icon

Pôžička pre maminku na rodičáku

nikhadora
12. nov 2018
nikhadora
autor
12. nov 2018

@nikhadora baby bohuzial som sa ocitla vo financnej nudzi...mate prosim niektora skusenost s rychlou pozickou na rodičáku??? Dakujem

denisa098
12. nov 2018

@nikhadora nemám, ale je to veľmi strašne zlý nápad počas rodičáku, a ak si v zlej situácii tak je to finančná samovražda.

prevenar
12. nov 2018

..len pre istotu jasny fakt ..nie je mozne sa vypozicat pozickami z financnych problemov. pozicky nie su zadarmo , ale stoja viac, ako samotna pozicana suma. cize na konci budes mat este menej penazi ako teraz. kazdemu jasne ,ze ? ..znovu ..len pre istotu.

najdi ine riesenie , praca popri MD ..zacni piect nieco , upratovat ..zorganizovat si inak zivot a byt aktivnejsia.

nikhadora
autor
12. nov 2018

@denisa098 ja si kazdy rok odkladam na nakup materialu na Vianoce ( chodim na trhy december je super viem si navyse zarobit aj 500e) lenze sa mi dokaslal bojler a drevo bolo drahsie ako malo byt...takze nemyslim,ze je to financna samovrazda...ked nenakupim,nezarobim a to bude ovela horsie...

nikhadora
autor
12. nov 2018

@prevenar ale ja makam...😉

nikhadora
autor
12. nov 2018

@nikhadora a potrebujem len 150eur....

catherinah
12. nov 2018

150€ ti nema kto pozicat? Nemas rodinu, kamaratku, znamych?

prevenar
12. nov 2018

@nikhadora ..to je trochu ina situacia ..je to skor investicia do pomerne isteho podnikania (sudim podla toho co pises) ..ale stale ..napriek tomu to nedoporucujem. zoberies si pozicku , zaviazes sa ..nieco sa ti stane (nedaj boh) ..nebudes schopna pracovat , co potom ?

osobne by som si nasiel extra pracu na kratky cas - pokym by som ziskal potrebnu sumu . upratovanie je podla mna idealne. mozes zacat "zajtra" , jednoducha a relativne dobre platena praca.

ako sa "dokaslal" ..daj ho opravit ? ..neda sa opravit ? - kup novy . elektricky boiler kupis od 200eur . nemas 200eur ???

catherinah
12. nov 2018

@prevenar ona chce pozicat 150€

prevenar
12. nov 2018

@nikhadora wow ..pozri ..ak nemas 150eur , tak robis nieco extremne zle ..co, to neviem ..ale moja rada ostava rovnaka. neries to rychlou pozickou. drzim palce

nikhadora
autor
12. nov 2018

@catherinah rodinu mam malu ale maju svoje "sracky" a kamosi vsetci platia hypo a maju deti...ja som nerada na "obtiaz"...

prevenar
12. nov 2018

@catherinah well.. ja som sa vyjadril a ked si CHCE pozicat , nech si pozicia ..nie je to moj problem . radu som dal a tym to pre mna konci.

beky1813
12. nov 2018

@nikhadora pozicaju ti tak max. nebankovky ana urokich vratis raz tolko

nikhadora
autor
12. nov 2018

@prevenar skus zivit sam dieta s rodicaku,pomahat nevladnej susede ktorej nema kto,zit v dome kde sa stale nieco kazi....a vyzivne nedostavam ziadne...makam ako sa da ale som s malou sama - robim momentalne projekt ktory mi ma zab3zpecit pracu po skonceni rodicaku....vyrabam rozne veci a mesacne si prilepsim aj o 100e...a peniaze som mala nasporene ale kupila som bojler a drevo uz som to pisala...ale vidim,ze asi nechces pomoct skor moralizovat....a s pracou tu je to tazko - mala ma rok do skolky ist nemoze a byvame 20km od mesta kde by sa mozno.dalo pracovat...

nikhadora
autor
12. nov 2018

@beky1813 nasla som nejake sms pozicky a tam bolo za 150eur 5 eur...co nie je take hrozne...kedze ma to zachrani na celu zimu

beky1813
12. nov 2018

@nikhadora prečítaj si male pismena

nikhadora
autor
12. nov 2018

@beky1813 citala som 😉

prevenar
12. nov 2018

@nikhadora ..ja som ti poradil ..mozes sa toho drzat, alebo nechat tak . tvoja vec. vsetko dobre

nikhadora
autor
12. nov 2018

@prevenar dakujem ale neziadala som radu - svoj zivot zijem tak ako viem - ale realne skusenosti...aj Tebe

anabella111
12. nov 2018

@nikhadora ..ja Ti poziciam..daj č u

janjochmann
14. nov 2018

@nikhadora podľa toho čo píšeš to nemáš jednoduché, držím palce. Ak máš účet v banke a internet banking, skús sa prihlásiť a pozrieť sa tam či tam nemáš možnosť vziať si predschválený spotrebný úver. Ak už musíš tak toto by bola lepšia možnosť ako nebankovka.

nikhadora
autor
14. nov 2018

@anabella111 dakujem krasne zena velkorysa ale uz to mam vyriesene vesmir to zariadil sam 😊❤

anabella111
14. nov 2018

@nikhadora ..tak sa tesim s Tebou. A na vianocnych trhoch Ti zelam takych kupujucich..ktori dokazu ocenit tvoj vytvor v kazdom zmysle..😚