icon

Podala som si daňové a nič mi nevrátili

katka5584
12. mar 2013

☹ nechapem tomu podala som si v robote danove a nevratili my nič a pritom som minuli rok bola na pn a potom som nastupila na matersku.Z roboty mi poslali pasku a je tam len napisane 20 dni pn za febuar a nič viac.no chapete tomuto.a manželovi mali vratiť danovy bonus za 3 mesiace na dieta ani to mu nevratili.som zufala 😠

Strana
z3
janka2501
13. máj 2013

mne vratili v mesiaci april / vyplata za marec/ danovy bonus na deti, a to som bola od 16.1 - 14.2.2012 PN,
od 15.2 - 31.5.2012 materska /4 mesiace/ a vratili mi cca 360 eur...od 1.6.2012 uz som zase v praci...

mathilde777
2. máj 2014

Tak toto sa fakt nedá čítať.....nenachádzam slova JEDINÉHO!!!!!

irfina
6. máj 2014

Neviete my poradit,ze mali my vratit danove za malu ale nic my nevratili prítom som mala vypocitane,ze my vratia ale nic vratili my len to co som rovila a mala som preplatok lebo my zdanili a nemali ale na malu my nevratli a neviem preco.

danculik193
6. máj 2014

@irfina skús ešte počkať.Sestre dneska tak isto prišiel len preplatok na dani a bonus čaká zajtra najneskôr v piatok.Potom napíšem či jej to prišlo.Tak isto Ty daj vedieť.Ale z Daňového by Ti určite volali ak by dačo nesedelo.Neboj-prídu.

irfina
8. máj 2014

D
@danculik193 Dakujem za info.Urcite ty dam vediet.Ja som tam aj volala a ten chlap my povedal ze to pride len ze posta to dava na dva krat tak uvidim zajtra ci my to pride inak im zavolam.Este raz dakujem

danculik193
9. máj 2014

@irfina tak nám dneska prišli poštovou poukážkou.Tebe to už prišlo?

irfina
9. máj 2014

@danculik193 ahoj tak ja stále cakam a stále nic povedali mi že mám čakať do stvrtka tak ešte počkám a uvidim ešte zatial ti Dakujem za info

radulik2666
21. máj 2015

podavala somo odlozene danove cca. 17.aprila...ma niekto skusenost kedy mu prisla vratka?

Strana
z3