icon

Potrpíte si na značke auta?

12. nov 2019

Caute baby. Nerada by som rozprudila vasnivu diskusiu, len ma zaujima ci si potrpite na to na akom aute jazdite. Vdaka za kazdy nazor.

autor
13. nov 2019

@oli18 nie nie 🙂 ja si zas vcelku potrpim aj na drahsie veci /kabelky etc/ aj na drahe dovolenky. Neviem preco auto za 50 vnimam pre seba ako zbytocny luxus. S muzom si vcelku vieme dopriat

lula313
13. nov 2019

@anonym, ak má muž Sluzobne a v podstate nemáte žiadne dobre auto svoje, tak to ho chapem, že chce kúpiť aspoň jedno lepsie(veď aj on na ňom bude jazdit). Pokial peniaze mate a nemusíte ist do leasingu, tak nevidim dôvod si ho nekúpiť a polemizovať. Zase za tu sumu nemas Ferrari, ktoré ti budú zavidiet, ale ako píšem-nejakú A4, GLA s lepšími motormi.

kahh
13. nov 2019

Ja si potrpim na tom co je moje, ked ma niekto vezie v starom aute nevadi mi to je to jeho. No ja sa som si zarobila na nove a mam nove, ale je to len materialna vec, ktora straca na hodnote, ako ked si na tom niekto zaklada okej je to jeho vec, ked ma niekto 100 rocne auto nech ma, staci mu, presuva sa, stoji 5 korun a vyhovuje mu taktiez je to v poriadku, ja si potrpim viac na sluzbach, ked mam niekde ist a mam prespat nehladam najlacnejsie varianty, hotel si doprajem aj za 200 na noc, mam rada cistotu a pohodlie,to iste je jedlo. Kabelku si viem kupit aj lacnu 🙂

wieruska1
13. nov 2019

Menila som 3 rocne male (nie lacne 😉) mestke auto za vacsie lebo som ho prerastla. Bola doba, jedy som z auta na kazdej krizovatke zbierala co z neho odpadlo, doba kedy mi stacilo, ze z neho na krizovatke nic neodpadava. Rokmi sa mi menili naroky, potreby, a ano aj komfort sa zvysoval. Dnes si skratka auto bez automatu, konfortnej vybavy vysokeho posedu a kulturnej farby 😅 nekupim. Casom sa zmenili moje financne moznosti. Auto za 200 tisic bol neuveritelny luxus ze by som si raz s prehladom kupika auto za viac ako milion sa mi ani nesnivalo. Myslim si ze kazdy pidla moznosti.

autor
13. nov 2019

@lula313 muz ma sluzobne slusne auto, pracuje na vyssej pozicii. ja jazdim nemecke 3 rocne s full vybavou len s malym kufrom. mam 2 deti / kocik etc. moj problem je presne ako popisuje @kahh ze auto je vec, ktora len straca na hodnote. radsej by som isla do pasivneho prijmu, alebo este pockala na buduci rok a kupila si za tie peniaze vysnivane. nie, na leasing by som nikdy nic nekupovala 🙂 okrem nehnutelnosti, aj to mam bez uverov. nezakryvam sa nikdy perinou na ktoru nemam,

wena
Autor odpoveď zmazal
wena
Autor odpoveď zmazal
sonnenshein
13. nov 2019

Potrpim si, aby to nebolo audi, bmw, alebo Mercedes, lebo netuzim vyzerat ako Sugar baby.
Ked si vyberam auto, poviem si kriteria (nie, farba nie je kriterium), a zistujem, co z aktualnej ponuky automobiliek najviac mojim kriteriam vyhovuje.
A musim povedat, ze som si zatial vzdy vybrala absolutne vyborne.

