Neúctivé správanie pohrebnej služby
V práci v starobinci zomrela klientka a prišla po ňu pohrebná služba, ktorú si objednala rodina. Po zosnulú si pohrebná služba prišla až po 8 hodinách. Potom keď prišli nemali pohrebný vak a ani nosítka. Zosnulú nedôstojne ťahali po chodbe v plachte na ktorej zosnulá pôvodne ležala. Keď prišli na schody tak ju ťahali, že bolo počuť praskanie kostí.
Pohrebná služba sa zachovala veľmi neúctivo a neseriózne.
@anonym_autor dik za info teda
sa mi tomu neako nechce verit ...
@anonym_2d41df ani mne sa tomu nechelo veriť keď sa to dialo. Bolo to hrozné. Píšem to tu, že či má niekto podobnú zlú skúsenosť s pohrebnou službou.
Toto je recenzia? Daj názov pohrebnej služby
@anonym_2d41df ani mne sa tomu nechelo veriť keď sa to dialo. Bolo to hrozné. Píšem to tu, že či má niekto podobnú zlú skúsenosť s pohrebnou službou.
@anonym_autor nepytas sa -oznamujes.. ozvalis te sa ked ste to videli? pochybujem ze by ju tahali doslova po schodoch ... a pochybujem,ze by nemali vak a nositka ak vedia,ze ideu po mrtvolu ... normalne by to nebolo-ak by to bola pravda ..
Pochybujem, ze skutocny personal by len nato prihliadal ako neuctovo sa spravaju k telu.
@anonym_autor Nie, nemám.K nám chodili rôzne pohrebné služby, ale mali transportný vak alebo transportnu rakvu Dokonca, keď prišli zďaleka, nebohého už neraz v márnici aj obliekli a ukladali do rakvy,v ktorej sa nebohý aj pochoval
Akozeee tiez mi to pride divne. Hlavne by podla mna v tom pripade porusovali zakon o pohrebnictve, kedze ten hovori jasne, ze s ludskymi pozostatkami sa musi zaobchadzat dostojne.
Pochybujem, ze skutocny personal by len nato prihliadal ako neuctovo sa spravaju k telu.
@anonym_19dbca objednala si ho rodina a zamestnanci mali dosť práce s ostatnými klientami. Zamestnanci posielali klientov na izby aby to nevideli.
@anonym_19dbca objednala si ho rodina a zamestnanci mali dosť práce s ostatnými klientami. Zamestnanci posielali klientov na izby aby to nevideli.
@anonym_autor mna nezaujima co robil ten fiktivny personal a ani kto objednal pohrebnu sluzbu. V danom pripade sa jedna o porusenie §366 Trestneho zakona, pochybujem, ze realny personal by sa nato len prizeral bez kontaktovania policie. Je to jednoducho nerealne.
Pochybujem, ze je to pravda
@sweet20 boli sme všetci radi, že po 8 hodinách si po ňu vôbec niekto prišiel.
@anonym_autor mna nezaujima co robil ten fiktivny personal a ani kto objednal pohrebnu sluzbu. V danom pripade sa jedna o porusenie §366 Trestneho zakona, pochybujem, ze realny personal by sa nato len prizeral bez kontaktovania policie. Je to jednoducho nerealne.
@anonym_19dbca vy by ste čo robila? Rodina si túto službu vybrala, lebo je lacná a o zosnulú moc nezaujímala.
@anonym_19dbca vy by ste čo robila? Rodina si túto službu vybrala, lebo je lacná a o zosnulú moc nezaujímala.
@anonym_autor nenapisala som to jasne? Jedna sa o porusenie trestneho zakona a pri kazdom trestnom cine treba zavolat policiu. Ale o tom ako sa spravat k telu jednak by mal byt dokladne pouceny personal zariadenia a aj pohrebna sluzba. A ta ukradnuta plachta akoze co? To nemate zapisanu v inventari, len tak ste im dali ako dar? Alebo ak je to majetok rodiny, zosnulen osoby tak nemate povinnost vydat rodine vsetky veci po zosnulej? Proste nerealne.
@anonym_autor Preco by vam brali plachu?
@beata_k požičali si ju. A boli sme šťastní, že ju berú. Nevedeli sme ešte čo sa bude diať.
@sweet20 boli sme všetci radi, že po 8 hodinách si po ňu vôbec niekto prišiel.
@anonym_autor raz dávno mama vravela, že tiež sa to stalo v jednej bytovke, že pána ťahali vo vreci po schodoch mu hlavu obuchavali a ešte sa aj smiali. Povedzme si, nie v každej službe sú dôstojni, ti pracovníci si povedzme sú jednoduchší, problémovej si ľudia, majú menej citov. Zazila som, že kým sa kondolovalo, tak si pracovník odplul obďaleč, fakt nevhodné správanie. Nehovorím o majiteloch služieb ti sú väčšinou na úrovni. Ale tí ostatní mi prídu takí gangstri... Čiže môj názor, že mohlo sa to stať, aj keď môže poškodiť meno služby.
@anonym_autor A kedy vam ju vratili? To ste sa len tak pozerali ako vam ju vlecu po schodoch?
@beata_k keď ju naložili do auta. Samozrejme tá plachta bola zlikvidovaná z hygienických dôvodov. Určité úkony robí zamestnanec a určité pohrebná služba. Zamestnanci predsa nebudú znášať mŕtvoly do auta...
@beata_k keď ju naložili do auta. Samozrejme tá plachta bola zlikvidovaná z hygienických dôvodov. Určité úkony robí zamestnanec a určité pohrebná služba. Zamestnanci predsa nebudú znášať mŕtvoly do auta...
@anonym_autor A ty si nic nepovedala? Len si tam tak stala a nic?
Ak je toto pravda, tak je to naozaj morálna katastrofa.
@anonym_autor A ty si nic nepovedala? Len si tam tak stala a nic?
@beata_k jedna kolegyňa plakala keď to videla. Pohrebáci si to nevšímali.
Ak je toto pravda, tak je to naozaj morálna katastrofa.
@anonym_793748 no ktovie čo s ňou robili, keď to už nikto nevidel...
To si si naozaj nič lepšie nevedela vymyslieť? Veď napíš, ktorá to bola pohrebná služba a v ktorom mieste sa to udialo
To si si naozaj nič lepšie nevedela vymyslieť? Veď napíš, ktorá to bola pohrebná služba a v ktorom mieste sa to udialo
@anonym_84ac77 bojím sa problémov v práci.
A vy ste sa ako blbe telce len pozerali a počúvali ako praskajú kosti. Tak to určite. Troll jak vysity
Hej všetci ste sa na to pozerali lebo určite doteraz nikto nikdy vam tam neumrel,tak ,,neviete,,
Iste
Hej všetci ste sa na to pozerali lebo určite doteraz nikto nikdy vam tam neumrel,tak ,,neviete,,
Iste
@anonym_d118b4 alebo sa o tom mlčí, lebo veľa ľudí sa bojí o prácu... A ja sa k tomu nebudem vyjadrovať tiež. Trochu ľutujem zverejnenie tohto príspevku.
@anonym_d118b4 alebo sa o tom mlčí, lebo veľa ľudí sa bojí o prácu... A ja sa k tomu nebudem vyjadrovať tiež. Trochu ľutujem zverejnenie tohto príspevku.
@anonym_autor o akú prácu?
ved vy nieste pohrebná služba

sa mi tomu neako nechce verit ...