Poslanie peňazí z VÚB do Prima banky
Ahojte.Prosim Vás,keď mi včera posielala pani o 11tej poobede peniaze z účtu VÚB na účet Prima banka,kedy cca mi nabehnú peniaze? Ďakujem
@maminuska33 inak v dnešnej dobe používať stravné lístky tiež nemá logiku, keď môžeš mať rovno peniaze, ktorými vieš platiť všade.
Ak platíš stravnými lístkami tak ukracuješ jedáleň o peniaze, dostanú ich neskôr a ešte musia zaplatiť províziu, napríklad Stravovacia karta Ticket Restaurant aj Karta Callio Gastro GGFS chceli 5% poplatok.
Dnes nám prišli 2 platby z VÚB o 11:00 a 11:03. Boli zadané v utorok 11.10.
vo vubke sa neda o 23tej urobit prevod s datumom toho dna, az nasledujucim, cize odisli na druhy den doobeda. Ja som si zadavala platbu z vub do primy vcera a presli v ten isty den. Cas je velmi dolezity kedy sa ten rpevod zada. Najneskor vzdy nasledujuci den mam peniaze, mam ucty v TB, Prime, VUB a v kazdej to tak je.
A toto co ti posiela za harabudarske potvrdenia .... :D normalne pekne potvrdenie aj s informaciami o platbe z banky sa da poslat/exportovat. Kym ti nepridu peniaze, nic s nou neries.
@maminuska33 prišli?
@maranco nie.Ale už to neriešim

@maminuska33 teoreticky mohla urobiť prevod v pondelok, ale zadala dátum vykonania platby na utorok, len to nemá logiku zbytočne o jeden deň zdržiavať platbu.