icon

Priateľ v Čechách, ja a byt na Slovensku

napokraji
12. nov 2016

Dobrý ďeň. S priateľom spolu žijeme 7rokov.Posledný rok máme byt na hypotéku ale je len na priateľove meno kedže mňa sa nedalo pri vybavovaní do nej zahrnúť. Moje meno figuruje iba v kolónke pri poisteniach keby sa mu nedajbože stalo niečo, právo by som mala ja na všetko..Kôli čomu píšem je to, že priateľ ide za robou do Čiech, vraj by odtiaľ nemohol platiť úrady osobne a preto mi navrhol že sa vezmeme len tak rýchlo na úrade aby som za ten čas mohla platiť byt ja sama keďže ja na Slovensku ostávam.Nie opýtal sa..rovno povedal že to tak bude...Ľúbime sa ale máme medzi sebou často nezhody :( Ja sa bojím že ked si ho tak vezmem, bolo by tažšie sa potom rozvádzať a tie veci všetky... :( Možno mám strach lebo nášmu vztahu na 100% neverím kôli častým hádkam.. Som preto sebecká?
No vlastne preto vznikla aj dnes ďalšia hádka, že keď sa nevezmeme, bude musieť predať byt lebo že nemôže cudzí platiť.Je to pravda?
Ďakujem Vám za každú radu.

Strana
z2
ukulela
1. jan 2017

@napokraji a co si ty z jahody spadla? zhanat mu podnajomnikov? jeho byt, jeho starosti! hotovo. zbalit a odist.vela stastia knovemu zaciatku.

napokraji
autor
2. jan 2017

Ako som vcera pisala, boli sme kazdy v inej izbe az do dnes pokial neprisiel z prace.Vraj mi chcel dat druhu sancu a ked som povedala ze to nema vyznam podla mna uz s nami zacal kricat ze ho nechavam sameho z dlhmy na byte a ze som vypocitava koli tomu.Skoncilo to ze ma socil do kupelne tak silno 2x az som skoncila vo vani...Skoncilo to tak ze som musela zavolat policajtov aby som mohla vziat nejake veci a odist.Policajti nepomohli nijako, dokonca mi potom chvilu priatel v sprave prisahal ze mu sam policajt ked boli sami vravel ze zil s rovnakou ako som ja a ze priatel ma predat byt a utekat...Takto straveny dnesny den..Stale mam pocit ako ked vam treba grcat ale neide to...Asi sa tak skoro nevyspim :(

ukulela
2. jan 2017

@napokraji pozri,je to za tebou. chrapum, hajzel. mad od neho vsetko? doklady, vsetko potrebne? musis sa do bytu este vratit? ak nie, ser na neho zablokuj ho, nedvihaj tlefon, necitaj sms. byt je jejo,moze ho predat a ty mu nie si nic dlzna. pozviechaj sa a chod dopredu.

napokraji
autor
3. jan 2017

Nemam vsetko, mam zakladne veci, obciansky, zdravotny, nejake veci na prezlecenie..Zijeme spolu s dvomi kocurmy a potkanikom aj to som si toho potkanika a druheho kocurika musela vyprosi a teraz ma k nim nechce ani pustit. Mam vyplateny byt na tyzden...budem sa snazit ako len pojde, dam vsetko dotoho aj co nemam aby som mohla zacat pekny zivot.

juliet86
3. jan 2017

Chod od neho prec.... pokojne zavolaj aj na linku dovery... pozri stranku pomoc obetiam nasilia sk a ine. Drz sa!!! Ste z bratislavy?

napokraji
autor
3. jan 2017

Ďakujem, volala som, aspon som si pospala na par hodin, kedze ma policajti odniesli len na zeleznicnu stanicu a nechali ma tam

A sme z Košic :(

napokraji
autor
3. jan 2017

Đakujem za podporu, som stale v sebe znicena ale Vasa podpora mi pomaha ist dalej

tinuskamartinuska
3. jan 2017

ty tomu veríš ?preboha. ženy.:(
vsak ti moze predsa na ucet posielat penoaze za ten byt,ci ??zle chapem?vsak to nemusi on platit.boze boze...:(
a nie si vobec sebecka, ked uvazuješ, ze ho nechas,

Strana
z2