icon

Priateľ má dieťa v Brazílii. Môže žiadať daňový bonus?

hildeberta
15. máj 2025

Ahojte, baby, potrebujem sa vyrozprávať a možno aj poradiť.
Môj priateľ bol pred pár mesiacmi na služobnej ceste v Brazílii – pracovná vec, nič zvláštne. Vrátil sa domov, darčeky, úsmevy, všetko ako má byť.
Lenže... pred pár dňami sa mi priznal, že mu prišla správa od nejakej slečny z Ria. Píše mu, že sa mu narodilo dieťa, má tri mesiace a vraj je celý on. Vraj spolu mali uz niekoľko videohovorov a priateľ si je istý, že to dieťa je jeho.
Vraj to bol „úlet“, vraj „nič to pre neho neznamená“, vraj „ho to zaskočilo“. A mňa ešte viac.
No a teraz poradiť, Môže si uplatniť daňový bonus na dieťa ked jeho matke posiela mesačne peniaze na dieťa, ale je to iba ich dohodou?

Strana
z3
lienka.7
15. máj 2025
@gubcikova

Hej a ty máš nárok na materskú

@gubcikova 👍 top koment 🙈🤣

lenka.25
15. máj 2025

Nasťahujte si slečnu aj s deckom ku Vám domov a bude aj daňový bonus , veď vidím , že to berieš celkom fajn , tak toto ti nebude robit problém

bu1bu
15. máj 2025

Jednorázovka zo sluzobky mala na neho kontakt, " kdyby náhodou"😂 často chodí na také sluzobky?

tetapetra
15. máj 2025
@vanilkovazmrzka

Najdojemnejsie je, ako pride admin, precita si ocividnu blbost, a miesto aby to zmazal, uoravi nadpis stylom, ze sa tvari ako seriozna tema

@vanilkovazmrzka oni vrátili názov témy na ten, ktorý bol prvý,však. Potom to zmenili a na tvoj "popud" vrátili naspäť

kikusenka1
15. máj 2025

Mňa z týchto dnešných tém porazi 😂😂😂😂😂😂😂

muchotrafka298
15. máj 2025
@simca06022011

by ma zaujimalo kolko slovenskych muzov posiela prachy zenam do kadejakych krajin, lebo po nejakom ulete tam vraj maju deti.. a zhodnu sa na tom, podla fotky, videa a pekneho slova/slubu :DD

@simca06022011 ja takeho jedneho debila poznam osobne, lebo je to moj ex. Zila som s nim 13 slovom trinast rokov a potom mu preplo. Isiel na dovolenku do Thajska kde si narazil prostitutku alebo ona si narazila "bohateho Europana" a mesiac po tom, ako tam bol mu poslala fotku ultrazvuku, na ktorom bolo 6 mesacne dieta, ze ona je s nim tehotna. Toto sme uz boli po rozchode, kedze sa toto prevalilo a ja som proste od neho odisla a smitec. On mi v panike volal, co ma robit!!!!!!! A hej, ten ultrazvuk mi poslal, ze co teraz, ze jeho rodicia zabiju /dospeleho chlapa co mal blizsie k 50 ako 40/. Karma je zdarma.....doteraz tam s touto pani funguje ked ma cas a priestor, kedze musi zarabat, aby zivil celu jej rozvetvenu rodinu, ona je regulerna prostitutka, ma plny FB pochybnych "kamaratov", ktori ju tam navstevuju. Samozrejme,ze z neho hlupaka vytlka prachy. Lebo furt plati, ze chlap nerozmysla mozgom, ked mu sibne v palici a ma krizu stredneho veku. V pripade zaujmu viem poslat aj jeho fotku 😂😂😂

lilinka76
15. máj 2025
@hildeberta

@sablinka to nechce lebo aj on aj slečna zhodnotili, že to je jeho dieťa

simca06022011
15. máj 2025
@muchotrafka298

@simca06022011 ja takeho jedneho debila poznam osobne, lebo je to moj ex. Zila som s nim 13 slovom trinast rokov a potom mu preplo. Isiel na dovolenku do Thajska kde si narazil prostitutku alebo ona si narazila "bohateho Europana" a mesiac po tom, ako tam bol mu poslala fotku ultrazvuku, na ktorom bolo 6 mesacne dieta, ze ona je s nim tehotna. Toto sme uz boli po rozchode, kedze sa toto prevalilo a ja som proste od neho odisla a smitec. On mi v panike volal, co ma robit!!!!!!! A hej, ten ultrazvuk mi poslal, ze co teraz, ze jeho rodicia zabiju /dospeleho chlapa co mal blizsie k 50 ako 40/. Karma je zdarma.....doteraz tam s touto pani funguje ked ma cas a priestor, kedze musi zarabat, aby zivil celu jej rozvetvenu rodinu, ona je regulerna prostitutka, ma plny FB pochybnych "kamaratov", ktori ju tam navstevuju. Samozrejme,ze z neho hlupaka vytlka prachy. Lebo furt plati, ze chlap nerozmysla mozgom, ked mu sibne v palici a ma krizu stredneho veku. V pripade zaujmu viem poslat aj jeho fotku 😂😂😂

