Prestup do Unionu, aké máte skúsenosti?
Ahojte,
momentálne riešim zmenu poisťovne, chceli by sme s manželom prejsť zo všeobecnej zdravotnej poisťovne do Unionu, keď sa nám narodí dieťatko tak aj to chceme dať do Unionu. Aké máte skúsenosti s touto zdravotnou poisťovňou?
ja som minulý rok prešla z unionu do dôvery. Hrozná komunikácia a ešte ma aj oklamali, ale to som bola ešte mladá a sprostá, tak soom im zacvakala 2násobok toho, čo som mala... + teraz mi od nich ešte prišlo asi 2 mesiace dozadu, že im chýbali nejaké dni poistenia (neodsledovala som si to pri zmene zamestnávateľa) a že to mám doložiť alebo doplatiť. Zaplatila som a minulý týždeň mi prišiel preplatok v podobnej sume (o niečo vyšší) ... ale ten samozrejme ešte zdanili. A ako hovorím, tetušky u nás na pobočke sú milé ako oseň v zadku, aspoň teda ja som sa tam ešte s normálnym prístupom nestretla... bezbariérový prístup 0 bodov, proste celé zle... Jediné, čo vidím ako pozitívum je zapožičanie monitoru dychu, ale my zatial nepotrebujeme, to si ho radšej kúpim sama za ušetrené peniaze...
@lucy125 dobrý deň, ja zvažujem teraz prejsť ako ste vy za ten čas spokojná v unione. Ďakujem pekne
@silvialilien som spokojná

Tiez menim doveru na union. Preplacaju lieky detom v neobmedzenej vyske, nie ako dovera len do 200 eur a plati to uz teraz,ked mam len podanu prihlasku k novemu roku. Tiez u zubara 100 eur aj jednorazovo a nie 4xpo 25 eur. Synovi schvalili liecbu v kupeloch na 28 dni, ostatne poistovne davaju len 21 dni, bez problemov mi preplatili sprievod 100 eur, aj ked mal viac ako 6 rokov,ale nebol este prvak, narozdiel od vszp,ktora preplaca sprievod len detom do 3 rokov. Taktiez mu preplatili bez problemov inhalator. Nam union poradila pediatricka na moje naliehanie, ze sa neviem rozhodnut, kam prihlasit syna,ked sa narodil, lebo kazda poistovna ma nieco ine, tak mi povedala,ze v unione maju najkratsie casy na specializovane vysetrenia ci operacie. Syn je tam 7,5 roka a zatial nemam dovod lutovat, ja prestupujem od noveho roka aj kvoli tomu,ze aby preplatili lieky detom, musi byt ich poistencom aj rodic a zaroven aj kvoli poplatkom u zubara, ved malokedy platim len 25 eur.