icon

Potrebujem pri hypotéke doložiť doklad o vzdelaní?

13. jan 2025

Zdravim, potrebujem pri riešení hypotéky doložiť aj doklad o najvyššiom ukončenom vzdelaní ?

zuzanka.zuzu
13. jan 2025

po mne pýtali, doteraz som nedoniesla 😂 hlavne majte veľké výplaty, to im bude stačiť 😉

klarissa25
13. jan 2025

Brali sme hypo počas roku 2023. Toto nechceli od nás

vkatush
13. jan 2025

Žiaden doklad som nemusela dávať, oni to tam len napísali, aké mám ja a aké muž. Nemusela som nič dokazovať. Riešili sme nedávno.

lucky_girl
13. jan 2025
nynia
13. jan 2025

Nepotrebujú to ani nemajú právo to žiadať.

colsami
13. jan 2025

Nic take sme nikdy nedokladovali. Ked sme ziadali hypo, som uz roky mala titul a nebol ani v obcianskom ani nikde, toto ich nezaujima. Chcu vediet najma kolko zarobis, nie co robis 😃

tini27
13. jan 2025

Keď sme brali pred rokom a pol hypo, tak to mali v “zozname” co dolozit, lebo nemame tituly na op… ale nakoniec sme nedali a nevadilo to, stacilo, ze to tam zapisali….
Vraj to inak pouzivaju k “bonite” klienta

zuzanka.zuzu
13. jan 2025

@nynia právo majú na čo budú chcieť 😂 vy máte právo nedoniesť a oni majú potom právo neschváliť hypotéku 😂

nynia
13. jan 2025

@zuzanka.zuzu maju pravo pytat doklady ktore suvisia s prijmom najvyssie dosiahnute vzdelanie s tym priamo nijak nesuvisi.

pieksamaki
13. jan 2025

Častokrát to chcú keď dajú lepšiu úrokovú sadzbu....bonita klienta........ja by som dolozila....ale to sa dava vopred......

autor
13. jan 2025

Vďaka Vám všetkým za odpovede

jaaty
13. jan 2025

Ak je titul v OP, nepotrebujú doklad. Ak nie je a uvedieš v žiadosti najvyššie vzdelanie VŠ, môžu doklad o ukončení vzdelania požadovať.

nelka93
14. jan 2025

Nie nič tak nepytali

pacica
Odpoveď bola odstránená
misanthropicdann
17. jan 2025

No známy nahlásil ze ma vysokú školu a nemal. Nikto neriešil, povedali ok super nejaké body mu to spravilo pri žiadosti ale doteraz nepýtali nič.