icon

Požičiavate peniaze?

savoya
15. dec 2019

Mam taky problem.Jeden priatel ,mala som s nim kratkodoby vztah,o do mna ziada pomoc.Ozval sa po vyše roku,ci mu nemozem poziacat peniaze 500 eur na najomne ktore potrebuje od Januara.Ja som mu niekolko krat napisala ze nie ze mu nepoziciam pretoze este pred vyse rokom som mu pozicala 450 eur ktore mi nevratil.Pisal mi ze mal velmi tazku autonehodu a nesmierne tazky rok.Som z neho unavena ako ma stale otravuje a zobre o do mna peniaze.Lutujem to ze som sa s nim opät po roku spojila cez mobilnu aplikaciu Wattsapp.Aky mate vy nazor ak niekto chce o Vas pozicat peniaze?Myslim si ze poziciavanie penazi prinasa velke zlo a nici ludske vztahy.

Strana
z2
modrykoniicek
15. dec 2019

Nie, nie a nie.Ja sama som nemala.Požičala som a nevrátili sa mi! Už len rodine nikomu inému.

dominka11
15. dec 2019

Po viacerych skusenostiach radim pozicat len cloveku, ktoreho sa chces zbavit😅pozicali sme uz velakrat a ked malo prist k vrateniu, tak sme skoncili...takze nie, cudzim ani rodine. Jedine ak by sa jednalo o situaciu velmi zlozitu, ale to by som radsej uz peniaze darovala.

saskia_98
15. dec 2019

Ja som pozicala susedovi a zaroven nejlepsiemu kamaratovi co mi je jak bratom 2500€ mu chybalo do auta ktore chcel. Vsetko vratil. Ale s nim som vyrastala od mala malička a viem aky je. Inac tomu tvojmu by som nedala ani cent. Tam nech najprv vrati a potom nech ide do kelu..

miriam11
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
15. dec 2019

požičiam jedine rodine...súrodencom - ale to sa ešte nestalo, lebo nepýtali...
inak vôbec...

nenne9
15. dec 2019

@savoya nauc sa povedat strucne a jasne "nie" a neobhajuj sa pred nim a nevysvetluj.nie si na súde.povedz nie.

selest
15. dec 2019

Poziciam len tolko kolko by som bola ochotna darovat.. A keby mi raz nevratil iste by som mu uz nepizicala. Ked u mam rozdavat peniaze tak si vyberam niekoho kto ich ozaj potrebuje..

judar
15. dec 2019

Mňa by nehlo požičať ani za sladke reči, pekny vzhľad či veľkého vtáka...nieto ešte odpísať...

fkata
16. dec 2019

Na túto tému jednoznačná odpoveď neexistuje.
My sme už viackrát pomohli tej istej osobe, lebo vieme, že nám ich vždy vráti, príp. ak mu to nevyjde vrátiť, ozve sa. Hradia leasing, nezvládajú mnohokrát.

nini1010
16. dec 2019

Nepozicat.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
eliska13
16. dec 2019

@savoya veď normálne mu nápis kedy Ti vráti požičané?a nech Ti v malom vracia to, čo si mu dala.Preco vôbec nad tým rozmýšľaš?Som súcitna a veľa robím...kedy máš voľno? mysli na seba také typy usmievavé a nápomocné každému zle dopadnu.Kazdy Ti naloží, koľko dovolíš.

rado777
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2