icon

Podanie daňového priznania - ako ho doručiť na daňový úrad?

15. feb 2025

ahojte,
ak idem zaniest DP na DU, to sa dava na podatelnu ze?
dakujem.

doriiis
15. feb 2025

Áno.

autor
15. feb 2025

@doriiis dakujem, lebo uradne hodiny pozeram ze maju dva dni nestrankove.
ale ja uz budem mat danove priznanie hotove, tak iba podatelna, chcela som si byt ista, dakujem.

doriiis
15. feb 2025

My si DP podávame sami už roky.Zajdes do podateľne,odovzdás a oni ti vydajú potvrdenie

hannulik7488
15. feb 2025

podať DP môžeš ktorýkoľvek deň aj v nestrankovy deň v utorok a štvrtok. Podatelna ti ho určite preberie...

babushkaem
15. feb 2025

Alebo poslat poštou

autor
15. feb 2025

@hannulik7488 dakujem
@hannulik7488 musim sa este osobne daco opytat preto chcem osobne snad tsam nebude vela ludi

babushkaem
15. feb 2025

Ale na podateľni ti vela toho nepovedia. Ak ta zaujíma nieco všeobecne, odporúčam volat infolinku, ak osobne tak volat spravkyni

andrejka1974
15. feb 2025

Podateľňa je otvorená každý pracovný den aj keď nemajú stránkové hodiny ja som bola minulý týždeň a nikto tam nebol vybavila dom hned

hradnapani
15. feb 2025

Aj postou doporucene sa da

basska_b
15. feb 2025

Ja posielam postou doporucene. Datum peciatky o podani na poste myslim staci ked je 31.3. Ale potom nedostanem orazene take to potvrdenie so suhrnom, ze som ho podala. Ale nikdy nebol problem. Ked je tam daka chyba, oni zavolaju na uvedeny mobil

hannulik7488
15. feb 2025

no, ak potrebuješ aj nejakú informáciu, tak to potom radšej v úradný deň pondelok streda piatok ísť na klientsku zónu, lebo podatelňa iba preberá podania, ony neposkytujú odborné informácie...alebo si zavolať na callcentrum finančnej správy

autor
15. feb 2025

@hannulik7488 aha to ma nenapadlo dakujem

autor
15. feb 2025

@basska_b ja dostanem dake potvrdenie? idem zaniest 1 x

autor
15. feb 2025

@babushkaem aha ok nevedela som

basska_b
15. feb 2025

Ano, posledna strana danoveho priznania je taky sumar a ten ti opeciatkuju a nechaju. Ale ked poslem.postou, tak spat mi postou nic nepride. Preto ak.mi napr. vznika danova povinnost, musim pred odoslanim DP si poznacit tu sumu, ktoru musim uhradit