icon

Poistenie nehnuteľnosti a domácnosti

anulienkalenka
28. okt 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Ahojte, máte niekto skusenosti so sprostredkovaním poistenia cez https://www.netfinancie.sk/poistenie-domov-domacnosti/ ?

Dakujem.

zabka788
28. okt 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

skuste porovnavacie kalkulačky,kde ihned vidíte online porovnanie medzi jednotlivými poisťovnami. Nie je to nič závazne, pokial nepodpíšete papierovú zmluvu.

anulienkalenka
autor
31. okt 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Tak sa podarilo. Použila som inline kalkulačku a druhý deň som sa navštívila pobočku v Pezinku, kde mi milá a príjemná pani vytlačila zmluvu a hneď sme ju podpísali. Takže ďakujeeeem 🙂

sonka1981
4. nov 2017
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

Tiež som cez nich uzatvárala poistenie domácnosti a s prístupom som bola velmi spokojná. POtrebovala som to riešit ihned.Pan bol velmi prijemny a ustretový.

damoska
25. apr 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

budeme prostrednictvom nich riešit poistenie domu a domácnosti, tak ti potom dám vediet ako sme dopadli a ako dlho to trvalo.