Predpis nového nájmu k 1.1.2023
Ahojte, mam otazku.. mame novy predpis kde nam zdvihli najomne.. len ja som si pozrela ze je to platne od 1.1.2023 platbu som si nastavila viac a to bolo vsetko.. len dnes som si vsimla ze prva platba mala odist uz 25.12.2022.. kedze uz cca 8 rokov platime o 40 eur viac kazdy rok.. vzdy mame aj preplatky .. len teraz som zabudla nastavit a ten rozdiel tam je 12,75
Splatka mi odchadza 13. V mesiaci .. posledna mi odisla v decembri len teraz nechapem ci mam platit 2krat alrbo uz tu v decembrovu som mala mat podla noveho predpisu cize rozdiel tam je len tych 12.75€ ktore som len dnes zaplatila...
Myslite ze bude problem kedze som to tak neskoro zaplatila? Budem tam volat v pondelok len sa chcem uistit ze by nebol az taky problem.. dlasiu co mam nastavrnu teraz v januari som si navysila o 30 eur
@viestta ano zadala som ten rozdiel tych 12,75€ .. aj som dala do poznamky ze to patri k tomu novemu rozpisu.. len ma zaujima ci nebude problem.. nieze ma budu brat ako neplaticku .. vzdy platime o 40 eur viac kazdy mesiac.. nikdy sme s plateni. Problem nemali .. len teraz som to trosku nevsimla .. 🤦♀️ teraz to vychadza ze som sa opozdila s platbou o 2 tyzdne 🤦♀️
Maximálne ti zaúčtujú penále z omeškania, za ten rozdiel čo je mizivá suma
Taky maly nedoplatok by nikto neriesil. Vyrovnalo by sa vam to v rocnom zuctovani. Sunu si dolatila a nikto nebude riesit, ze o 2 tyzdne neskor.
@zuzanaete skusim tam aj tak preistotu zavolat v pondelok nech sa uistim ako to funguje u nich.. chodi nam cca 400 eur kazdy rok preplatok ..
@viestta dakujem som zvedava co povedia pondelok

Zaat jednorazový príkazom ten rozdiel, uveď tam variabilný symbol a do správy pre priateľa napíš doplatok k úhrade z 12/2022