icon

Potrebujem splatiť dlh. Kto pomôže?

cernica80
1. sep 2013

Pekný deň,
dlho som rozmýšľala, či tu písať, ale moja katastrofálna situácia mi veľa možností nedáva. Na MK som registrovaná dlhšie pod iným nickom, ale až príliš citlivá a pre mňa veľmi zahanbujúca a ponižujúca situácia ma dostala až sem, aby som poprosila o pomoc, alebo radu v ťažkej a existenčnej situácii. Vec sa má tak, že do budúceho týždňa-piatku potrebujem zaplatiť dlh, lebo inak sa dostanem do existenčných problémov a nechcem myslieť na dôsledky ☹ Viem, že si niekto môže povedať, že je hlúpe a možno odvážne žiadať od niekoho finančnú pomoc, najmä ak ide o cudzieho človeka, ale verte, že keď sa niekto dostane do takej krajnej situácie ako som teraz ja, zahodí všetky predsudky, hrdosť a zníži sa až k takýmto činom 😨 Mám hrču v krku a ruky sa mi trasú, keď toto píšem, ale neviem, ako ďalej a verte, že keby bola iná možnosť, tak ... Ak by sa našiel niekto, kto by mi vedel pomôcť, alebo poradiť, prosím napíšte mi správu, taktiež vás úprimne prosím, aby ste si odpustili "invektíva", pretože naozaj nikto nevie, ako môže dopadnúť. Píšem to úprimne a s dôverou v ľudí ... Ďakujem

Strana
z2
scotiabankloans
Odpoveď bola odstránená
zuzin78
2. nov 2013

Prepac , ale nikto v tejto dobe cudziemu nepomozeme , skus rodinu, banku ale takto ziadat na MK je trosku odvazne myslis si , ze kto si tu precita posle Ti nejake eura? 😀 tak to tu takto kazda jedna napisat , ze ziada o pomoc
skus tuto otazku zmenit na diskusiu a diskutuj mozno Ti poradia drzim palce

wilagrande
4. mar 2014

Jezis vy ste normalne ak ma deti aby zacala predavat nadobudnute veci ako napr.pc ak ho dieta potrebuje do skoly?? Ved robia referaty dnes zijeme v modernej dobe a kde by potom kupila iny pc zaco....neschvalujem predavanie nabytku a veci ved to robia gembleri a narkomani a citali ste pozorne napisala ze moze byt aj rada kto by jej mohol pomoct nehovorila ze to mate byt prave vy asi ste v zivote neboli v srackach ako ona ked davate primitivne rady a co ak kej nema kto pomoct ak nema rodinu?? Toto ja moc dobre poznam a viem ju pochopit a nie ako podaktore kapustove zbohatlicky ktore mali stastie a nastahovali sa k rodicom k svokre ja tiez nikoho nemam a keby som mohla isto by som pomohla boze boze ste fakt poniektore zaostale a trapne dnes je ina doba sa zobudte

30051964
Odpoveď bola odstránená
ludmila1982
7. apr 2014

Ahojte všetci, viem vám pomôcť zbaviť sa veľkých dlhov. Ozvite sa na europozicka00@azet.sk a určite vám pomôžem. 🙂

yokoosparo
Odpoveď bola odstránená
tanusenka
30. máj 2014

no vidim ze nie som sama ktora je v dlhoch a nie malych... ja budem uprimna slov. sporitelna 13 500 eur a vub 3500... Vub stiham splacat a slov. sporitelnu absolutne bola som uzrozumena pravnikom ze pomaly ale isto mam cakat na sudne predvolanie a caka ma exekucia...cakam miminko a som nezamestnana... nema niekdo navyse 13500 eur? 🙂) ... je jednoduche napisat status ci nahodou niekdo nepomoze ... halooo sa zobudte je doba v ktorej nepozica brat bratovi lebo jeden den mas a na druhy nemusis mat nic...hlavne sa netreba opustat ... a vzdaavat .sa.... treba bojovat a nie cakat kym niekto pomoze ...

oskar0812
3. aug 2014

nemozte to tak brat ked ma internet tak ma na jedlo ja tiez mam dlh na internete a este tolko dlhov ze dost..a tiez nemam dakedy co do ust..ale zase nejaku nebankovu pozicku by si nemohla zobrat?

lubomirspetko
7. aug 2014

Dobrý deň,

napíšte podrobnosti o dlhu, veď aj tak ste tu anonymná. Možno by som vám vedel poradiť ako postupovať, alebo pomôcť s riešením situácie v banke / nebankovke. Myslím si že to je reálnejšie ako to, že vám niekto požičia peniaze.

moraidaluna
Odpoveď bola odstránená
bsgliptov
5. sep 2014

Som finančná poradkyňa, spolupracujúca s viacerými poisťovňami i bankami na Slovensku. V prípade záujmu ma kontaktujte, osobne vás navštívim a spoločne sa pozrieme na to, ako sa dá pomôcť.

jalito
17. sep 2014

Chápem zakladateľku, do takejto situácie sa može dostať každý, ale nechápem, prečo, keď má také dlhy, doteraz pred nima strkala hlavu do piesku? To si myslela, že sa to vyrieši samo?Alebo zasa prevezmú zodpovednosť za moje dlhy druhí?
Ja tiež som mala zopár upozornení na exekúciu... všetko som ale včasne splatila, pri tomto je komunikácia s veriteľmi veľmi doležitá a nie strkať hlavu do piesku.
Keby zakladateľka kontaktovala toho, komu dlží (neviem, koľko to je, a ani komu) a neschovávala sa po perinu do poslednej chvíle (z jej príspevku som to tak pochopila), nemusela by byť až v takejto situácii.
Ja som mala raz požičku od Providentu (už nikdy viac) a jedna stará rašpľa ma kvoli dvom stovkám naháňala po celom meste, ešte i do práce za mnou šla. Provident som splatila, už nikdy viac a furt sa ozývajú s ponukou.
Najnovšie sa mi pokazila práčka - než si na to vziať požičku, to radšej budem prať vo vane a v koryte, až si ju z výplaty budem moc´ˇt kúpiť za hotové... Všetko je to o prioritách a o finančnom povedomí.

ariadna22
28. sep 2014

baby, baba študuje psychologiu alebo sociológiu, "invektíva" nepoužívajú chudery
dobré ráno, študuje vaše reakcie

Strana
z2