Prišli ste o peniaze vlastnou hlúposťou?
Ako ste sa s tým vyrovnali?
Nastastie moja hlupost ma nestala nikdy vacsiu sumu a s tymi malymi som sa dlho nezaoberala
E-shopy sú smŕŕŕť!
Tak asi treba napísať čo tým myslíš.
Ak rátame aj také, že som sa nechala zlákať reklamou a kúpila nejakú somarinu tak s tým sa vyrovnám celkom dobre 🤭
Ja áno a o dosť veľkú sumu. Dlho ma to trápilo ale vyrovnala som sa s tým časom, peniaze boli a budú 😊
Ja nie ale mnoho ľudí áno. Shein krabice oblečenia za 2€, Slovenska pošta nemôže doručiť balík..., máte zablokovanú kartu.. som chorá/y a chcem prepísať svoj majetok...darujeme dom, chatu atď ... Ľudia už naletia na všetko
Mna stalo 250 eur sa naucit, ze treba si VZDY pozerat recenzie na zahranicne eshopy este pred platbou😑🔫 . A nie, nemam tie boty z INCH2 doma ani po 4 rokoch od objednania a ani nikdy zrejme mat nebudem.
Hej, ale isiel som do toho s vedomim, ze to nemusi vyjst, ze to je risk- strata v tisickach eur, zamrzelo, ale kedze to nebolo ani 8% majetku(ak ratam iba peniaze, ak aj ostatne , uplne zanedbatelne). Hodil som to za hlavu a zivot ide dalej.
vlastnou hlupostou akoze objednala nieco z podvodnej stranky, naletela na nejaky podvod, pozicala nejakemu uzasnemu pilotovi z ameriky a pod. nie 🙂 ak tym toto myslis
Niečo konkrétnejšie?
Áno prišla.O nemalu sumu.No čo už.Poucila som sa a idem dalej
Áno.. Nenávratne som "požičala" par tisíc, resp moje jedine úspory.. Občas ma to nahnevá, keď si na to spomeniem, ale už nie tak často.. Beriem to tak, že všetko sa berie pre niečo, poučila som sa, viac si teraz vážim peniaze.. A mam sa teraz lepšie ako predtým, takže karma to vrátila mne a myslím si že aj jemu 🙂
Ano prisla. Ale to uz bolo davno. Bola som este mlada naivna neskusena🙂 Pocas VS cez prazdniny som bola na brigade v Nemecku, prisla som s markami. Vystupila z busu v BA. Samozrejme, hned sa tam objavili taki ti vyhodni penazomenci. Vyhodny kurz, vsetko super. Ok. Reku zmenime. Pocital to tam predomnou, normalne vsetko sedelo. Schovala som slov.korunky do vrecka. Hned odtial som sla k segre a ukazujem jej svoje tvrdo vydrete prasule, malo to byt 20 000 slov.korun. A bum. Len 10 000. Preratavam, raz druhy raz, desiaty raz. Nic, stale len 10. Hladam vsade, nic. Tak hned mi doslo, ze to ma tak sikovne okabatil ten stanicny "zmenar". Och, aka som bola nastvana. Na seba aka som bola hlupa, naivna, nepozorna. Aj na neho. Mame som to ani nepovedala. Strasne by ju to tiez zamrzelo, ze som ledva z autobusu vystupila po 2 mesiacoch driny a hned prisla o polovicu vyplaty. Tak taky nemily zazitok mam ja s peniazkami.
podvody na nete a cez smsky a tak podobne to nie,to odhalím hneď.....ale že ma o tisíce oberie teraz už môj ex...to som nepredpokladala....
Moja znama kupovala pred dvomi mesiacmi novy byt a svojou "lenivostou" musi zaplatit dan z predaja 7800€ len preto lebo si hned nenahlasila trvaly pobyt. Z mne neznameho dovodu tam mala 5 rokov prechodny pobyt aj ked tam cely cas zila a v byte bola celkovo 8 rokov ale pocita sa len trvaly pobyt. Islo ju porazit ako to zistila (znama byva v Slovinsku).
Prisla som o akcie spolocnosti. Bolo to treba podpisat do isteho datumu. Neprecitala som si to. Datum som presvihla, stratila som narok...a ze odvtedy poriadne podrastli 🤐. Muz sa mi doteraz smeje, ze asi som uz taka 'bohata', ze odmietam aj peniaze zadarmo....
Áno, naletela som podvodníkovi. Dodnes to nechápem, ako som mu mohla dať takú vysokú zálohu na stavebné práce a keď pýtal ďalšiu, aj tu som mu poslala na účet. Síce ho za to odsúdili, ale nevrátil mi nič. Štve ma to doteraz, že mal za moje peniaze pekné Vianoce.
Ja som prišiel o sumu nad 10 000€.
Nie, neinvestovala som do BMG invest, ani neposlala americkemu kapitanovi, ktory sa do mna zalubil 😉
70 € zabudla som zrusit LinkedIn Premium, ked prestal byt zadarmo
Ja som podpisala zelenu elektrinu v elektrarnach a to som isla zvysit platby..pan mi dal pospisat lajstro ani neviem akodoma som to nepozrela a zisila az vo vyuctovani pri nedoplatku. Skor som na to neprisla kedze to je na sipe spolu s elektrinou. Rok som bola v tom zeam zvysenu mesacnu zalohu
vždy ma mrzia pokuty... od policajtov.
Ano, zhruba o prijem za tri roky prace. Krypto projekt Terra Luna, v top 10 market capu, zo 60 miliard USD na skoro nulu, rok 2022. Ten rok toho zleho bolo viac, FTX burza, kolko ludi nezvladlo predane domy a celozivotne uspory tazko vycislit.
@deti95060810 dodrzuj zákon

Dnes som prisla o 1 euro. Objesnavala som si tovar a klikla som na drahsiu dopravu, som zle skontrolovala. Co uz no. Nabuduce budem viac kontrolovat a vyberiem lacnejsi sposob dodania tovaru 😃.