Pôžička bez ručiteľa ak poberám rodičovský príspevok?
Ahojte mamicky😃 prosim vas poradte mi a zaroven aj pomozte. Chcela som sa vas opitat ci by ste mi vedeli poradit kde by som dostala pozicku bez rucitela ked poberam rodicovsky prispevok a pridavky na deti. Viete ake to je v dnesnej dobe s peniazmi a ten rodicak to je strasne malo. Potrebovala by som tie peniaze pre svoje deti. Prosim vas poradte mi 🙏🙏🙏 dakujem
@diewcatqoo na 99 percent
@janula12345 možno nemá kredit, keď aj pre deti potrebuje pôžičku 😄
@janula12345 toto je najhorsie. Ze tychto ludi nenapadne logicky hladat pomoc pre matky s detmi v nudzi v obcianskych zdruzeniach, na ibecnom/mestskom urade, kde im vedia pomoct s hladanim práce, alebo v roznych centrach pre matky s detmi. Ale nebankovka a 100% urok? Why not, lahsia cesta a prachy hned a na ruku.
@janula12345 Tiež si to myslím,že na to čaká...Stále samé výhovorky,otec detí v zahraničí na týždňovkách a preto nemá čas asi ani platiť 😀 Veď nech si vybaví výživné.Potom zase nemôže do práce,lebo je na RD,pritom na RD pracovať môže ako aj mnohé ďalšie pracujú...ale dotyčná len hľadá samé výhovorky...
@pribinak pracovala som kedysi v nebankovke, kde som mala na starosti posudzovanie ziadosti o uvery. Ziadna nebankovka, ktora ma aspon ake take meno (aj ked teda nebankovka s dobrym menom je celkom oxymoron 🙂 ), nemoze dat pozicku cloveku poberajucemu soc. davky, lebo by porusovala zakon. Pozicia jej jedine nejaka velmi, velmi pochybna institucia alebo osoba.
Inak tam sme mali takychto ludi habadej. Kazdy len caka, co mu kedy spadne samo do huby a ked dlhu dobu nic, tak si vezme pozicku. A na to, aby zvladal platit, si vezme dalsiu pozicku a dokolecka dokola. Ved co by pohol ritou. Je smutne, ze tolko ludi je takto financne negramotnych. Minule som citala o tom, kolko exekucii maju slovaci. Uz si nepamatam, ake to bolo cislo, tak to radsej nepisem, nech nezavadzam, ale bolo to fakt vysoke cislo. Myslim, ze uz na zakladnej skole by sa mal zaviest predmet financna gramotnost, lebo kopa mladych ludi si svojim nerozvaznym konanim doserie zivot. A potom budu az do dochodku nadavat na vsetkych okolo, ze ich pripravili o peniaze.
Pritom by stacilo naozaj len pohnut zadkom.. resp spravit par klikov myskou a najst si nejake informacie. V tomto pripade napr. na co vsetko mam narok, ak otec dietata neplati, pohladat po bazarkoch detske oblecenie, plienky a ine potreby, spojit sa s inymi mamickami, ktore by si navzajom strazili deti, aby mohla ist do prace raz jedna, raz druha... tych moznosti dnes je milion, je to tak jednoduche, ked ma clovek internet. Ale to by musel clovek vyvinut nejaku aktivitu aj sam.
@diewcatqoo ano, mozno keby napisala, ze baby ktorej zostali plienky velkost taka a taka, prosim Vas poslite mi, som v takej a takej situacii. alebo ak vam zostalo mlieko ci oblecenie. da sa aj za postovne.
po veceroch sa da robit kopec brigad, mozno keby sa dohodli s kamoskou, ze 1 den strazim a ja teba a na druhy den ty mne a mozu chodit na brigadu.
da sa poziadat o pomoc aj na miestnom urade, moznosti je viac.
Ucet kam ti chodia peniaze a kde mas obraty ti neponukol povolene precerpanie?
zmenili sa podmienky a uz vam pravdepodobne neda ani nebankovka. banka urcite nie. a nebankovka ked vam da, tak za vysoky urok. ale mozete si to skusit pozriet, ja som si tak hladala pozicku cez tuto stranku https://setrisova.sk/pozicky Vtedy som poberala iba matersku a nikto mi nechcel pozicat
ale odporucila by som vam obratit sa na manzela, ked pracuje v zahranici. tam su vyssie zarobky

@nnikustek podla mna, cele to je o tom, ze cakas, ze sa tu nejaka naivna dusa zmiluje a da ti peniaze alebo urobime zbierku. Nemas ani jeden argument preco potrebyjes peniaze, preco ti ich nemoze otec deti dat/ poslat, atd.... Ak naozaj chces iba radu kde ti pozcaju, mas internet, chod na stranky neziskoviek a obvolaj si ich. Uvidis sama ci a za akych podmienok ti pozicaju.