Prišiel vám už preplatok z daňového?
Ahojte, vyplatili už niekomu preplatok z daňového ? Otázka sa týka hlavne tých čo si podávali individuálne sami za seba nie cez zamestnávateľa .. mala som podané do 31.3 .. neviem šak tomu dopátrať či to teda posunuli aj pre tých čo stihli podať alebo nie 🙈
Ja by som sa rada spýtala hádam nebude vadiť manžel si cez zamestnávateľa požiadal na mňa ako na manželku daňový bonus prvý krát tak sa chcem spýtať pošle mu ten daňový bonus zamestnávateľ alebo rovno daňový úrad na účet.Budeme to brať prvý krát tak preto sa pýtam dakujem
@zdewma ak si žiadal cez zamestnávateľa mal mu prísť už pred mesiacom k výplate manžel si dával cez zamestnávateľa celé roky a nikdy nečakal ako teraz
Zdravím my tiež čakáme Košice okolie a stále nič no
Nám dnes prišli už o 9:30 boli na účte 😉
Ja som teraz volala na daňovy a pani mi povedala ze zajtra odidu mojmu manzelovi takze nam pridu bud v pondelok alebo v utorok az. Ja som myslela ze uz musime mat na ucte do 10.5. nie ze to musi odist len od nich
@charlottevalca môjmu včera povedala že dnes mu odosielajú a že vo štvrtok ich má na účte a vidíte, prišli mu už dnes 🤷😃 takže nejako inak ako mu povedala
Chcem sa spýtať dnes bol manžel podpísať výpoveď u zamestnávateľa a zistil že ani mu nepodal danovu úľavu na manželku len kľudom mu dal papiere nech si to skúsi podať napriek tomu že má marci tým nahlil že mám doniesť do práce potrebné papiere tak otázka znie či sa to dá vlastne ešte podať ďakujem
@oliva276 dobry den chcem sa len.spytat ak manzelovi svieti.DP vybavene tak mozem.ocakavat preplatok este tanto.mesiac ? Dakujem.za odpoved
@charlottevalca zrejme áno, môjmu manželovi nabehol preplatok na účet v piatok
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či už niekto dostal daňový preplatok z daňového úradu .Ďakujem za odpoveď .
@zlatka1981 ahoj.... Ja už 12.4...prisiel na účet...
@evinku Ďakujem
@charlottevalca kde ste pozerali ze mu svieti
@iceman777 mal to napisane ako vybavene a prisiel mu uz 16.4 na ucet
@kaja30 dakujem aj mojmu uz 15.4

@kaja30 no tatra banka posiela okolo 10tej takže už pochybujem