Pôžička z Profikreditu
Dobry den, potrebujem poradiť brala som si pôžičku, no nechcem aby sa to nikto dozvedel, a chceli by sme prefinancovať hypotéku a bojím sa že v banke zistia že mám pôžičku z nebankovky, chcem proste vedieť či to je niekde v záznamoch, no poviem vam na rovinu nechcem aby sa to manžel dozvedel.
🙂
ja som len bola zvedava na reakcie, ospravedlnujem sa vsetkym
no ked uz sme este pri tejto teme, znama mala auto kupene cez lisingovku a v banke jej nezistili, tak normalne dostala uver
No ale ja to riadne splácam
Prečo mi nikto nepíše? Som podľa vás chorá na hlavu?
@eericka Ahoj.......uz ked si si vzala pozicku, budis. Len ta chcem upozornit, pretoze toto teraz riesi aj moja mama, ktora si od nich vzala pozicku, ze splatila pozicku ale oni jej poslali revolving-cize jej bez jej vedomia poslali na ucet opat peniaze, len moja mama o tom nevedela, pretoze zije v zahranici, myslela ze ma vsetko z krku, oni teraz pytaju nehorazne peniaze od nej, lebo vraj nesplaca pozicku. Samozrejme je to jej chyba, lebo si neprecitala malymi pismenkami zmluvne podmienky a ani nam o tom nepovedala. Mozno by sa to nemuselo stat. Tak na toto si daj pozor....ak ti nahodou nieco poslu, musis to vratit a aj pisomne to odmietnut do 5 dni od dorucenia!!!! inak bohuzial, budes splacat vsetko zas dokola aj s urokami. Drzim palce

Najlepsie je vzdy povedat pravdu podla mna...a nie klamat. Ale keby som bola na jej mieste uz a zarabala by som to co ona / na eskort strasne malo!!!!/ tak si radsej poziciam od kamosky alebo od hockoho ineho len nie z nebankovky.... ked uz chce aby o tom nikto nevedel.... a vyplatu ocakava coskoro tak by to aj rovno splatila 🙂