Poistka z ex a z novou je to normalne?
Ahojte , chcem vediet nazor aj druhych , moj byvaly partner a ja sme mali zivotnu rodinnu poistku aj z nasim syncekom. Plati ho on a bohuzial on je opravneny iba snou manipulovat. Moja otazka je co by ste nato povedali ked si tam da aj novu priatelku a dodam neni to separovana poistka. A neda sa mu vysvetlit ze proste si to neprajem aby si robil co chcel kedze on moze jedine robit zmeny ...
@banderaska29 nechcem peniaze neslo mi oto ...a platili sme spolocne vsetko len teraz plati on...
Ale dik
aj ked su Tvoje prispevky dost zmatene napisane, usudzujem ze poistnik je len on. Tym padom cela diskusia pada. Tiez usudzujem, ze penazi na rozhadzovanie moc nemas, takze by som ani novu poistku na dieta, alebo seba nedavala. Za usetrene peniaze chodte na vylet. Pekny den.
a stale dokola tocis, ze si poistku vybavovala ty.
To je tak ako ked niekto povie: to nove auto som vyberala a vybavovala ja, ale napisali sme ho na priatela, lebo to bolo vyhodnejsie. A teraz mi ho nechce dat po rozchode 🙂
Poistnikom je on. Tvoje meno figuruje v tej zmluve ako co? Je tam vôbec uvedené?
Ak áno uvedené ako co? Aké výhody vyplývajú poistnikovi (ex) ak si tam uvedená aj ty?
@rxxx ono stale si nam nepovedala eko tam vlastne obaj figurujete. Ste obaja poistnici? Ak ano, tak to, ze tam budes figurovat a on ju bude platit, ma pre teba len vyhody. V pripade postnej udalosti si ti ta prva, co nieco dostane. Ak tam figurujete tak, ze on je poistník a ty a syn ste poisteni a on ta nera vyskrtnut, tak aj tak to ma pre teba vyhody. Zase v pripade poistnej udalosti si aj ty vo vyhode. Neviem, nepises ziadne podrobnosti, tak sa ti neda ani poradit. Jedine poistnik rozhoduje, ano sa s poistkou nalozi. Napr. v pripade smrti dostanu peniaze ti a ti ludia (toto moze pocas zivota menit aj 100 karat), v pripade dozitia tiez moze rozhodnut ako sa s peniazmi nalozi. Bud si ich da vyplatit len on sam alibi tiez moze sam rozhodnut, komu peniaze pojdu.
baby ja vás obdivujem, ja som sa stratila už v druhom príspevku
@elizabet173 aj ja, prisamfakt (ja ze je to mnou, ze v tychto hicoch mi uz mozog nefunguje a nerozumie uz ani pisanemu textu 😅 - tak mi odlahlo, ze nie som jedina)
No zena. Chapem,ze mas ranenu dušu,ego a vela emocii v sebe z rozchodu. Ides si svoje a hľadaš nejako " pravo v zakone" aby poistka bola iba VAŠA s ziadna cudzia zena sa do toho nemiešala. Aj takato blbosť Ta asi rozladila natolko,ze vymyslas bludy.
Nabuduce budes vediet,ze ked nieco vybavujes daj si to na svoje meno, hlavne co sa tyka takychto veci. Islo to na jeho meno lebo to on platil ze? Tak je spravodlive,ze si on bude s poistkou robit co chce.
Ak mas vyhody a chces ich tak prekusni,ze uz tam bude dalsia osoba a dalej neries. Ziadne rozdelovanie poistiek.

@melanta dakujem za normalnu odpoved takze tak ci tak sa neviem bez jeho suhlasu vybrat ... poistku som zakladala ja ...ale to uz je jedno