Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
@lilly88 Podla mna uctovnicka dala mojmu muzovi odklad,lebo mu tam chybal sobasny list a prehlasenie,ze nepoberam ja bonus na deti.A ked sa jej pytal,ci to mam doniest,ze on pride az v maji,tak mu povedala,ze to staci,ked pride on.A ani nic neprislo z danoveho zeby trebalo opravit alebo dolozit,ako minule roky.Noooo uvidime
zo zakona musia prist do 40dni od 31.3. (nie od podania)
ale mozu samozrejme skor ..mne uz prisli
@diablikovci Je rozdiel rocne zuctovanie a danove priznanie. A jasne,ze "zbierali" potvrdenia uz tak ako pises, nakoľko zamestnanec je povinný požiadať zamestnávateľa o RZ do 15.2.😉. A uz zalezi od šikovnosti mzdarky ako rychlo to spracuje.😉
Dievčatá , kto sa rozumie do daňových priznaní ? Potrebovala by som sa poradiť , ak si nájdete čas , najlepšie súkromné
Ahoj baby.A aj ked bol odklad podania danoveho aj vtedy plati,ze to musia poslat do 30 ci 40 dni?
Chcela by som sa opytat priatel mal odklad na danove cize odovzdaval 27.6 danove....neviete mi nahodou povedat kedy asi mu to vyplatia?dakujem za odpoved
@mata510 ahoj aj moj muž mal odklad do 30.6. No zatial mu dane nevratili no všade som čitala že do 9.8 maju byt. No dnes je už 8.8 a nič stále neprišlo. Vám už prišli? Na koho sa treba obratit kam zavolat.
@evittam lenže tam povedali že oni s tym nič nemaju. Podavali sme to v hlohovci len oni to niekam posielaju že stim nič nemaju.
@butterfly333 Akoze s tym nič nemajú?! A kam by to posielali.....Musite mat spravkynu dane pod ktoru patríte.
Zdravím prišli už niekomu dane A je nejaký rozdiel keď vám vyplacaju daňový bonus A preplatok na dani či to vyplacaju rovnako alebo daňový bonus skorej
My zatiaľ nič.Som zvedavá prídu tento rok.Minulý rok to bolo 27.4. ,rok predtym 4.5.

@montinka ja to nechapem...hlavne,ze vsade pisu,ze do 10.5. ma mat kazdy vyplatene