Platba na byt cez internet banking neprešla. Čo robiť?
Kupovala som auto,mala som max.do 20tisic,musela som ist do banky,tam mi povolili vyssi prevod.
ked som kupoval dom a platil cez sporitelnu tiez mi online platba nepresla kvoli limitu a musel som ist osobne do banky, je to normalne
@anonym_02064b
Je to uplne normalne, mal si prestavit na iny limit
ja som si dal zvysit ale potom som znova znizil na nizku hranicu ohladom hackingu
úplne normálna vec, prekročila si nastavený limit
@anonym_autor chvalime ta, pekne si si nasporila🙄
@anonym_05ff89❤❤❤ to uz sa vela roztratilo. Toto bude uz druhy byt 🙂 Ale vtedy sme boli tiez v banke.
Na toto sa aj tazko reaguje. Ale udivuje ma, ze si tie cisla sem vycapila, ak to teda nie je AI. A druha vec ma fascinuje, ze osoba, ktora ma problem pochopit jednoduchu informaciu/instrukciu z banky sa topi v peniazoch. Ale tak to su tie paradoxy zivota.
Tiez som to mal tak, musel som podpisat v banke prevodny prikaz. Cielom je tvoja ochrana pred podvodmi a pranim penazi.
@anonym_05ff89❤❤❤ to uz sa vela roztratilo. Toto bude uz druhy byt 🙂 Ale vtedy sme boli tiez v banke.
@anonym_autor buď limit alebo účel platby.....banka je povinná preverovať platby nad určitú sumu - na aký účel boli použité, či to nebolo na financovanie terorizmu alebo pranie špinavých peňazí
Na toto sa aj tazko reaguje. Ale udivuje ma, ze si tie cisla sem vycapila, ak to teda nie je AI. A druha vec ma fascinuje, ze osoba, ktora ma problem pochopit jednoduchu informaciu/instrukciu z banky sa topi v peniazoch. Ale tak to su tie paradoxy zivota.
@zuzanaete tato s 800k tu uz raz bola... tiez nejaka podobna otazka aj so snapshotom... ale tak vypoveda to o gramotnosti dost vela...
@anonym_autor buď limit alebo účel platby.....banka je povinná preverovať platby nad určitú sumu - na aký účel boli použité, či to nebolo na financovanie terorizmu alebo pranie špinavých peňazí
@mogaa Ahoj, ano mala si pravdu. To pranie spinavych penazi prave. Musela som vysvetlovat komu a preco taka ciastka. A asi hodinu som tam sedela. ale uz je to OK.
@zuzanaete tato s 800k tu uz raz bola... tiez nejaka podobna otazka aj so snapshotom... ale tak vypoveda to o gramotnosti dost vela...
@anonym_462980 cha.. cha.. Mam dostatocne vzdelanie neboj.
@anonym_05ff89 Nieje na tom nic zle. a prave teraz som jednej babe poslala 50 euro tu na koniku na jej dieta.
@anonym_05ff89 Nieje na tom nic zle. a prave teraz som jednej babe poslala 50 euro tu na koniku na jej dieta.
Boze vsak to je jasný fejk, zas ide iba o rozduchanie vášní🙂 vsak to by nik normalny nepolozil taku otázku, hlavne ked tam ma hneď aj odpoveď🙂
@anonym_autor ved dobre, mne si uz odpovedala vcera, naco sa nasilu snazis rozprudit debatu? Mozes aj tej dalsej poslat, pani Čonkovej, co nema 6 euro na lieky
@anonym_05ff89 asi prave tej poslala tych 50eur,a pyta aj blocky,co za to kupila malemu.
@anonym_05ff89 asi prave tej poslala tych 50eur,a pyta aj blocky,co za to kupila malemu.
@anonym_2dc365 Ano je to tak
@anonym_2dc365 pytat moze, diskusia je uz zmazana
@anonym_2dc365 pytat moze, diskusia je uz zmazana
@anonym_05ff89 taka zena zalozi dalsi ucet a bude pytat znova.
@anonym_05ff89 taka zena zalozi dalsi ucet a bude pytat znova.
@anonym_2dc365 no ved samozrejme, take zeny v tom vedia chodit.
niečo tu nesedí. Mesačný príjem zo mzdy je 2200 eur. Ročne je to 26 400eur. To je aby nahrabala len z nadpriemernej mzdy 854 000 eur by potrebovala viac než 32 rokov sporit s tým,že by jej ostala celá mzda
Boze, zena, mne je trapne aj za teba... Zakladat diskusiu len aby si sa mohla cudzim ludom na nete pochvalit peniazmi na ucte... Skolu mozes mat, ale v hlavicke aj tak prazdno. 🤦
niečo tu nesedí. Mesačný príjem zo mzdy je 2200 eur. Ročne je to 26 400eur. To je aby nahrabala len z nadpriemernej mzdy 854 000 eur by potrebovala viac než 32 rokov sporit s tým,že by jej ostala celá mzda
@cummins možno sa dobre vydala 🙂😕
@gabrielkaa tiež si myslím.
@cummins urcite. niekto len tak úplne nahodou zverejni svoj zostatok na ucte a potom sa opyta, ze preco jej nepresla platba ignorujuc notifikaciu banky. musi mat zatiahnutu rucnu brzdu asi.. :D

ked som kupoval dom a platil cez sporitelnu tiez mi online platba nepresla kvoli limitu a musel som ist osobne do banky, je to normalne