Prečo mi stiahlo peniaze z môjho účtu?
Akože vôbec nerozumiem tomuto stiahnutiu peňazí z môjho účtu!

@hiro ale na tie "znovu" platby je iny rezim, to je "predplatne" a platby su vopred odsuhlssene,a ko "trvaly prikaz" vlastne.
@nelca84 aj pri zahranicnych platbach pyta autorizaciu. V google je ale nastavenie mozne viacerymi sposobmi, ak je tam ulozena karta, moze si napr. vypytat iba heslo do googlu alebo potvrdenie platby cez google. Uz dalsie cez banku sa nerobi/apku/nejaky iny sposob sa nerobi.
@damiana1992 pokial nevies,pk zablokuj. Momentalne je tak vela podvodnych transakcii pk.
Platobnu kartu trrba pouzivat uvazene, v priestore chranenom, platbu najlepsie potvrdit cez aplikaciu. Este si skontrolujte, ci tato suma nebola stiahnuta aj predtym. A poziadat banku o reklamaciu. Mohlo dojst k zneuzitiu
Tiez sa mi nieco podobne stalo, vstanem klasicky 3 :40 do prace a upozornenia 2 zhodne platby myslím 39.99 google payment. Kontrolujem predplatne, nic nemam, za hry ak platim viem ktore. Zeby syn? Lepsie pozriem kedy prebehla platba- o 2:50 rano a 2:51 a císlo karty manzelkine, vedel som, ze sa jej niekto na kartu dostal, kedze ona nema v google payment ani registrovanu kartu. O 7 rano som blokol kartu a vyziadal novu. Peniaze banka po reklamacii vratila.

@sasa1310 pri platbe kartou online potrebuje dotyčný, čo čísla z karty zadal, aj overovací kód z telefónneho čísla, ktoré si zadala pri zakladaní účtu, takže bez toho čísla ti nikto z karty nič nestiahne a ten kód príde na tvoj mobilný telefón, bez neho sa úhrada nedá vykonať. Je to zabezpečenie presne pre tento prípad - mám cudziu kartu, ale nemám telefón a teda nič bez kódu z sms z neho nezaplatím.