Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
Ma uz niekto peniazky z Bratislavy?
Mne prisli dnes DU-BB, podavala som 30.3.
Dnes mi prisiel prwplatok na daniach plus danovy bonus okres Partizanske
mne tiez dnes. Trnava
Aj Lehnice-TT kraj dnes dosiel 🙂
Rimavska Sobota mal už niekto 🙂
Presovsky kraj,okres Svidnik dnes nabehol 🙂
Podľa čoho sa to vyplaca ?
U nás ešte nič a podavali sme to dosť skoro ☹
aj mne dnes tukla sms 🙂 danove podane cca v polovici februara, poprad
Ja som teraz pozerala datum,že 11.3 podané no tak uvidíme však hádam dobehnu..
priznania sa nahrávajú postupne a aj platobné poukazy na poukázanie peňazí sa vystavujú priebežne, je to úplne o tom, ako sú priznania naukladané v kope a ak je v dp všetko ok, peniaze sa vyplácajú do 10.05. takže je to vec čisto náhody kto kedy dostane, nie je reálne možné aby jedna žena spravila 1000 dp a aj poukazov naraz v jeden deň, takže trpezlivosť 😉 ................
Dik za info.mam otazku - co v pripade,ze v dp najdu chybu.aky je postup? Dakujem.pytam sa pre istotu
@mircalla nám sa to stalo, pani volala manželovi na mobil, aby si to prišiel opraviť, lebo sa v jednom riadku pomýlil 🙂
áno, presne tak, buď telefonicky alebo písomne výzvou sa vyzýva na opravu dp - netreba sa báť, po opravení sa hneď vystavia platobné poukazy
Ak ste v pracovnom pomere, preplatok posiela zamestnávateľ - aspoň u mňa to tak bolo.
Mojej mame dnes prišlo poštou Rožňava.
Dakujem dievcata
Baby neuveriteľné...dnes prišli peniaze,aj bonus,aj preplatok 🙂 podané 31.3....minulý rok mi prišli až okolo 10.mája.

dnes prisli okres Senec, podavali sme 30.3.