Pomáhajú aj vám rodičia finančne?
Viem ze trosku o nicom tema mozno pre niekoho ale mne to teda pride zvlastne napr vcera v novom byvani bol taky mlady chalan neviem kolko mal rokov ale vravel ze je student este a chce sa osamostatnit. Pracu nespominal. Hladal si byvanie za 130 000 akoze povie mi niekto kde student ktory mozno len niekde brigaduje zoberie taku sumu na byvanie? Zeby rodicia dali hmmm? neviem mne to pride divne. Aj v okoli mam par ludi a povedia ze rodicia mi dali na byvanie ,,len" 20 000€ alebo podobne. Alebo rodicia mi kupili byt, dom prerobili za svoje, kupili auto nove apod.. Akoze je to normalne? Neviem ja si neviem predstavit zeby som mala takto rodicov vyciciavat my sme si vsetko sami vzdy. Je to aj dobre pre tie deti ked dospelemu takto financne prilepsia ze potom sa bude aj do buducna vzdy na nich spoliehat co myslite?

@number19 presne tak, tiež mám bytík (garsónku), ktorú plánujem, keď bude správny čas posunúť synovi, ale tiež za predpokladu, že bude zodpovedný, bude pracovať a podobne. Prípadne, že sa niečo nepokašle, neskomplikuje v mojom živote. Nevidím na tom nič zlé, práve naopak, keď vidím už teraz aktuálne ceny bytov, desím sa toho, čo čaká naše deti, aby si boli schopné zadovážiť vlastné bývanie.