Platba kartou

27. apr 2023

Stalo sa vám už niekedy že sa dalo platiť len kartou a vy ste kartu nemali?
Alebo že sa dalo len v hotovosti a vy ste mali len kartu?
Ako ste to vyriešili?

cyberk
27. apr 2023

Ospravedlnila sa a vratila tovar :D tam moc ine nezmozes. Ale aby som sa vyhla trapasu, tak sa radsej vopred informujem ako je mozne platit. Keby sa mi to stalo v kaviarni, necham tam obciansky a idem si vybrat do najblizsieho bankomatu… 🙂

hipuska
27. apr 2023

Áno, viackrát. V potravinách, kde chodím pravidelne to išlo na sekeru. V iných som im nechala tovar na pokladni, ospravedlnila sa a odišla. Žiadnu vedu som z toho nerobila.

natalienka12
27. apr 2023

To kde je taky obchod, ze sa da platit len kartou? Taky nemoze byt, hotovost musia brat vsade.

diewcatqoo
27. apr 2023

Ano, stalo sa mi viackrat. Ospravedlnila som sa, vratila som tovar a odisla som. Ale teraz uz si vzdy vsimam pred vstupom do nejakeho noveho obchodu, ci maju na dverach nalepenu nalepku visa alebo mastercard a ak nahodou prehliadnem, alebo ju nemaju, idem sa radsej hned k pokladni opytat, ci sa da platit kartou. Ak sa neda a mam len kartu, tak idem prec.

missviolet
27. apr 2023

velakrat sa mi este stane ze kartu nezoberu, len hotovost

maranco
27. apr 2023

Stál som v pekárni v rade keď som si uvedomil, že som nezobral so sebou peňaženku iba mobil s kartou. Tak som odišiel a na také prípady už mám v obale mobilu bankovku.

Šiel som večer po meste, natrafil som na zmrzlinára tak sa pýtam či sa dá platiť kartu, lebo som nemal so sebou peňaženku. Nemal terminál, ale "donútil" mal aby som si zobral zmrzlinu zadarmo. Bol to cudzinec.
Na druhý deň som tam doniesol partiu, zaplatili sme, ale odmietol zobrať peniaze za včerajšiu zmrzlinu.