icon

Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?

vikusik
13. apr 2015

Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵

Strana
z37
evittam
15. apr 2018

@cikada Super.

cikada
15. apr 2018

Ako oni vyplacaju podla priezviska?

evittam
15. apr 2018

@cikada Nie. Záleží od pracovníčky kedy posle prikaz na úhradu.

cikada
15. apr 2018

evittam a dvakrat mozu dat prikaz ci aku mozu mat system kamartka odozvdala vo februari a ja v marci dakujem za odpoved

evittam
15. apr 2018

@cikada Aky "dvakrát"? Nezalezi na tom kedy si podala DP. Naštuduj si zakon-DU ma 40dni od posledného mozneho dátumu podania DP, tento rok to bolo 3.4.,cize maju cas do 13.5. Ako tu uz píšem neviem kolkykrat.😉

cikada
15. apr 2018

Evittam dakujem

vsicka036
15. apr 2018

Aj ja to napíšem už x.-krát. Je to NÁHODA kedy prídu, podľa toho, ako pracovníčke prejde priznanie. Nie je tam žiadne pravidlo, žiadna schéma. Proste keď príde po tom všetkom, čo obsahuje spracovanie, tak sa to pošle.

evittam
15. apr 2018

@vsicka036 Niekomu nevysvetlis prečo Fero od susedov uz ma a ja nie.😉 Ako ani to,ze preco ten Fero ked ma tiez dve deti a manzelku na RD a zarobil 1000Eur v hrubom tak mu vrátili 700Eur a preco teda Jozovi, ktorý má tiez dve deti a manzelku na RD a zarobil 500Eur toľko nevrátili.😉

cecilia68
15. apr 2018

@evittam Mantakovi nevysvetlíš, takže sa budú dookola vypytovať to isté :(

zobaka
23. apr 2018

Ahojte, ja tiez cakam, minuly mesiac taky cas som uz mala, ale proste kazdy tie peniaze dostane do 13.5. 🙂 cim neskor dostanete, tym neskor otrieskate :p :D

zobaka
23. apr 2018

teda oprava, minuly rok 🙂 mi prisli 21.4.

Strana
z37