Prečo mi UniCredit Bank účtuje poplatok za vedenie účtu?
Dobrý deň, všimla som si, že mi UniCredit Bank začala účtovať poplatok 6 eur mesačne za vedenie účtu, pritom som mala pocit, že spĺňam podmienky bezplatnosti. Mám tam príjem cca 900 eur mesačne. Stretli ste sa s tým niekto? Je tam nejaký háčik? Ďakujem
Prečo nezavoláš na infolinku alebo nenavštívil pobočku a nepožiadaš o vysvetlenie?
Prečo nezavoláš na infolinku alebo nenavštívil pobočku a nepožiadaš o vysvetlenie?
@ovaaa a prečo jej neporadiš? Máš účet v Unicredit? Ak áno, poď poradiť, ak nie, tak nerieš a scrolluj ďalej. Milujem tieto odpovede. neviem odpvedať, tak neriešim.
@ovaaa a prečo jej neporadiš? Máš účet v Unicredit? Ak áno, poď poradiť, ak nie, tak nerieš a scrolluj ďalej. Milujem tieto odpovede. neviem odpvedať, tak neriešim.
@anonym_6e037d toto je ale najlepsia rada aku jej moze dat, pretoze nikto a zjavne ani autorka sama, netusi aky typ uctu ma a preco teda jej ho spoplatnili. Vsetko ostatne by boli len domnienky a tie jej nepomozu
@anonym_6e037d toto je ale najlepsia rada aku jej moze dat, pretoze nikto a zjavne ani autorka sama, netusi aky typ uctu ma a preco teda jej ho spoplatnili. Vsetko ostatne by boli len domnienky a tie jej nepomozu
@anonym_890fca zavisi to od toho aky typ uctu ma. Ak ma open, tak sa moze aj poskladat a bude za neho platit. Ak ma start, plati 4.90 eur. 6 eur som nevidela za ziadny ucet, preto sa pytam, ktory typ uctu ma. Ona sa tu prisla poradit. Ak by chcela zavolat na infolinku, urobi tak davno.
Mám tam tiež účet asi 25 rokov a nikdy v živote som žiadne poplatky neplatila.
Keď však autorka nie je schopná napísať aký typ účtu má tak iba tápame v tme, či vkladala na účet, či vyberala v zahraničí ,alebo bežny poplatok za účel nie je 6€
@anonym_6e037d a ty si jej čo poradila? Iba štekáš a ešte aj na úplne zlý strom 😉
Žiaden účet v UCB nemá poplatok 6€ takže buď autorka nevie za čo platí alebo jej sťahujú neexistujúci poplatok. To nevyrieši žiaden človek má koňovi ale jedine v banke. Čo mimochodom už dávno mala riešiť a nie písať na fóra a čakať na zázrak
@anonym_6e037d a ty si jej čo poradila? Iba štekáš a ešte aj na úplne zlý strom 😉
Žiaden účet v UCB nemá poplatok 6€ takže buď autorka nevie za čo platí alebo jej sťahujú neexistujúci poplatok. To nevyrieši žiaden človek má koňovi ale jedine v banke. Čo mimochodom už dávno mala riešiť a nie písať na fóra a čakať na zázrak
@yellowunicorn nestekam, pytala som sa jej, ktory balik ma a ci urcite 6 eur, lebo poplatok je uplne iny. Nech ujasni, ktory ma balik, pri tom najvyssom jej 900 eur stacit nebude, ale poplatok nebude iba 6 eur.
@anonym_autor "mala som pocit, že spĺňam podmienky" - nuž, tvoje pocity nie sú v tomto prípade rozhodujúce, ale zmluva, ktorú si uzavrela s bankou. Takže ju vytiahni niekde zo šuflíka, prečítaj a keď nepomôže, tak treba ísť do banky a tam sa pýtať. Možno naozaj došlo k nejakému omylu a peniaze ti vrátia (mne sa niečo podobné stalo práve v uncr). Ale tu a tvoje "mala som pocit" naozaj nie je správna cesta ako to vyriešiť.
aky mas typ.
toto je taký typ otázky,kde autorka už reagovať nebude
@anonym_6e037d Mňa picne, veď ja som jej poradila" zavolať na linku a priamo sa informovať." Banka má všetky informácie o jej účte, takže žiadne dohady ohľadom poplatkov a hľadania ako je na MK. Dajú jeho jasnú odpoveď a poradia s riešením!!!!! Takže skľudni hormóny a daj si čaj.
@yellowunicorn nestekam, pytala som sa jej, ktory balik ma a ci urcite 6 eur, lebo poplatok je uplne iny. Nech ujasni, ktory ma balik, pri tom najvyssom jej 900 eur stacit nebude, ale poplatok nebude iba 6 eur.
@anonym_6e037d kde v tom komentári vidíš tieto tvoje otázky položené? Si si ich asi len myslela a zabudla napísať 🙂
@anonym_6e037d kde v tom komentári vidíš tieto tvoje otázky položené? Si si ich asi len myslela a zabudla napísať 🙂
@yellowunicorn prečítaj s porozumením prvý komentár

Ktorý máš účet? Aký typ, open aleno start? Určite 6 eur? NIe 4,90 eur?