icon

Plieskanie bičom za 9000 EUR: Je to fér?

28. aug 2024

Neviem ci ste zachytili túto info ale na oslavách SNP, má jeden známy pan plieskat par minút bičom za takmer 9000eur.preboha rozum sa mi zastavil takmer keď som to čítala 🙈🙈🙈
Viem osobne o koho ide, aj keď sa nepoznáme osobne, zdierac najväčšieho zrna, svojim zamestnankynam dáva len polovičné úväzky aby neplatil veľké odvody do štátu, zvyšok vyplatí na ruku... A od štátu dostane takúto sumu za pár minút plieskania
Kde sme sa to dostali😡

zuzanita1609
28. aug 2024

Dám aj 90 000,ale ak bude plieskat tým bičom po tých smeracko &hlaso-snsackych hlavách 🤭🤣

stanulienkat
28. aug 2024

@markusrasford tak vieš.... On je asi spokojný-
@egonsk on tankuje už ten lacnejší benzín, kupuje lacnejšie potraviny, Fico mu pravdepodobne aj znížil ceny energii, znizil dane a užíva si život v mieri, ktorý vyrokoval Fico. Tak sú ti ich voliči nebetyčne sprosti, že mu to furt veria. On im serie na hlavu a oni mu tlieskajú.

zuzanita1609
28. aug 2024

@stanulienkat 👏 skvelé 😁

markusrasford
28. aug 2024

@stanulienkat im toto nevadí. Hlavne že nájde im tému Simecka a progresivci a novinári a ovce sú spokojné.

darina77
28. aug 2024

@stanulienkat ja nie som ficovolič, nevolila som nikoho lebo ešte potrvá pár rokov kým budeme mať čestnych nekradnúcich politikov

miskakyska
28. aug 2024

..ako plieskať?..on bude plieskať niekoho, či jeho budu plieskať??..👀👀ale najviac plieska tým, ktorí mu zaplatia,za takú chuj*ovinu

biba_18
28. aug 2024

@egonsk párkrát ma pobavilo to kaliňákové že ako pravicové a progresívne vlády ignorovali snp a keď neignorovali, tak nechceli pustiť ľudí na oslavu, ale že máme byť zhovievaví, že oni to organizujú prvý raz… čiže fico s bandou sú prvý raz vo vláde počas výročia snp? 😮😮 keď doteraz tie oslavy neorganizovali??

biba_18
28. aug 2024

@egonsk nepíš prosím o slušnosti, pretože kaliňák na tej tlačovke účelovo splietal- a na to mimochodom novinári upozornili- ale on to nechal tak vyšumieť, hlavne že to povedal na tlačovke a všetci to počuli…

hefo
28. aug 2024

A to už nehovoríme o tom, ako Kaliňák "podporuje vojnu na Ukrajine" dodávaním výrobkov svojich zbrojoviek. Ale to obdivovateľom Kaliho a Roba vlastne nevadí, dôležitejšie je pre nich, čo títo melú hubou...

autor
28. aug 2024

@miskakyska ono ideálne by bolo keby on niekoho vyplieskal ale aj jeho by sa zišlo za tu nenazranost
https://news.refresher.sk/165993-Vlada-na-oslav...

viestta
28. aug 2024

@darina77 a pani Ficova tiež poberala. A ženatý pan Fico, teraz už zrazu bojovník za tradičnú rodinu. vlacil milenku vládnym špeciálom na služobky a ešte bola štátnym zamestnancom a my sme ju platili z našich dani. Na PN len tak odletela do tých krajín... Na slečnu Troskovu sa už zabudlo? Zabudlo sa s kým bola kamoška?

zuzanita1609
28. aug 2024

@hefo veď to som sa čudovala, ževraj ,zrazu im nevadí taký systém od západu,čo nepýtali od Putlera S 300vky? A taký ten Pelleho mier ktorým sa oháňal v kampani? Kde je a proti komu? Ked je taký "mierotvorca",taktiež aj tie vozidlá... 😏. Tiež ma asi zablokujú,ale už sa to nedá dakedy s kľudom 🤭

nerko
28. aug 2024

@egonsk Aj Ty patríš medzi našich ľudí? Obhajovať túto mafiánsku zberbu môže len niekto, kto má z toho osoh, alebo je taký povedzme jednoduchší. 🙈🙉🐵

viestta
28. aug 2024

@darina77 pre Fica je Soros preflaknuta téma. Už mu ho nezeru ani vlastní voliči. Ako správny komunista musí mať triedneho nepriateľa, ktorý je vinný za všetko. Kedysi to bola msndelinka, teraz sú to Simeckovci. Nič sa nezmenilo, len osoby a obsadenie. Osvedčený muster demagogie ostal

dskjhfdlkdjhl
28. aug 2024

@egonsk Zakladna slusnost, to je to, o com tato vlada a vsetci jej tlieskaci ani len nesnivali.

