Preplatenie Nifty testovania vykonaneho v SonoClinic Kosice u VŠZP
Ahojte
Mate niektora skusenosti s ciastocnym preplatenim Nifty screeningu, ktore v SonoClinic Kosice robi Zentya? Konkretne by ma zaujimali skusenosti tych, ktore mate VŠZP a Penazenku zdravia.
@anonym_autor nie, nepreplacali ani cent nakoniec
Pekny den
@taktotedanie Nie, nepreplatili alebo Nie, nemate skusenosti?
@anonym_autor myslim, ze som to napisala jasne
@anonym_autor ah uz vidim ze ste upravili odpoved. Ignorujte teda moju otazku.
Pekny den
@taktotedanie Chcela by som zazdielat update ak by niektora riesila podobnu zalezitost - dnes mi doslo upozornenie z VSZP, ze mi preplatenie vysetrenia schvalili. Stalo ma 480e, preplacaju 260e. Uz si nespominam, ci mali hornu hranicu 260e alebo som uz mala tak precerpanu Penazenku zdravia, ze mi ostalo "len" tych 260e. Kazdopadne, som velmi rada, ze aspon nieco.
@taktotedanie Chcela by som zazdielat update ak by niektora riesila podobnu zalezitost - dnes mi doslo upozornenie z VSZP, ze mi preplatenie vysetrenia schvalili. Stalo ma 480e, preplacaju 260e. Uz si nespominam, ci mali hornu hranicu 260e alebo som uz mala tak precerpanu Penazenku zdravia, ze mi ostalo "len" tych 260e. Kazdopadne, som velmi rada, ze aspon nieco.
@anonym_autor ako si to vyklikala/docielila?
@anonym_autor ako si to vyklikala/docielila?
@reela Priamo Zentya ICO Vam to nevezme pretoze nemaju zmluvu so Vseobecnou. Pani Kovacikova, ktora mi robila odber, poradila zadat ICO gynekologicky. A ako prilohu som dala fakturu, ktoru mi Zentya vystavila.

Pekny den