Poistenie nehnuteľnosti a domácnosti
28. okt 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.
Ahojte, máte niekto skusenosti so sprostredkovaním poistenia cez https://www.netfinancie.sk/poistenie-domov-domacnosti/ ?
Dakujem.
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.
Tak sa podarilo. Použila som inline kalkulačku a druhý deň som sa navštívila pobočku v Pezinku, kde mi milá a príjemná pani vytlačila zmluvu a hneď sme ju podpísali. Takže ďakujeeeem 🙂
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.
Tiež som cez nich uzatvárala poistenie domácnosti a s prístupom som bola velmi spokojná. POtrebovala som to riešit ihned.Pan bol velmi prijemny a ustretový.
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.
budeme prostrednictvom nich riešit poistenie domu a domácnosti, tak ti potom dám vediet ako sme dopadli a ako dlho to trvalo.

skuste porovnavacie kalkulačky,kde ihned vidíte online porovnanie medzi jednotlivými poisťovnami. Nie je to nič závazne, pokial nepodpíšete papierovú zmluvu.