icon

Prečo mi UniCredit Bank účtuje poplatok za vedenie účtu?

Včera o 04:41

Dobrý deň, všimla som si, že mi UniCredit Bank začala účtovať poplatok 6 eur mesačne za vedenie účtu, pritom som mala pocit, že spĺňam podmienky bezplatnosti. Mám tam príjem cca 900 eur mesačne. Stretli ste sa s tým niekto? Je tam nejaký háčik? Ďakujem

anonym_6e037d
Včera o 04:46

Ktorý máš účet? Aký typ, open aleno start? Určite 6 eur? NIe 4,90 eur?

ovaaa
Včera o 04:49

Prečo nezavoláš na infolinku alebo nenavštívil pobočku a nepožiadaš o vysvetlenie?

anonym_6e037d
Včera o 04:53
@ovaaa

Prečo nezavoláš na infolinku alebo nenavštívil pobočku a nepožiadaš o vysvetlenie?

@ovaaa a prečo jej neporadiš? Máš účet v Unicredit? Ak áno, poď poradiť, ak nie, tak nerieš a scrolluj ďalej. Milujem tieto odpovede. neviem odpvedať, tak neriešim.

anonym_890fca
Včera o 05:01
@anonym_6e037d

@ovaaa a prečo jej neporadiš? Máš účet v Unicredit? Ak áno, poď poradiť, ak nie, tak nerieš a scrolluj ďalej. Milujem tieto odpovede. neviem odpvedať, tak neriešim.

@anonym_6e037d toto je ale najlepsia rada aku jej moze dat, pretoze nikto a zjavne ani autorka sama, netusi aky typ uctu ma a preco teda jej ho spoplatnili. Vsetko ostatne by boli len domnienky a tie jej nepomozu

anonym_6e037d
Včera o 05:05
@anonym_890fca

@anonym_6e037d toto je ale najlepsia rada aku jej moze dat, pretoze nikto a zjavne ani autorka sama, netusi aky typ uctu ma a preco teda jej ho spoplatnili. Vsetko ostatne by boli len domnienky a tie jej nepomozu

@anonym_890fca zavisi to od toho aky typ uctu ma. Ak ma open, tak sa moze aj poskladat a bude za neho platit. Ak ma start, plati 4.90 eur. 6 eur som nevidela za ziadny ucet, preto sa pytam, ktory typ uctu ma. Ona sa tu prisla poradit. Ak by chcela zavolat na infolinku, urobi tak davno.

anonym_20420d
Včera o 05:27

Mám tam tiež účet asi 25 rokov a nikdy v živote som žiadne poplatky neplatila.
Keď však autorka nie je schopná napísať aký typ účtu má tak iba tápame v tme, či vkladala na účet, či vyberala v zahraničí ,alebo bežny poplatok za účel nie je 6€

yellowunicorn
Včera o 05:44
@anonym_6e037d

@anonym_6e037d a ty si jej čo poradila? Iba štekáš a ešte aj na úplne zlý strom 😉
Žiaden účet v UCB nemá poplatok 6€ takže buď autorka nevie za čo platí alebo jej sťahujú neexistujúci poplatok. To nevyrieši žiaden človek má koňovi ale jedine v banke. Čo mimochodom už dávno mala riešiť a nie písať na fóra a čakať na zázrak

anonym_6e037d
Včera o 05:49
@yellowunicorn

@anonym_6e037d a ty si jej čo poradila? Iba štekáš a ešte aj na úplne zlý strom 😉
Žiaden účet v UCB nemá poplatok 6€ takže buď autorka nevie za čo platí alebo jej sťahujú neexistujúci poplatok. To nevyrieši žiaden človek má koňovi ale jedine v banke. Čo mimochodom už dávno mala riešiť a nie písať na fóra a čakať na zázrak

@yellowunicorn nestekam, pytala som sa jej, ktory balik ma a ci urcite 6 eur, lebo poplatok je uplne iny. Nech ujasni, ktory ma balik, pri tom najvyssom jej 900 eur stacit nebude, ale poplatok nebude iba 6 eur.

sissy27
Včera o 06:57

@anonym_autor "mala som pocit, že spĺňam podmienky" - nuž, tvoje pocity nie sú v tomto prípade rozhodujúce, ale zmluva, ktorú si uzavrela s bankou. Takže ju vytiahni niekde zo šuflíka, prečítaj a keď nepomôže, tak treba ísť do banky a tam sa pýtať. Možno naozaj došlo k nejakému omylu a peniaze ti vrátia (mne sa niečo podobné stalo práve v uncr). Ale tu a tvoje "mala som pocit" naozaj nie je správna cesta ako to vyriešiť.

anonym_610fe9
Včera o 09:41

aky mas typ.

anonym_728408
Včera o 10:07

toto je taký typ otázky,kde autorka už reagovať nebude

ovaaa
Včera o 14:46
@anonym_6e037d

@anonym_6e037d Mňa picne, veď ja som jej poradila" zavolať na linku a priamo sa informovať." Banka má všetky informácie o jej účte, takže žiadne dohady ohľadom poplatkov a hľadania ako je na MK. Dajú jeho jasnú odpoveď a poradia s riešením!!!!! Takže skľudni hormóny a daj si čaj.

anonym_b12c6f
Včera o 15:00

Fyzické osoby - nepodnikatelia nemajú v cenníku poplatok 6€ za vedenie účtu, ten poplatok nemôže byť za vedenie účtu.

yellowunicorn
Dnes o 06:28
@anonym_6e037d

@yellowunicorn nestekam, pytala som sa jej, ktory balik ma a ci urcite 6 eur, lebo poplatok je uplne iny. Nech ujasni, ktory ma balik, pri tom najvyssom jej 900 eur stacit nebude, ale poplatok nebude iba 6 eur.

@anonym_6e037d kde v tom komentári vidíš tieto tvoje otázky položené? Si si ich asi len myslela a zabudla napísať 🙂

anonym_b12c6f
Dnes o 06:36
@yellowunicorn

@anonym_6e037d kde v tom komentári vidíš tieto tvoje otázky položené? Si si ich asi len myslela a zabudla napísať 🙂

@yellowunicorn prečítaj s porozumením prvý komentár