Písanie diplomoviek a rodinný rozpočet
Ahojte baby, chcela som sa s vami poradiť, pretože nemám s kým rozobrať túto tému a naviac sa hanbím. Náš rodinný rozpočet sa dostal do nepríjemnej situácie a ako možnosť privyrobenia mi bolo ponúknuté písanie diplomových a bakalárskych prác za peniaze. Mám vyštudovanú dennú vysokú školu so zameraním na ekonómiu a ku tomu druhú externú so sociálnym zameraním, vždy som patrila medzi top v ročníku. Momentálne nemôžem pracovať denne na klasicky pracovný pomer - pribudli mi do opatery deti po zosnulej sestre, súčasne manžel odchádza pracovať do zahraničia a ja mám pred sebou nečakanú operáciu a dlhodobú PN. Nie sme na to úplne zle, máme čo jesť, kde bývať, avšak pár eur naviac by sa samozrejme zišlo. Mám určité morálne zábrany vziať túto "prácu". Ja viem, že to nie je trestné, ale pri predstave, že niekto odovzdá mnou napísaný výtvor pod svojim menom a získa titul podvodom, sa cítim ako spolupáchateľ :( Nikdy by som sa s tým nikomu nepriznala, pretože by som sa cítila podobne, ako keby som ponúkala sexuálne služby alebo predávala drogy. Samotná "práca" by pre mňa nebola náročná, píšem neuveriteľne rýchlo, mám prehľad a skúsenosti v oboch odboroch, zvládam šibeničné termíny a dá sa na mňa 100% spoľahnúť. Naviac sa bojím, že to má nejaké riziká - agentúra bude poznať moje meno, číslo účtu kvôli výplate peňazí a pod. Ak by som služby núkala len cez inzerát, je tam riziko ešte väčšie. Druhá možnosť je, že sa uskromníme - ja budem mať čisté svedomie, na jedlo nám peniaze ostanú, nebude vyšší štandard. Čo by ste spravili na mojom mieste? Ako by ste sa pozerali na človeka, o ktorom viete, akým spôsobom si privyrába? Viem, že rozhodnutie budem musieť spraviť sama, manžel to necháva na mojej voľbe. Záujemcov mám už teraz..Ďakujem pekne!
@rohypnol1 jednou diplomovkou nikomu nedopomozes k titulu, vs sa studuje min. 3 roky a ak viem v každom ročníku mas skúšky aj statnice sa skladajú mimo diplomovky aj zo skúšok a obhajoby takže to tu toľko nedramatizujte,niekto len proste nemá dobrý písomný prejav to však neznamená,ze zvoleny obor nie je pre neho
@indiankaindi ahojky, prosím ta o pomoc, rada by som aj ja pisala bakalarky, semestralky...ako si prosím hľadaš zákazníkov...zatial som najviac pisala rigorozné a atestačné práce...Dik. L.
AHOJTE potrebujem pomoc.....stalo sa vám, že ste nahrali prácu do systému bez zadania?? mne sa to momentálne stalo a neviem čo teraz.....neviete riešenie?? ďakujem
@valentovamaja takych prac je vela. Mne osobne pri vlastnej praci sa stalo,ze som zabudla zadat prilohy. Na druhy den som volala na studijne,ci ich mozu zadat,zadali. Ale ked si pozriete prace cez crzp,je vela prac,v ktorych zadanie nie je a na mojej skole to ani nebolo vkladane do prace.
@rohypnol1 rozumiem tomu,co riesis,ale nemoralne a neeticke je objednanie si Dp alebo BP klientmi,ktori nie su schopni sa venovat napisaniu takej prace a chcu len titul Ty si vdaka tomu vies zarobit ,jr to praca,pre mna velmi moralizujes,nie je v tvojej sile zmenit obraz vysokeho skolstva v Sr pokial by ta to bavilo, virs pomoc rodinnemu rozpoctu chod do toho,hanbit sa maju ti,ktori si objednaju

a najlepsie je to ze skoro vacsina deciek chodí na take vš co sa v zivote s tym na sk neuplatnia ale idu na vš lebo sak chcu mat titl.aby seci zavideli ....hlavne ze nakoniec vacsina vš skoncí na urade prace ...len do smiechu ptm si s tym titl. mozu uz len jedno...pouvažujte kde to speje