@muchotrafka298 😂 mne bolo hned jasne, ze iste su taki... :DDD

muchotrafka298
15. máj 2025
@simca06022011

@muchotrafka298 😂 mne bolo hned jasne, ze iste su taki... :DDD

@simca06022011 ja viem, ze teraz sa mi bude rehotat polka MK, ze preboha, to co za omelo ta mala doma, ale proste....toto je fikcia o tom citat, kym to nezijes a nezazijes 😂

simca06022011
15. máj 2025
@muchotrafka298

@simca06022011 ja viem, ze teraz sa mi bude rehotat polka MK, ze preboha, to co za omelo ta mala doma, ale proste....toto je fikcia o tom citat, kym to nezijes a nezazijes 😂

@muchotrafka298 ale vsak ty za to nemozes... ja som toho nazoru, ze nech vyvedie partner/partnerka cokolvek, naozaj za to partner nemoze a netreba sudit...

muchotrafka298
15. máj 2025
@simca06022011

@muchotrafka298 ale vsak ty za to nemozes... ja som toho nazoru, ze nech vyvedie partner/partnerka cokolvek, naozaj za to partner nemoze a netreba sudit...

@simca06022011 a este tomu dam top...tie panie, co tam on ma maju tu drzost, ze ma pravidelne cez socialne siete kontaktuju, lebo ony su presvedcene, ze ja som s nim nadalej...tak mi kadejake dristy pistu. Nie som s nim uz 5 slovom pat rokov. V ziadnom kontakte. Takze ked mi napisu, ja mu to preposlem, ze s dievcatami nech si porobi poriadok, lebo ked ho pridem ja porobit do Bangkoku, tak ho to bude velmi mrziet aj tie nadhery.

really8
15. máj 2025

Este stale tuto vymyslenu capinu nevymazali? Ja nechapem co ti admini robia. Jednu zmazu lebo evidentne si autorka robi prdel a druhu vymyslenu nechaju

terezkaarthuramax
15. máj 2025
@janka_23

Zistíš ze tvoj priateľ má dieťa z toho ze ta podviedol a ty riešiš daňový bonus? 😂

@janka_23 tak mu odpustila no.

som_realistka
15. máj 2025

no, moja, Ty si svätá a on je biela vrana, chlapi odr...ju na výživnom pre deti čo bývajú od nich 5 km a ten tvoj dobrovoľne platí do Brazílie výživné, btw, asi to nebol len úlet, keď fešanda mala jeho mailovú adresu a mohla sa s ním spojiť,

nelka93
16. máj 2025

Nie nemôže. Neprinalezi mu

evansova
16. máj 2025
@simca06022011

by ma zaujimalo kolko slovenskych muzov posiela prachy zenam do kadejakych krajin, lebo po nejakom ulete tam vraj maju deti.. a zhodnu sa na tom, podla fotky, videa a pekneho slova/slubu :DD

@simca06022011 Presne vystihnute.

evansova
16. máj 2025
@muchotrafka298

@muchotrafka298 Tak mu treba, zicim mui to.

maury
16. máj 2025

Tak toto je scenár na TELENOVELU. Ale odpoveď k otázke, ako už bolo v komentároch spomenuté, nie nemá nárok na uplatnenie daňového bonusu.

vsetkounas
16. máj 2025

@hildeberta takto má rodný list dieťaťa je tam uvedený ako otec ak áno môže o niečo žiadať .Ak nie tak treba ísť znova do Brazílie a uznať otcovstvo a vybaviť si rodný list a potom môže tvrdiť že ma dieťa a niečo uplatňovať.

veronikaszabova
16. máj 2025
@vsetkounas

@hildeberta takto má rodný list dieťaťa je tam uvedený ako otec ak áno môže o niečo žiadať .Ak nie tak treba ísť znova do Brazílie a uznať otcovstvo a vybaviť si rodný list a potom môže tvrdiť že ma dieťa a niečo uplatňovať.

@vsetkounas na Slovensku nema narok na DB, aj keby bol zapisany v RL

muchotrafka298
16. máj 2025

Ja to vidim takto dievcata, pani z Brazilie pride aj s dietatom na Slovensko a tu budu pekne krasne a svorne zit v jednom peknom byte alebo domceku. Ona s dietatom, autorka, autorkin partner a otec brazilskeho dietata.....co vy na to?

aalt
16. máj 2025

Neodolal som

guiseppinka
16. máj 2025
@ewwe
Odpoveď bola zmazaná

@ewwe ver, ze si nevidela, necitala a nepocula vsetko. Este sa to da prerazit🤣

altaya
17. máj 2025
@luccys

@janka_23 Teda citala som uz vselico, ale toto ma realne dostalo do kolien. Loooool🤣🤣

@luccys nevieš si ani predstaviť, ako rada by som vedela, ako to dopadlo za tými kopcami a zákrutami. Či nakoniec musela kvôli dieťaťu začať ráno vstávať a odviesť ho cez Mordor do "predškoly".

jockey
18. máj 2025
kavasmliekom
18. máj 2025
@vsetkounas

@vsetkounas o co môže žiadať? Jedna z podmienok je, že musí žiadateľ aj dieťa žiť v jednej domácnosti. To nespĺňajú, ostatne je v tomto bezpredmetné.

silvastaana
19. máj 2025
@jockey

@jockey golden 🤣🤣🤣🤣

barborka2_2
20. máj 2025

Prišla som sem z Instagramu a odstrelilo mi dekel 😂😂😂 až ma hlava prestala bolieť

Strana
z3