Podanie daňového priznania - ako ho doručiť na daňový úrad?
ahojte,
ak idem zaniest DP na DU, to sa dava na podatelnu ze?
dakujem.
@doriiis dakujem, lebo uradne hodiny pozeram ze maju dva dni nestrankove.
ale ja uz budem mat danove priznanie hotove, tak iba podatelna, chcela som si byt ista, dakujem.
My si DP podávame sami už roky.Zajdes do podateľne,odovzdás a oni ti vydajú potvrdenie
podať DP môžeš ktorýkoľvek deň aj v nestrankovy deň v utorok a štvrtok. Podatelna ti ho určite preberie...
Alebo poslat poštou
@hannulik7488 dakujem
@hannulik7488 musim sa este osobne daco opytat preto chcem osobne snad tsam nebude vela ludi
Ale na podateľni ti vela toho nepovedia. Ak ta zaujíma nieco všeobecne, odporúčam volat infolinku, ak osobne tak volat spravkyni
Podateľňa je otvorená každý pracovný den aj keď nemajú stránkové hodiny ja som bola minulý týždeň a nikto tam nebol vybavila dom hned
Aj postou doporucene sa da
Ja posielam postou doporucene. Datum peciatky o podani na poste myslim staci ked je 31.3. Ale potom nedostanem orazene take to potvrdenie so suhrnom, ze som ho podala. Ale nikdy nebol problem. Ked je tam daka chyba, oni zavolaju na uvedeny mobil
no, ak potrebuješ aj nejakú informáciu, tak to potom radšej v úradný deň pondelok streda piatok ísť na klientsku zónu, lebo podatelňa iba preberá podania, ony neposkytujú odborné informácie...alebo si zavolať na callcentrum finančnej správy
@hannulik7488 aha to ma nenapadlo dakujem
@basska_b ja dostanem dake potvrdenie? idem zaniest 1 x
@babushkaem aha ok nevedela som
Ano, posledna strana danoveho priznania je taky sumar a ten ti opeciatkuju a nechaju. Ale ked poslem.postou, tak spat mi postou nic nepride. Preto ak.mi napr. vznika danova povinnost, musim pred odoslanim DP si poznacit tu sumu, ktoru musim uhradit

Áno.