Podala som si daňové a nič mi nevrátili
☹ nechapem tomu podala som si v robote danove a nevratili my nič a pritom som minuli rok bola na pn a potom som nastupila na matersku.Z roboty mi poslali pasku a je tam len napisane 20 dni pn za febuar a nič viac.no chapete tomuto.a manželovi mali vratiť danovy bonus za 3 mesiace na dieta ani to mu nevratili.som zufala 😠
Neviete my poradit,ze mali my vratit danove za malu ale nic my nevratili prítom som mala vypocitane,ze my vratia ale nic vratili my len to co som rovila a mala som preplatok lebo my zdanili a nemali ale na malu my nevratli a neviem preco.
@irfina skús ešte počkať.Sestre dneska tak isto prišiel len preplatok na dani a bonus čaká zajtra najneskôr v piatok.Potom napíšem či jej to prišlo.Tak isto Ty daj vedieť.Ale z Daňového by Ti určite volali ak by dačo nesedelo.Neboj-prídu.
D
@danculik193 Dakujem za info.Urcite ty dam vediet.Ja som tam aj volala a ten chlap my povedal ze to pride len ze posta to dava na dva krat tak uvidim zajtra ci my to pride inak im zavolam.Este raz dakujem
@danculik193 ahoj tak ja stále cakam a stále nic povedali mi že mám čakať do stvrtka tak ešte počkám a uvidim ešte zatial ti Dakujem za info
podavala somo odlozene danove cca. 17.aprila...ma niekto skusenost kedy mu prisla vratka?

mne vratili v mesiaci april / vyplata za marec/ danovy bonus na deti, a to som bola od 16.1 - 14.2.2012 PN,
od 15.2 - 31.5.2012 materska /4 mesiace/ a vratili mi cca 360 eur...od 1.6.2012 uz som zase v praci...