Pokračovanie hypotekárnej pomoci. Ktoré banky vyplácajú?
Chcem sa len spýtať je tu niekto kto už dostal spätne vyplatenu hypotekarnu pomoc zo strany bank? Ak hej z akych bánk ak sa smiem spýtať ( najviac ma zaujma VUB)
Aj my už máme slsp
Tatra posiela
SLSP hned 4.5. spatne za 5 mesiacov
@anonym_c104af dakujem krasne
Pripnem sa, tiez mam VUB
@olivieraa ak nahodou budete vediet nieco viac ohladne VUB budem rada ak mi date vediet moc dakujem
@olivieraa ak nahodou budete vediet nieco viac ohladne VUB budem rada ak mi date vediet moc dakujem
@kyselicovaveronika a ma sa to vyplatiť aj spätne? lebo na stránke pisu že až od 1.5. ale teda spätne sa mi nezda že by chceli..
Poslala už niekomu Tatra banka spätne všetky mesiace ?
Poslala už niekomu Tatra banka spätne všetky mesiace ?
@anonym_36126e ano všetko od decembra do maja
@kyselicovaveronika a ma sa to vyplatiť aj spätne? lebo na stránke pisu že až od 1.5. ale teda spätne sa mi nezda že by chceli..
@anonym_498c2a podľa tojo čo som čitala v jendom članku kde hovoril ich hovorca tak by mali aj spätne , Vy ste tiež boli poberatelom?
@anonym_498c2a podľa tojo čo som čitala v jendom članku kde hovoril ich hovorca tak by mali aj spätne , Vy ste tiež boli poberatelom?
@kyselicovaveronika áno bola som, ale zo strany VUB ešte nič neprislo
@kyselicovaveronika áno bola som, ale zo strany VUB ešte nič neprislo
@anonym_498c2a lebo ja som tiež bola a tiež my zatiaľ nic neprišlo preto ma to zaujma či tu najdeme niekoho z VUB co uz nieco dostal alebo este zatial nie dakujem

SLSP hned 4.5. spatne za 5 mesiacov