evkano1402
13. nov 2019

ako povedal pan Lasica
"Muzi kupuju svojim zenam velke/drahe auta, aby ich ochranili, ale kto ochrani nas pred tymi zenami?" 😉

simca06022011
13. nov 2019

Auto beriem ako nutnost, a kupu noveho auta beriem ako investiciu do niecoho co potrebujeme ale polovica ceny (najma tych 50tis) ide do vzduchu... Cize auto kupujeme vzdy nove, vzdy je to "znacka", prvorade je aby vyhovovala velkost, aby sa soferovi dobre sedelo a potom sa nam musi aj pacit... a menime ho, az ked je to nutne, nevidim dovod kupovat si kazde 3 roky nove auto. Mam MB kombi, 9 rocny a slape ako hodinky, bezpecne, spolahlive, zvladne mesto a nakupy a dlhe trasy v nom su tiez parada (na dovlenky len autom chodievame) spotrebu ma este stale vybornu oproti novym autam z tej rady.. co treba sa opravi a vybavene. Predaj takeho auta za par EUR.. to radsej si ho necham v garazi :DD Zisla by sa stvorkolka, ale prezijeme tych par tydznov kalamit aj na tomto :DD Peniaze viem aj lepsie investovat ako do auta, auto mi to nijak nevrati spat.

lavender273
13. nov 2019

A uz aj tuto otazku treba polozit ako ANONYM?

simca06022011
13. nov 2019

leasing/auto uver/splatky je podla mna jeden z najlepsich sposobov kupy auta, najma ak su k tomu aj benefity ako napr. bez navysenia, my sme mali aj havarijne poistenie zadara k autu (co je riadna suma pri velkom aute). Euro zajtra je menej ako euro dnes, cize ak viem moje peniaze investovat inde, usetrit pred okamzitym minutím, tak idem do toho

autor
13. nov 2019

inak presne som si hovorila, ze bmw ma naozaj kazdy. a je vcelku zabavne ze nove trojkove GT v dobrej vybave je za 40tisic euro. Mercedes sa mi nikdy nepacil.

autor
13. nov 2019

@simca06022011 ano, havarijne su poriadne palky

autor
13. nov 2019

@evkano1402 a tak ano, kazdy muz si chrani to svoje 😉

kvetinka75
13. nov 2019

nie si manželka toho čo sa minule sťažoval že manželka nechce kabelku za 400 eur?

miamie
13. nov 2019

@miiriaam súhlasím úplne s tebou.

autor
13. nov 2019

@kvetinka75 nie nie, uz som to tu pisala, kabeliek za 400eur mam vcelku dost, som byvala kancelarska krysa 🙂

autor
13. nov 2019

@wieruska1 ja by som bez automatu neodsoferovala

kolieskova232
13. nov 2019

vobec si na tom nepotrpim. som rada, ze mam auto ktore ide, ktore ma dovezie na miesto, ktore chcem. nevozim sa vobec na najnovsom aute a vobec mi to nevadi.

stanulienkat
13. nov 2019

@oli18 autorka je asi manželka toho pána zo včera ,asi jej chce kúpiť nové auto a ona sa vehementne bráni

sticker
oli18
13. nov 2019
kittykat22
13. nov 2019

pride mi vtipne ako ludris pomerne osobne informacie od ludi - co sa tyka penazi a aut, a sama sa schovavas za anonymom. To by bola parada keby niekto napisal ze jazdi na Porsche Cayenne, ty sa pozries na bazar, nieco si od dotycnej mamicky obejdnas a uz vies kde byva. A ejha, v lete mamicka pozera kam by isla na dovolenku, pyta sa nas na skusenosti - a ty vies, ze bude prazdny dom. A potom jasne, ze mas doma kabelky za x tisic eur a Cayenne v garazi 😀

saskia_98
13. nov 2019

@kittykat22 😂😂😂 jake napady mas 🤔

kittykat22
13. nov 2019

@saskia_98 ja by som mala byt spisovatelka 😅

autor
13. nov 2019

@stanulienkat 🙂 nie som. Len samu seba presviedcam, ze mi este stare vydrzi 😁. Mam pocit, ze kazdemu auto za 50tisic dojde uplne normalna vec.

autor
13. nov 2019

@kittykat22 🙂 🙂 🙂 prilis vela telku kukas

saskia_98
13. nov 2019

@kittykat22 akoo namet na scenar dobry 😂 zacinalo by to: Raz na modrom koniku, napisala mamka pod anonymom otázku 😂😂😂😂😂😂😂
Autorke prepac nedalo mi 😅😁

autor
13. nov 2019

@kittykat22 a ty mas doma cayenne? A adresu mi das? A kedy ides na dovolenku?

autor
13. nov 2019

@saskia_98 keby sa dalo likovat likujem