icon

Platenie - muž/žena

3. feb 2022

Dobrý deň. S “priteľom” (nie je ešte môj priateľ, vyzerá to tak, že bude z toho vzťah, no zatiaľ len randíme) sme sa rozohdli ísť cez víkend na wellness, prehliadka mestom a podobne. Pre mňa sú peniaze/platenie dosť citlivé témy preto mám trocha obavy.
Síce sme sa dohodli, že ja zaplatím ubytovanie a on všetko ostatné (reštaurácie, rôzne aktivity atď) i tak mi príde blbé len tak sedieť v reštike a čakať nech zaplatí. Mám podľa vás i napriek dohode navrchnúť , že zaplatím? Som si istá, že by odmietol no zo slušnosti sa aspoň ponuknúť alebo jednoducho to nechať tak, ja ubytko a ostatné je na ňom.

Strana
z2
sissy27
3. feb 2022

pre autorku: no nenapíšeš, ale správny chlap (v mojich očiach) by si to číslo účtu vypýtal sám alebo vytiahol z peňaženky hotovosť 🙂 resp. pre mňa správny chlap by ten wellness vybral, objednal a zaplatil sám. Takéto delenie výdavkov by pre mňa bolo v poriadku s kamošom alebo kamoškou, nie s partnerom. Ale hovorím, to som ja, tak som naučená a nebudem na tom nič meniť. Nie som zlatokopka, ale chlapa, ktorý si odomňa nechá platiť takéto veci, by som proste nechcela. Ak to ale tebe vyhovuje, tak je to úplne v poriadku.

@lindous my sme zas dvaja dospelí pracujúci. Obaja si toto môžeme v pohode dovoliť zaplatiť za oboch. Ak by sa jednalo o nejakú drahšiu záležitosť, tak si to určite podelíme, ale bežné veci ako víkendový pobyt, večera v reštike, vstupenky atď. sú v jeho réžii.

autor
3. feb 2022

Ja som stým možno práve naopak 🙂 Ak by bol už moj priateľ neriešila by som to, no takto sme si v podstate cudzí ľudia. Samozrejme každý má iný názor 🙂 Nešlo tu o to či by on mal platiť aj pobyt alebo nie, to je pre mňa jednoznačné🙂

autor
3. feb 2022

Wellness som vyberala ja a rezervovala ja preto, lebo on je dlho v práci a ja mám viac času popozerať stránky a podobne 🙂

heymissg
3. feb 2022

@ummimaryam začala som písať a pozerám že ani nemusím, že aký rozumný názor. Autorka prosím neplať nič, nie je to blbé.

natalienka12
4. feb 2022

Autorka: Je to cudzi clovek a ides s nim na welness? Jasne, jedna izba, sex…chlapec je sikovny, aj hotel zaplatila aj zadarmo ju vyprasi. On zaplati 2-3 x v restauracii a ma vybavene. Och zeny, kde na tieto individua chodite. Vy nie ste emancipovane, ale uplne prepnute. Na zaciatku, ked ma chlap bali, musi preto nieco urobit aby si ma ziskal. A nie sa mu sama strcim do postele aj hotel zaplatim. Taku este nehrali, aby som toto urobila.

liljana
4. feb 2022

@natalienka12 Mat sex iba tak z lasky a nic z toho? No fuj.

sticker
autor
4. feb 2022

😂😂ahh baby
Ideme na 1 noc / 2 dni , platila som 60€ za oboch,. on už len v jednej reštike nechá 20€ a viac. Tým, že nemáme v ubytovaní jedlo do reštiky pôjdeme dosť často, + kino, muzea atď..
Jooj a ako sa viete niektoré hrať na neviniatka😂 Naozaj sex chce vždy len muž, že? My sme len obete😂

natalienka12
4. feb 2022

@liljana z lasky? vsak pise, ze je to cudzi chlap 😩😩😩

luckynat
6. feb 2022

Aj moja kamoska tak zaplatila “nadejnemu” priatelovi wellnessko, a skoncili tak ze teraz chalan nema problem si narovinu vypytat, aby zas daco bookla, ze on plati “ostatne”….na vikendovom pobyte ju vezme raz do restiky, kde on radsej neje nic, a inak chodia do potravin po cottage cheese…
Prehnana emancipovanost sa nevyplaca, v tomto mam rovnaky nazor ako @sissy27 … ja osobne by som s takym chlapom nesla nikam

Strana
z2