Máte informácie o hypotekárnej pomoci v UniCredit bank?
Má prosim niekto aktuálne informácie o poskytovaní hypotekárnej pomoci v UniCredit bank? Konkrétne ma zaujíma,kedy budú spätne doplácať tie hluché mesiace a či už niekomu niečo od nich prišlo. Ďakujem 🙂
A vlastne i na to tam je odpoveď, píšu, že budú vyplacať mesiac po riadnej májovej splatke.. takže by mala chodiť od júna. Nemáš začo, rada som ti to prečítala z oficiálnej stránky banky.
@kika955609 ja som písal na kontakt ktorý som našiel v aplikácii že osobný bankár že kedy bude vyplatená pomoc s hypotékou ak som do decembra 2025 poberal túto pomoc od štátu a odpoveď som dostal že " malo by to byť vyplatené automaticky v priebehu 06/2026"
@kika955609 ja som písal na kontakt ktorý som našiel v aplikácii že osobný bankár že kedy bude vyplatená pomoc s hypotékou ak som do decembra 2025 poberal túto pomoc od štátu a odpoveď som dostal že " malo by to byť vyplatené automaticky v priebehu 06/2026"
@anonym_2976cb dakujem, toto ma zaujímalo 🙂
@anonym_2976cb dakujem, toto ma zaujímalo 🙂
@kika955609 je to napísané a ich stránke, ako som ti písala...
@kika955609 je to napísané a ich stránke, ako som ti písala...
@ekira1 viem, to som čítala , to ale majú napísané aj iné banky a spätne doplácali už v máji. Preto ma zaujímala či náhodou niekto nemá viac info, osobnú skúsenosť 🙂
@kika955609 už prišlo niekomu od unicredit?
@anonym_2976cb prislo za jeden mesiac ale spätne zatial nic.
tak mne už prišla celá hypotekárna pomoc december až máj dnes 15.6. bez žiadosti automaticky všetko

Klik UniCredit bank, klik daňový bonus a hypotekárna pomoc a zroluj na hypotekárna pomoc.. okrem, či niekomu prišla, tam máš všetko rozpísané..