamena, ze vsetko viem, vsade som bol a vsetko som videl aby som hned vedel jednoznacne prehlasit: “toto je pravda”. To prenecham nasim odbornikom vo vlade a niektorym diskutujucim tu na forec, ktori maju patent nie len na rozum ale aj na pravdu🤣😂
A na koho radu vtedy daš? Na tých čo v tej problematike hýbu roky a vedia čo pomôže alebo môže pomôcť....alebo na tých čo ani nevieš kde sa vzali len naraz vybliakuju na internete nezmysly...
A ked sa vyjadria dvaja a obaja su odbornici? A kazdy ma iny nazor? Ved jasne ze nebudem pocuvat pekara, aj ked vsetka cest pekarom a ich povolanie si vazim.
Neviem ci mas len taketo obmedzene videnie sveta, ze podla teba je len biela a cierna alebo cim to je. Ja napisem o obsirnom probleme a ty to stale skratis na minimum. Ako keby ta ani nenapadlo, ze mozu mat aj dvaja fundovany odbornici rozdielny nazor, co lekar to iny nazor. A co potom? Koho posluchnes? Ja viem, ty posluchnes toho, kto najsilnejsie krici a robi ramena, ma PR 🤣😂
Nuž musíš sa rozhodnúť...ale ťažko budú mat dvaja odborníci z rovnakého fachu úplne rozdielne názory...
Tazko? Ahaaa, tak asi doteraz som zil na inej planete 😅 ved ja sa aj rozhodnem, mam vlastny rozum a hlavne nikomu ho nevnucujem
Ak sa smiem opytat v akom odbore pracujes?
A už som ti písal že návod na 5 riadkov na MK ti neviem dať, akurát to preháňaš...to že je mnozstvo klamstiev vo verejnom priestore snáď si schopný vidieť....mám teraz iný program, cau
Kludne daj aj na 20tich, mne je to jedno ked to nevtesnas do 5tich. A ja navod nepotrebujem, ten necham pre slaboduchych. Ja len som chcel vediet tvoj nazor.
Ja som zistil, ze ludia aj ked citaju tak vobec nechapu pisanemu textu🙃
Ten som ti napisal už na úvod...akurát sa okolo toho krutiš ako trabant na lúke so zabuchnutou trávou vo dverách....alebo na 40 stran alebo taký black box kde zakrutis kľučkou a vypadne ti pravda...tak by si to asi potreboval....ten ktorý vníma tak vidí čo sa deje okolo a nepotrebuje rozoberať čo je očividne klamstvo....nazdar
Ale ved mne je uplne jedno co by si napisal, koho navrhol, atd. Ja som si len chcel precitat co z teba vypadne, ake perly…😄 lebo zatial som si len precital take prazdne frazy, ako ked missky povedia ze chcu “svetovy mier” 😇… cize neber to v zlom, len podpichujem
A stále sa krutiš ako ten trabant na lúke....;)
A ty stale ani za svet nenapisat odpoved 😅 ale OK, beriem aj to je pre mna odpoved, nebude ta radsej viac trapit
Treba čítať s pochopením...;)
Credit Suisse ma problemy. Padajuce banky v europe budu coskoro za dobru cenu na nakup. Ked to prehrmi, pojdu up. (Societe Generale, Erste, Citi, Bank of america,..)
Máš nejaký tip čo by sa mohlo javiť ako dobrá kúpa?...
https://twitter.com/MasterPandaWu/status/163751...
OUR Lehman Moment: (1) every generation should have its own "Lehman Moment," because if there is one thing we can learn from history, is that we NEVER learn from history. (2) a sequel or a redo, or whatever it is, the current movie follows the old script quite well.
https://twitter.com/DavidMonoszon/status/163771...
David Monoszon @davidmonoszon
11m
V momente kdy svycarska vlada nastavila precedens ze pri zachrane bank vy.ebe s akcionari banky, bear market rally v eu indexech kde je hodne bank je DEFINITIVNE O.V.E.R
No padajú banky úplne všade, bude ešte veselo. Radšej vybrať peniaze z účtu.