icon

Je správne, keď si s partnerom delíme platby na wellness pobyte?

12. jún 2026

je spravne, ak partner ( milenec) vas pozve na wellness, hotel zaplati on. Ja platim drink, kavu, zmrzlinu? Planuje aj dovolenku, na ktoru chce ist somnou, ale tam si polovinu zaplatim sama...
Nebojte on je single....ja cakam na papiere zo sudu o vystahovani ex partnera.

thereisabear
12. jún 2026

Správne je to, čo vyhovuje obom. V čom je problém?

anonym_73b6f6
12. jún 2026

@anonym_autor ja neviem u mňa vždy všetko platil aj platí partner, ja akurát pošlem polku nájmu a občas nakúpim jedlo, keď to mám po ceste, ale všetky tieto veci dovolenky, wellness atď idú cez neho. Ono záleží na čom sa dohodnete aby to vám obom vyhovovalo. Každý to má inak

anonym_576301
12. jún 2026

kým sme neboli manželia platili sme všetky vylety na polovicu
stravu na vyletoch kto chcel raz ja raz on
všetko je o dohode

janinah
12. jún 2026

Nikdy som neprijala ziadne platby od frajera.od manzela áno.Teda prijala on zaplatil,ale ja som to vratila inak.kupila som jedlo.nieco do auta...

anonym_1d2702
12. jún 2026

a co je podla teba spravne? Ze on plati vsetko a ty sa iba vezies? V com je problem? Kedysi zeny nechodili do prace, boli iba doma s detmi, Tak nemali z coho za seba platit. Teraz ale zeny casto zarobia casto viac ako muzia (veduce miesta, praca hlavou) a nepodielat sa na vydavkoch, aj ked mam peniaze, je dost divne vo vztahu.

anonym_4b5eaf
12. jún 2026

hotel je drahsi ako zmrzlina ci?

anonym_b56085
Včera o 08:58

Tak ak všetko platil on.. Hotel... Cestu.. A iné.... Môžeš zaplatiť drink... To je tak cele. Ukáž dobrú vôľu. I keď teda pozýval on ale čo už

anonym_505e07
Včera o 09:06

Chudáci muži, už aby vám aj rite utierali. Nechápem.

catherin4
Včera o 10:15

Ked som mala pracu, kde som slabsie zarobila, na dovolenku ma komplet pozval partner. Teraz mam pracu, kde zarobim lepsie, hoci stale o polovicu menej ako on, uz vyzaduje, nech si zaplatim za seba.

katkazatka
Včera o 10:22

Je ti luto mu na revanš zaplatit 2e za kavu? Aj tak sa tu o chvilu zbehnu spoločnoúčtarky a vsetkospoločniarky.

autor
Včera o 12:33
@katkazatka

Je ti luto mu na revanš zaplatit 2e za kavu? Aj tak sa tu o chvilu zbehnu spoločnoúčtarky a vsetkospoločniarky.

@katkazatka pisem, ze mi je to luto? kde pisem o kave za 2€. Ukazes mi to prosim?. Vies, drink v dobrom hoteli stoji aj 10€. Fľaša kvalitneho vina aj 30€. Spokojna?

d_ivana
Včera o 14:12

@anonym_autor Áno. My sme si do svadby tiež väčšinu výdavkov delili na polovicu. S tým, že sme z toho ale nerobili drámu - ak práve jeden z nás peniaze pri sebe nemal, zatiahol to druhý.

anonym_110544
Včera o 15:53
@anonym_autor

@katkazatka pisem, ze mi je to luto? kde pisem o kave za 2€. Ukazes mi to prosim?. Vies, drink v dobrom hoteli stoji aj 10€. Fľaša kvalitneho vina aj 30€. Spokojna?

@anonym_autor len asi nevies, co stoji ubytovanie a, strava, dovoz, odvoz. Par eur za drinky je slusnost

autor
Včera o 16:20
@anonym_110544

@anonym_autor len asi nevies, co stoji ubytovanie a, strava, dovoz, odvoz. Par eur za drinky je slusnost

@anonym_110544 par eur? wellness nieje o jednej kave a jednom drinku. Vies, v zivote som nebola dalej nez v osade kde zijem...este nieco? u Teba 30€ flasa vina je par eur?

anonym_6a21d4
Včera o 17:26

A kolko on zaplatil za welness a dopravu tam a spat? Nainstalujte si splitwise a chodte presne na polovicu, aby si sa necitila, ze tahas za kratsi koniec...

anonym_2d8ce2
Včera o 19:01

@anonym_autor je to v poriadku, čo by nebolo, však je milenec, tak mu poskytuješ službičky mimo manželského zväzku, tak aspoň nech preukáže rešpekt a cvaká. Ja neviem, dnes tie dievčatá sa hrozne podceňujú, kedysi milenci, teda muži cvakali všetko, keď pozývali na hotel. Dnes už tí mladí chlapci nemajú žiadnu úroveň.