autor
28. aug 2024

@viestta presne tak, Fico len potrebuje všetko zlé zhodiť na niekoho, vždy sa niekto najde
Zabúda sa pozerať na to ako tento stat rozkradli za celé roky co vládli
A smutne je, že je také veľké množstvo ľudí na Slovensku, čo ich ďalej volia a obhajuju
Nechcem byť zlá ale ako deti nemôžu voliť, nemali by ani starí ľudia, lebo tých najjednoduchšie ovplyvnia svojimi kampanami

victoriab
28. aug 2024

Posledny nech tu zhasne

markusrasford
28. aug 2024

Ešte taka poznámka ze toho veľa uznávaného politika nikde nepozyvaju. Ze úplná ignoracia. Prečo asi voliči Smeru?

viestta
28. aug 2024

Keby ho volili len starí, to by bolo fajn, lenže jeho volia aj mladí ak za mladých budeme považovať všetko čo má menej ako 50.a to už je tragedia. Títo obhajcovia co tu vypisuje nemajú 70, možno jeden, ale všetko sú to ľudia kde mladosť v prdeli, do dôchodku ďaleko a aj tak to hodili tej bande klamarskej a zlodejskej, pripadne prezliekacovi ružových svetrikov

markusrasford
28. aug 2024

Teraz ide na TA3 relácia téma je Plat učiteľov. Moderátor hovorí Ondekovi. No ale štát nemá peniaze ako to vyriesit? K...a štát má peniaze na plesačov a ďalšie chujoviny ale na učiteľov nemá. Toto tu počúvame 30 rokov.

victoriab
28. aug 2024

@markusrasford stat ma peniaze na ich platy, odmeny, drzhubne, oslavy cyrila metoda, snp a podobne chujoviny

zuzanita1609
28. aug 2024

Tiež si nemyslím,že všetci dôchodcovia sú smeracky a voliči tejto koalície. Mne sa skôr zdá,že smer volia takí, ktorí veľmi radi sami nemajú problém odžubavat systém a obchádzať zákony...ako sa vraví vrana k vrane sadá, krivý krivého si hľadá 😏

autor
28. aug 2024

@viestta áno súhlasím, mnoho aj ľudí okolo 50 ich volia a zastávajú, dokonca aj ľudia omnoho mladší, čo už skutočne neviem pochopiť .. Ale myslím ze aj tak väčšinu voličov majú v dôchodcovskom veku
Nedávno sme mali rodinnú oslavu, 70tku,museli sme s mužom a bratom, sestrou, svagrovcami atď odísť von sa vyvetrať na 3/4hodiny lebo by to zle dopadlo.... Z približne 15 dôchodcov, 13 obhajovalo Fica a nariekali ako ho postrelili chudáčika a ako on hľadí na sociálne slabých ľudí a podobne kecy 🙈

viestta
28. aug 2024

Napríklad v tejto debate ho obhajuje človek, ktorý sa k tej päťdesiatke prinajmenšom blíži ak ju neprekonal. Tam asi ešte starecka demencia neuraduje a predsa ho bude urputne obhajovať.

viestta
28. aug 2024

Pred voľbami som čítala demografický prieskum voličských základní strán. Na počudovanie smer a hlas mali výraznu väčšinu voličov v produktívnom veku, pracujúcich na nižších pozíciách alebo ekonomický necinných, žijúcich na vidieku a v mensich mestách. Dôchodcov tam nebola ani tretina, z nich výrazná časť +70

darina77
28. aug 2024

@viestta ja som nevolila Fica, je mi jasné že má nakradnuté za tie roky. Ja neverím momentálne žiadnemu politikovi. Dúfam že časom prídu aj čestní a rozumní

nikpa
28. aug 2024

Treba sa sťažovať Ficovim ovečkam. Ale tie sú také hlúpe, že im to nevadí 😅

miroslava2710
28. aug 2024

@nerko Jeho komenty sledujem dlhšie a on je jednoduchší. A keď si človek otvorí jejo profil tak sa to len potvrdí

cherrystone
28. aug 2024

boha ja som pri nadpise cakala temu, ze sa nejaky chlap nechal vyplieskat bicom za 9k. uz som mala podnikatelsky plan pred ocami. a zas mi tu akurat dviha tlak tato ficoonania.

stanulienkat
28. aug 2024

Ajeje...ficouderka uz nahlasuje.😂😂